Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Richie141

    tag

    válasz duke #39305 üzenetére

    Bocs, hogy egy hónappal később írok, de csak most vettem észre a válaszod, amit köszönök, mert eddig a tiéd tűnik a leghasznosabbnak.

    Mint már említettem, nem csak a Z906-os mélynyomóval (mélynyomókkal!) van probléma, hanem egy korábban használt kisebb teljesítményű Labtec Pulse 485 típusú 2.1-es szett mélynyomójával is. Ebből a szettből is 3 van, anno így használtam 5.1-ként bekötve a hangkártyába. Itthon teljesen ugyanúgy szól mindhárom, nappaliban, és a konyhában is bedugtam őket.
    Mivel kisebb szettek, és könnyen hordozhatók 2-t felvittem a hegyünkre letesztelni........És lám itt már pontosan úgy szólnak, ahogy kell!! Teljesítményükhöz mérten telt, erős mélyek, alaposan meghallgatva. Akármelyik aljzatba vagy elosztóba csatlakoztatom...
    Ezután hazavittem őket, és ugyanazokkal a zenékkel, beállításokkal, kábelekkel ugyanúgy telóról teszteltem itthon, és csak a szokásos erőtlen, kopogós basszust kaptam...

    Sajna nem értek az ilyen hálózati mizériákhoz, de egy ilyen multimétert biztosan veszek. Az viszont tény, hogy a villanyok meg minden más hibátlanul működnek, csak pont a mélynyomók nem rejtélyes módon... Ha mond ez valamit, a Labtec mélynyomó teljesítménye csak 12W RMS, míg a Z906-é 165. Persze csak papíron.

    Amúgy a UPS futár mikor hozta az utóbbi csere Z906-ot (mindet ő hozta), kérdezte, hogy földelt aljzatba van-e bedugva (naná), meg említette, hogy vennem kéne egy hálózati zavarszűrő, vagy túlfeszültségvédő elosztót.

    Hát :F

Új hozzászólás Aktív témák