- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- iPhone topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PishT
tag
Üdv Nektek!
Segítséget kérnék, a következő a gondom, de 5letem sincs mi a megoldás:
2500as Bartonom van, MSI K7N2Delta alaplapban , több mint 1hónapja vettem használtan (nem volt húzva, irodai gépben volt). Óvatosan, MHz-ről MHz-re emelgettem az FSB-t (11-es szorzóval) hogy tudjam meddig bírja (fesz.emelés nélkül). 193-nél volt legutóbb, futott COD4, TDU stabilan, semmi gond nem volt. Már több hete így futot, amikor az egér és a billentyűzet érdekesen viselkedett. Szaggatott az egér, mintha le lenne terhelve a gép. A billentyűzet sem működött, mintha beragadt volna a SHIFT gomb..Aztán a Num/Caps/Scroll Lock sem működött.... Vírusra gondoltam, de semmi nyoma, bill. csere is megvolt, ugyanazt csinálta... Az érdekessége, hogy a gép bekapcsolása után 1ből nem, hanem csak 1kicsit később, használat után...
Vmit kcsinálhatott az alaplapban az tuning? Az aggasztó az egészben, hogy legutóbb be sem akart kapcsolódni, a ventilátorok felpörögtek, aztán semmi, monitoron nem jelent meg semmi. CMOS-reset után pedig indult, de a bill+egér ugyanúgy viselkedik!
Várom az 5leteiteket és tanácsaitokat!!
KÖSZÖNÖM előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Hobby rádiós topik
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest