Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Aktív témák
-
szjoci
őstag
eladva, totyik zárható
-
szjoci
őstag
7Up
-
szjoci
őstag
délutáni zUPppedli
-
szjoci
őstag
reggeli yUPppii
-
szjoci
őstag
lehet alkudni, de csak okosan
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
eladó egy 2800+ Athlon Xp prockó Spire Falconrock II ([link]) hűtőventivel és egy hibás (csak 4x-es AGP-n megy stabilan) MSI K7N2 delta2 Platinum deszka ([link]) ami még garos. (nem tudtam meggariztatni mert a déli hídra ráépítettem pillanatragcsival egy Zalman passzív hűtőt (csak a sarkait ragasztottam) amit nem sikerült lecibálniuk róla). Jah, + a gratis Zalman borda
Irányár: 22K huf
Kazincbarcika - Füzesabony útvonalon átvehető, esetleg postázom
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest