- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie141
tag
Bocs, hogy egy hónappal később írok, de csak most vettem észre a válaszod, amit köszönök, mert eddig a tiéd tűnik a leghasznosabbnak.
Mint már említettem, nem csak a Z906-os mélynyomóval (mélynyomókkal!) van probléma, hanem egy korábban használt kisebb teljesítményű Labtec Pulse 485 típusú 2.1-es szett mélynyomójával is. Ebből a szettből is 3 van, anno így használtam 5.1-ként bekötve a hangkártyába. Itthon teljesen ugyanúgy szól mindhárom, nappaliban, és a konyhában is bedugtam őket.
Mivel kisebb szettek, és könnyen hordozhatók 2-t felvittem a hegyünkre letesztelni........És lám itt már pontosan úgy szólnak, ahogy kell!! Teljesítményükhöz mérten telt, erős mélyek, alaposan meghallgatva. Akármelyik aljzatba vagy elosztóba csatlakoztatom...
Ezután hazavittem őket, és ugyanazokkal a zenékkel, beállításokkal, kábelekkel ugyanúgy telóról teszteltem itthon, és csak a szokásos erőtlen, kopogós basszust kaptam...Sajna nem értek az ilyen hálózati mizériákhoz, de egy ilyen multimétert biztosan veszek. Az viszont tény, hogy a villanyok meg minden más hibátlanul működnek, csak pont a mélynyomók nem rejtélyes módon... Ha mond ez valamit, a Labtec mélynyomó teljesítménye csak 12W RMS, míg a Z906-é 165. Persze csak papíron.
Amúgy a UPS futár mikor hozta az utóbbi csere Z906-ot (mindet ő hozta), kérdezte, hogy földelt aljzatba van-e bedugva (naná), meg említette, hogy vennem kéne egy hálózati zavarszűrő, vagy túlfeszültségvédő elosztót.
Hát
-
-
Degeczi
nagyúr
Annyiból nem meglepő, h a Genius 2020-on úgy sorakoznak a hangszórómotorok, mint egy kabáton a gombok... és ezt nagyon nehéz úgy megoldani (pláne, ha ugyanabban a sávban dolgozik mind - márpedig az alsó 3 sejthetően igen), h ne interferáljanak egymással, így teljesen logikus, amit írsz: helyzetfüggő lehet, h épp mely frekvenciákon oltják ki egymást az egyes hangszórók
Aztán ezt a tapasztalatod fejeli meg, h beszámolók szerint nagyon megbízhatatlan típus is egyben.
-
Tomacko
őstag
"Meg amugy is a hangero szabalyzast nagy reszt ugyis szoftverbol csinalja az ember, es nem a hangszoron allitgatja."
Akkor én nem vagyok ember, de én bizony mindig hangszórón csinálom a hangerőszabályozást. Már csak azért is mert, ha nem így tenném, akkor egyszerűen elveszene a dinamika is a zenéből. Ha szoftveresen állítom a hangerőt, egyszerűen eltűnik a zenéből az élet, szóval én ezt a legendát, hogy szoftveresen nem állítunk hangerőt, ezt jogosnak érzem
De nem csak ezért nem így csinálom, egyszerűen nekem így kényelmesebb és gyorsabb, ha a hangszórón tekerem a gombot.
-
Maxtreme
addikt
Ha jót akarsz a 2020-at nagyon messze kerüld el..
Én nem mondom hogy a 1250b a legjobb megoldás, de hogy az előbbi szörnyű, az egészen biztos.
vélemények
Tapasztalatom szerint kb megfelelnek a valóságnak, bár én csak ismerősömnél hallgattam, de az pont elég is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest