- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz lezso6 #58045 üzenetére
Volt szerencsém laborkörülmények között kipróbálni párfajta kábelt hangszóróhoz és pár RCA-t, megfelelő mérő és meghajtó berendezések mellett, gondolva itt a szkóptol néhány Hifi és PA erősítőig, és itt jöttem rá hogy az egész kábelvudu egy mítosz, általában a "második legolcsóbb", tehát már a kicsit combosabb vastagságú kábelt veszem, és lehetőleg valamilyen neutrik jellegű csatlakozókat hozzá. Kár hogy nem csináltam részletes grafikonokat / méréseket, de csak rövid ideig fértem hozzá az Audio laborhoz.
Aki azt mondja hogy jobban hall az oszcilloszkópnál,, azt téved, vagy hazudik.
Visszatérve a S350DB / S351DB-ra:
Megmondom őszítnén, kicsit fázok a sub-októl mert volt már olcsó is, drága is nálam, de soha nem adott hozzá az élményhez, néhány akciófilmnél szórakoztató volt a dörgést hallgatni, de ennyi. -
IO.sys
őstag
válasz lezso6 #58045 üzenetére
De ezek elvek a részedről, a gyakorlat más. Nem így működik a lehallgatás technikája, hogy olcsó kicsi hangfalhoz jó a Gembird kábel is. Hogy lenne már jó, az sehova se jó, hacsak nem csengővezetéknek kell... Vannak egészséges egyensúlyok, meg arányok, de egy olcsó OFC ellen érvelni azért meredek. Tudom, hogy van egy ilyen vallási irányzat, hogy a kábeleket a fizikai törés és szín és hasonló tulajdonságaik alapján osztályozzák, jellemzően DJ alapállás, de én meg a másik istenben hiszek, a hangot figyelem. És hangfalas topikban jellemzően ez a furcsábbik jelenség, ez a leggyönyörűbb az egészben.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok