- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
De ha a fejhallgató kimenetbe dugod, akkor mindig ott szól nem?
Én a TV-khez nem értek, de ha a fejhallgató kimenetbe dugsz valamit akkor a TV-nek mindenképp el kell némulni, a TV hiányosságai miatt nem tudod állítani a távirányítóval a hangerőt, ezzel túl sok mindent nem fogsz tudni kezdeni.szerk.: TV adások hangminősége nem kíván túl jó minőségű kimenetet szerintem.
monaliba: menj át a HiFi-s topikba inkább, ott többet tudnak segíteni.
Mit kezdjen egyébként egy DAC-al? -
popp
aktív tag
A hétvégén én is összekötöttem a geniusom egy pana crt tv-vel a fejhallgató kimeneten keresztül, és tudtam szabályozni a hangerőt minden probléma nékül. Az audio kimenetet kábel hiánya miatt nem próbáltam, bár annak lett volna jobb a minősége.
Pár hónapja volt itt szó a set top box-os összekötésről, fusd át az előtte lévő pár tíz hozzászólást is, hátha segít. -
dudika10
veterán
Ha nincs olyan kimenet a TV-n aminek állítható a távirányítóval a hangereje akkor esélytelen.
Esetleg vehetsz egy minihifit aminek van távirányítója.
Az, hogy mindenhol az szóljon ez mit jelent?
Rákötöd a fejhallgató kimenetre és akkor mindenképp az szól, nem?
Vagy nem értem mikkel szeretnéd összekötni. -
PuMbA
titán
Szerintem meg bőven elég a filmekhez a mélye, a Terminator 2-t sokkal kellemesebb nézni egy 2000A-val, mint bármely más PC-s hangfalon (kivéve 3000A-n, azt még nem próbáltam). Nézd meg a logout blogomban a mini tesztet.
"Akkor ha rákötöm a TV-re a hangfalakat, akkor a TV hangszórója helyett mindenhol ez fog szólni, igaz?"
Elvileg így kellene működnie.
-
dudika10
veterán
Gyengébb mint a 2000A, egyébként is inkább 3000A akkor már. Csak egyiket se fogod tudni túl könnyen beszerezni valószínűleg. Genius support szerint 3 hónap múlva jönnek kb az új szériák.
A mélynyomós rendszereknél egyébként előfordulhat, hogy a beszédhang "behallatszik" a mélynyomóba a vágási frek. miatt és ilyen brummogó hangot ad. Elég idegesítő tud lenni.Nem értek a TV-khez, de ki kéne próbálnod, hogy tudod-e irányítani a távirányítóval a kimenet hangját, szerintem ez nem egyértelmű.
Jah és a teljesítmény nem számít még mindig, nem győzöm elégszer leírni. Pontosabban számít, csak nem úgy ahogy azt sokan gondolják.
-
PuMbA
titán
A két hangfal közötti kábel 1,5m rca, tehát ha veszel hozzá kábelt akkor meg tudod toldani. Ugyanez a helyzet a bemenettel is ami két rca.
1250A is jó hangfal csak kevesebb a basszus. Élőbe csak 2000A-t hallgattam még úgyhogy nem tudom megmondani, hogy mennyivel kevesebb a mélye.
-
PuMbA
titán
"Ezt kicsit furcsállom, mivel a TV-ben filmek is mennek és azokhoz azért nem árt a basszus."
Sztereó rendszereknek is van valamennyi basszusuk,de egyébként egy filmet nem attól lesz jó nézni, hogy van két tonna mély benne.
Én egy [Genius SP-HF 2000A-t] ajánlok, mert ez az egyetlen komolyabb kinézetű hangfal most. Külön hangerőszabályzós cucc nincs a komolyabb kategóriában. Egyébként meg érdemes meghallgatni pár rendszert, mert úgy a legkönnyebb a döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest