- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sitotomi
tag
Még egy kérdés, az Asus Xonar jó választás a Modecom 120 mellé, vagy van jobb lehetőség is?
-
sitotomi
tag
Sziasztok!
Egyik barátomnak kellene kis segítség.
5x6 méteres szobába keres hangfalat, max 40k körül, főleg mozizásra, és zene hallgatásra. (ha segít valamit, zenében inkább ilyen underground, meg rap stílust hallgat főként.)
Nem akarja kirúgni a ház oldalát, csak ha már szól, szóljon normálisan.Ő oda van az 5.1-ért, de próbálom lebeszélni róla, az itt olvasottak alapján.
Szerintem inkább a Modecom 80-120 páros körül kéne nézelődnie.Kérlek mondjátok ha tévedek, vagy esetleg ajánljatok valamit, ami jó lehet neki.
Ha lenne hozzá távirányító, az nem lenne hátrány.
Köszi a segítséget!
-
sitotomi
tag
Köszi a válaszokat!
(#23617)(#23618)
Hát akkor a Hoch az ugrott...
A Kürbis-t néztem, mert azt nagyon "tolják", ajánlottak közt is szerepel, de kicsinek találtam.(#23621)
Pontosan ez a helyzet, de ettől függetlenül nem akarom csak úgy bármire elkölteni a pénzemet. Legjobb ár érték arányra törekszem.(#23622)
Igazából én a használt dolgoktól sosem zárkóztam el, csak hát abban nyílván benne van az a lehetőség, hogy úgy átvágának mint annak a rendje, mivel nem értek a hangfalakhoz.
Tehát jobban favorizálom az újat, de nem zárkózom el a használttól sem. Használtan mit ajánlanátok, és főleg honnan?Az új lehetőségek akkor értelemszerűen ezek maradtak (itt ti mit éreztek jobbnak erősebbnek, esetleg itt már játszik a távirányító?):
Modecom Shf120U/Modecom 120U/T&V Kugel/Microlab Solo 6CEgyébként nem tudom, hogy befolyásoló tényező-e, de azért a 36nm-t jócskán leszedálja az emeletre vezető lépcső és nappaliban lévő szekrénysor.
-
sitotomi
tag
Sziasztok!
Jó pár óra olvasgatás után itt a fórumon, erre a darabra esett a választásom:
[link]Film, zene (teljesen vegyes műfaj) szólalna meg rajta, nappaliban (kb 6x6m), egy íróasztalon.
A kérdésem az lenne, hogy ~40 forint körül okosabban is elkölthetném-e a pénzemet hangfalat illetően, vagy ez jó választás?
"Még egy kicsit" már nem szeretnék hozzá rakni, ez a keret.Köszi előre is!
sito
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest