- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
nana95 #36155 üzenetére
..és azt hogy oldod meg hogy 2 hangkártyán egyszerre ugyanaz a hangforrás szóljon?
Egyébként én így sem tartom igazán jó ötletnek, mert gondolom ilyenkor 5 vagy 4.1-re kell állítanod a hangkártyát (ahhoz hogy a mély egy másik kimeneten megszólaljon) és így már a stereot sem úgy vágja ahogy kell.
-
Maxtreme
addikt
válasz
nana95 #36137 üzenetére
Attól függ miben várod a javulást
Amit a legtöbb teszter/felhasználó lehúz ahogy nézem, azok a mélyek. Még a sugárzómérethez képes is elég szegényesen adja elő..A többi tartományra sok panasz nincs.
szerk: Igen tudom hogy videon keresztül egy tök más rendszeren túl sok következtetést nem lehet levonni hangminőséget illetően, de egy kiindulási pontnak jó. Nagyjából hallani hogy mire is számíthat az ember. (nyilván nem Tescos 3 ftos csipogóval kell őket hallgatni
)
E szerint tényleg nem 1 nagy hude.. (vagy a srác mikrofonja ilyen szőrnyű, nem tudom)
-
dudika10
veterán
válasz
nana95 #30654 üzenetére
És egyből azzal a feltételezéssel élsz, hogy nem ért hozzá?
Ez faék egyszerű konstrukció. Lényegében nehéz ennél egyszerűbb elektronikus ketyerét találni.Egyébként meglepődnék, ha egyáltalán belenéznének a dobozba.
Ha a hivatalos forgalmazón keresztül kerül az országba (a mall.hu nem úgy hozza be), akkor szervizbe kerül, ahol tényleg van javítás is. Más esetben csak megnézi valaki az adott üzletnél, hogy rossz, és megy a csere. -
Degeczi
nagyúr
válasz
nana95 #30583 üzenetére
Gondoltam, mert a tünetek erre utaltak.
Hiába tekered ki a nyakát, attól nem fogja túllépni a saját korlátait, csak magaddal tolsz ki, mert a túlerőltetés azt a tartományt is hazavágja, ahol egyébként szép hangja lehetne.Az EQ-t vedd vissza alapra, a hangszórón se tekerd 2-3 órás állás fölé (pláne vadonatújan, bejáratás előtt!)
Az EQ-n fölcsavart mély tartomány (valószínűleg ott, ahol a hangszóró fizikailag meg sem tud szólalni, tehát 50-60 Hz alatt) leterheli az erre nem tervezett tápegységet, elfogy a szufla, és az bizony okozhat éppen recsegést is. -
válasz
nana95 #30561 üzenetére
A 2.1-nél biztosan jobb lesz. A fejhallgató más kérdés, nem igazán lehet összehasonlítani. Ha mégis muszáj, valahogy úgy alakul, hogy 3-5x áron kapsz hasonlót hangfalban. De lehet keveset mondtam.
Én pl az AKG K550-hez képest kevésnek éreztem a háromszoros árú stúdió monitor párt.
Azóta újítottam, s a fejhallgatómat kevesellem. Ördögi kör ez, nem szabad hasonlítgatni.
-
válasz
nana95 #30454 üzenetére
hát igen, ettől biztos minden jobb lesz
lezso6: ettől sokkal jobb, és tulajdonképpen viszonyítás kérdése,hogy mihez képest szól jól... én meg ezt a stílust kedvelem és ezek alatt teljesen élvezhető a mostani 1250x , főleg az a fos után ami volt...
-
-
válasz
nana95 #30438 üzenetére
Nekem van pont ilyenem, Tesla NZC-420 lemezjátszós erősítővel. Az alap Tesla hangfalak rettenetesek, de van hozzá egy pár Orion HS-200 is, ami azért már jóval tisztességesebb. De nem ajánlom, se az erősítőt, se a hangfalakat. Bár így is lever bármilyen bögreszettet hangminőségre, de valljuk be, ez nem nehéz.
Ezek a "retro hifik" túl vannak hype-olva, volt Videoton DC3010-em is, 6383 erősítővel, az konkrétan szörnyű, hiába a 2x100W sinus. Ebben a kategóriában eddig a legnormálisabb amit hallottam az egy Orion SE-1025 erősítő + HS-280 hangfalak voltak. De csak relatíve. Ezek a cuccok a saját idejükben se számítottak túl jónak, közel ugyanaz a szint, mint ma a SAL, s utóbbi nagyon nem ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest