- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
Igen, amúgy nagyon szép hangja van, én nagyon szerettem a hangját! Csak minőségileg vannak gondok. Elsőnek nem is gondoltam volna, hogy ennyire bajos, vagy csak én fogtam ki egy selejt példányt! Hogy nem pontosak az illesztések, nem kelt olyan jó benyomást az összeszerelési minősége, azzal még meg tudtam barátkozni viszonylag könnyen! De, hogy működésbeli gondok is felmerültek, az már problémás, mert így használhatatlan szinte! Egy hónapra rá, hogy megvettem jöttek a hibák sorra, amiket végülis át tudtam hidalni, de ezt sajnos már nem tudom
MM -ben vettem, ott 3 hetet mondtak szerviz időszaknak, no meg nem is a közelemben van az MM. Írtam geniuszéknk is, hogy most hogyan tovább, egyelőre válaszra várok.
Dudika10: Most komolyan elkezdtem gondolkodni egy Edifier R1600T Plus-on, de azt írod nem jobb a hangja a T20 -nál és az csak közeltéri hangosításra jó. Tőlem viszont távolabb vannak a hangfalak és többen írták, hogy a genius hangminőségben veri a T20 -at, viszont az általad elmondottak alapján, akkor az Edifiert is ha az kb. T20 hangzású. Erről tudnál nekem mondani valamit? Minőségileg az Edifier okés? Vagy nagyon elmarad a T20 tól és a geniushoz közelít inkább?
-
dudika10
veterán
Az úgy nem működik. A 2000A egy aktív pár, az egyik oldalban van egy erősítő a másik oldal pedig passzív és erre az erősítőre csatlakozik. Ha találsz még 2000A-t akkor vedd meg, de kérdezd meg a boltot, mert valószínűleg csak kinn maradt az árlistán, de már nem tudnak belőle hozni neked.
-
PuMbA
titán
"a 2.1-ek ennyire rosszul teljesítenek?"
Hát mit vártál? Ingyen adnak egy mélynyomót? Általában a mélynyomó miatt sokkal rosszabbak a szatelitek. Már amiatt is rosszak a a 2.1-es rendszerek, mert túlméretezett mélyük és elnyomják a szatelitek hangját. Meg ott van például az általad említett SW-HF 2000: ránézésre látszik, hogy rosszabb a többinél, hiszen csak egy utas ( a sztereóknak külön van magassugárzójuk - ami ebben a kategóriában elengedhetetlen a jó hangzáshoz).
"genius sp-hf 2000a-ról van tapasztalatod?"
Az R1600T és az 1255A között van hangminőségben.
dudika10: leírhatod te is a listádat, hiszen nem csak az én véleményemre kíváncsiak
"Hangminőséges lista pedig nem tudom, hogy jött neked ki, most őszintén, mennyit hallottál a rendszerek közül?"
Itteni hozzászólások alapján írtam a listát.
"R1600-at messze veri a Creative összeszerelés/anyaghasználat minőségében. A geniusok meg nem is említhetők egy lapon a T20-al ilyen téren."
Ezt nem tudtam, akkor az összeszerelési listát erre megváltoztatom:
1. Creative T20
2. Edifierek
3. Genius
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest