- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, Thomann B-stock cuccok között megláttam előző pénteken egy Adam T8V párost, így befért 200k alá, és ma érkezett meg, DHL/MPL hozta.
A régi Aiwa cucchoz képest úgy érzem sokkal többet hallok vagy hogymondjam, gazdagabb a hangzás, de tetszikcsak (még) fárad a fülem tőle, a HF -2db állás segített rajta, az LF-et pedig +2db-re raktam
A topikban talált teszt oldalon kipróbálva 33 Hz-nél szűnik meg a hang, a gyári értékkel nem csaltak. Mivel a hátsó hangerőszabályzóval nehéz ugyanoda állítani a kettőt (bőven 0db alá kellett rakni), így mobilos app decibel mérővel lőttem be egyformára.
Egyelőre RCA-Jack kábellel használom a monitorba dugva (ami USB-n kapja a gép felől a hangot), de (enyhén) összeszedi az egérmozgatás okozta zajokat is, úgyhogy majd keresek hozzá egy audio interface-t.
Ami negatív az alapzaj mellett, hogy CohhCarnage-ot szoktam nézni és az Aiwa-val sokkal tisztábban szólt a beszédhangja, nem tudom milyen EQ-t tolt rá, de a T8V-vel sokkal "olcsóbbnak" hangzik a mikrofonja... 🤔
Plusz egyéni probléma, hogy kell még egy külön elosztó is, amit könnyen tudok fel-le kapcsolni, mivel nincs kedvem mögéjük nyúlkálni a power kapcsolóhoz -
Köszi az ötletet, lecsekkolom
Most ott tartok, hogy nézegettem a Thomann oldalon mik vannak elindulva azon, hogy lezso 8"-asokat említett, és az Adam T7V vagy T8V tűnik jónak, utóbbi már kicsit drága, de ehh... nehéz ez
Meg majd azt is ki kell keresnem, hogy mégis melyik RCA kábellel tudok kettőt rákötni a képernyőm (Gigabyte FI32U) "ESS Sabre HiFi" 3.5mm-es kimenetére 🤔 -
Üdv!
Olvasgattam a topikot, mert hát szeretnék egy új hangfal szettet, DnB-hez kéne a 40Hz, számítógép mellé, 80-90 cm távolságra, és úgy tűnt az S360DB lesz a befutó, csak pont megugrott az ára... Viszont a kérdés, hogy van-e valami alternatívája nagyjából 200k-ig az olcsóbb S351DB-n kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest