- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoley3
tag
válasz
fdsfds #42899 üzenetére
Szívesen
#42900 Domestos: Nem tudom honnan az infó a 274cm-ről, de biztosíthatlak hogy kb 4.8m az összekötő kábel.
Nem tudom a pontos indokát, hogy miért rakod ilyen messzire egymástól, de nem lesz az kicsit távol ? Ennyire nagy térben lesz használva, és legalább ilyen távolról is fogod hallgatni?
-
Zoley3
tag
válasz
fdsfds #42885 üzenetére
Hali, Gondoltam ha érdekel, az R2730DB pár napig 50eFt
Ennyiért sztem jó vétel.
-
Bodz
nagyúr
válasz
fdsfds #42879 üzenetére
Pl. Overclockers UK. Ez tűnik a legolcsóbbnak.
(#42880) AMDFan: Köszi! Muziker.
-
Zoley3
tag
válasz
fdsfds #42841 üzenetére
Ja igen azt kihagytam az előző írásomból, hogy persze függ Sub-tól is hogy alapból mit tud.
Igen többek között van R2730DB-m, a profilomban a "cuccok"-nál le van írva
(amúgy Yamaha YST-SW315)
A Yamaha megvolt már, csak mikor megvettem a Edifier-t utána gondoltam összerakom őket...de nem kell feltétlen mindenre a sub, legalább is nekem sokszor nincs használva, közeltérben nekem nagyon is bejövős a Edifier. -
Zoley3
tag
válasz
fdsfds #42837 üzenetére
Hali.
Az Edifier R2730DB-nél a "halk sub kiment"-hez egy szösszenetem lenne... persze hogy halk, mert a hangerő növelésével emeli a jelet a sub kimeneten is
Legalább is nálam így műxik
Lehet persze elé is kötni, de akkor meg állandóan utána kellene állítani a sub-ot ha növeled vagy csökkented a hangerőt
-
válasz
fdsfds #41032 üzenetére
A Z-540 mélyládáját pont ismerem, volt Z-3-am és annak is ugyanilyen van. Nem megy mélyre, nem tudom milyen frekvencia tesztet próbáltál. Bár legalább nem puffog (nincs portzaj), mert passzív membrános. Kívülről 8"-nak látszik, de valójában belül egy 3" hangszóró dolgozik.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
fdsfds #41026 üzenetére
Mit nevezel mélynek?Mert ha most vissza gondolok én miért rajongtam,pl egy 2.1 es nek a subládájára az tényleg csak sima dübölés tényleg túlzás,de a solo6c m hát nekem pl szerintem szép mélye van most meg ha még alá teszem a rezgés elnyelő szivacsokat elméletileg még szebb mélynek kell lennie.Egyébként a Modecom MC-HF60 at nem nagyon dicsérték azt mondták akkor már inkább a 80 as
-
válasz
fdsfds #41012 üzenetére
Bármit bármivel össze lehet hozni. Én használtam már a stúdió méllyládám egy kb 1/50 árú apró hordozható BT hangszóróval.
Persze hogy milyen élményt kapsz, az már más kérdés. De működni működik. Szvsz az 1250B-vel jó páros lehet, igaz az a szub kicsit overkill, de sose baj, ha van tartalék.
-
Adames
tag
válasz
fdsfds #39959 üzenetére
Az a baj, hogy sokan nem nézik, hogy a közeltéri studio monitor hangfalakat azokat nem otthoni zene hallgatásra találták ki, hanem zeneszerkesztéshez, hogy aki zenével foglalkozik, az pontos hangképet kapjon vissza a munkájáról. Feltételezhetően ott ül a PC előtt, és hozzá a közel eső monitorokból pontosabban visszahallja a hibákat. Egy Hifi, meg házimozi hangfal az teljesen más hangzást produkál már.
A Hifi hangfalak színezettek, és azokon szinte minden szar "jól" tud szólni.
A studio hangfalak viszont színezetlen, lineáris hangzást nyújtanak, így azon hallgatva nem minden zenéd fog jól szólni. legalábbis azok nem, amik szarul lettek megkreálva.
A studio monitorok előnye viszont, hogy sokkal tisztább és pontosabb hangképük van.
Viszont ha valakinek a Hifihez van szokva a füle, az nem biztos, hogy szeretni fogja amit hall!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest