- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
horvathkrisz #15833 üzenetére
Nem tudom, az igaz, hogy itt nincs készenléti mód, hanem végig be van kapcsolva...egy fogyasztásmérőt rakjon rá valaki, akinek van
-
JoinR
őstag
válasz
horvathkrisz #15831 üzenetére
Nem, de ha házimozi rendeszerekből indulok ki (arról találtam adatot neten), sokkal több nem lehet. De fogyasszon 1-2W-ot, az kb. 1-2 Ft-ba kerül 1 nap ha egész nap be van kapcsolva (50 Ft/1 kWh árral)...hát én annyiért nem kapcsolgatom az biztos
-
dudika10
veterán
válasz
horvathkrisz #15707 üzenetére
Pontosan tudom melyik hogy szól.
Az R1600T-nek nagyságrenddel jobb a közepe.
Hogy az neked nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy a másik hangja jobb, hanem azt, hogy neked nem tetszik. De az eredeti felvételhez attól még jelentősen közelebb áll. -
dudika10
veterán
válasz
horvathkrisz #15702 üzenetére
Minden hangot a "pofadba tol"? Meg a kozepeket is? Na varj, hat nem pont ez a dolga egy normalis hangfalnak? Nem veletlenul vannak a felvetelen kozepek...
-
Plexicushio
senior tag
válasz
horvathkrisz #15565 üzenetére
Mindegy. A digital-to-analog konverter az, ami már nem mindegy. (Jelen esetben ami az S330D-ben van)
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #14960 üzenetére
Én egy Audiotrak Prodigy HD2-t vettem és eszméletlen jól szól. Az alaplapi ehhez képest egy trabant.
Árban sem volt rossz, 13-ért elhozta a postás. -
Cyberpunk
félisten
válasz
horvathkrisz #14960 üzenetére
Egyébként gondolkodtam már én is külső hangkártyában régebben is, szerintem jó dolog, de ott is a komolyak jó drágák.
Jó ehhez persze megint csak nem kéne annyira pro.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
horvathkrisz #14958 üzenetére
Mit javasolnál?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
horvathkrisz #14953 üzenetére
X-FI-m van, nem feltétlen lenne sokkal jobb szerintem.
Persze ez nem a legprofibb kártya az igaz.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
horvathkrisz #14951 üzenetére
Ja így gondolom én is, azért cserélem majd már csak kíváncsiságból, de nem aranyárban mért kábelekre.
-
harry
veterán
válasz
horvathkrisz #14553 üzenetére
Ezért elég ótvar lehet, ennyi pénzből szerintem főleg ne próbáljunk 3 hangfalat kisajtolni.
Ha meg szinte mindegy milyet, akkor nem kell 4k-t sem rákölteni. Mármint, nagy különbségek nem lehetnek, valami nevesebb gyártó garanciális cuccát kell megvenni, aztán majd szól. Ha már ennyire nem jöhet szóba használt. Vagy fülhallgató.
-
Tomi0703
addikt
válasz
horvathkrisz #14550 üzenetére
-
Tomi0703
addikt
válasz
horvathkrisz #14548 üzenetére
Ez most komoly, vagy csak irónia?
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #14512 üzenetére
Jó lenne meghallgatni, mit tudnak. Hiszen csak a fülének hisz az ember.
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #14503 üzenetére
1600 és 1900 között fültanilag mi a különbség?
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #14499 üzenetére
Na ez az. Mit tud vele művelni, hogy tönkreveri? Komolyan kíváncsi vagyok. Egy passzívot még megértek, no de egy aktívot??
Én max. félig tekerem fel a hangerőt, de napi használat során csak negyedig -
törölt tag
válasz
horvathkrisz #14497 üzenetére
Remélem, hogy Norbi visszakapja a pénzét. A hangfal pont olyan cumó, amit azért nem nehéz túlhajtani. Ezért (is) nem szeretek használtat venni, csak megbízható embertől. Pedig úgy gondolom, a nagy többség rendes, korrekt eladó.Csak éppen az ilyen idióták rontják a rendes srácok renoméját.
Amikor használt cuccot veszek, az ár miatt teszem. -
törölt tag
válasz
horvathkrisz #14494 üzenetére
Undorodom az olyanoktól, akik átverik a jóhiszemű vásárlót...
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #14492 üzenetére
Ha nem kapja vissza a lóvét, segítek kiverni belőle.
-
Norbi14
senior tag
válasz
horvathkrisz #14487 üzenetére
Próbáltam Asus Xonar DG hangkártyával, alaplapival, és telefonnal is. De majd még holnap tesztelgetem, már késő van hozzá, fel is veszem, ha nem normális a dolog, írok akitől vettem.
-
Norbi14
senior tag
válasz
horvathkrisz #14485 üzenetére
Nálatok akkor semmi ilyesmi nem tapasztalható nagy hangerőn se?
És kössz, most megnyugodtam
-
bluyoo
nagyúr
válasz
horvathkrisz #14449 üzenetére
Köszönöm a választ! Neked is PuMbA!
Sajnos csak egy helyen kapni ott is 1-3hét talán .... ezért is néztem másik típusokat elsősorban a Edifier Studio R1900TII 2.0 -t , Edifier Multimedia System E3350 , GENIUS SP-HF 2020 . Csak sajnos egyiket sem tudom meghallgatni.Bár gondolom a R1900t nem potyára van ajánlva. -
bluyoo
nagyúr
válasz
horvathkrisz #14447 üzenetére
Az első hsz. alapján én is az Edifier Studio R1600T-plus 2.0 -t néztem ki első körben.
De képbe jött a Edifier Studio R1900TII 2.0 is. Viszont találtam egy optikai (még ha nem is azzal fogom használni) bemenetes szettet is GENIUS SP-HF 2020 olcsóbb is valamennyivel .... Mennyire ajánlott vétel?
Esetleg ezek a dizájn szettek vállalhatók pl.:Edifier Multimedia System E3350 vagy csak szépek ... ? -
bombibmw
veterán
válasz
horvathkrisz #14409 üzenetére
Nekem semennyire sem búg.A kiskönyvében azt írják,hogy kijöhet valami hang az erősítőből és bár a hangszórók mágnesesen árnyékoltak az erősítőt zavarhatja elektronikus eszköz.Próbáld meg ezektől távoltartva meghallgatni,hátha megszűnik.
-
hemaka
nagyúr
válasz
horvathkrisz #14407 üzenetére
Én is azt vettem a géphez, a monitor mellett szépen mutat és ami fontosabb, hogy szépen is szól.
-
bombibmw
veterán
válasz
horvathkrisz #14400 üzenetére
X530-at cseréltem,mert nem tudtam rendesen elhelyezni a hátsókat a szoba adottságai miatt.Meg voltam vele elégedve,de csak addig,ameddig nem hallottam ezt szólni.
swrt:
Én is inkább zenére használom az s330d-t és nagyon szép,tiszta hangja van.Ajánlom,bár csak a plaza market árulja,meg a bluechip(13-14000-el drágább).De egyébként mindenre jó választás lehet. -
bombibmw
veterán
válasz
horvathkrisz #14398 üzenetére
Szerencsére semmi.Minden rendben van vele.Ezt már biztosan nem cserélem le
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest