Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
hát, érdekes kis dolgokat sikerült összehoznom.
rájöttem hogy hogy lehet állítani, éljen, éljen. a probléma már csak az hogy ha 166*11 re van állítva akkor gyakorlatilag nem kapcsol be, mármint a windows még elindul, de mire betöltene minden program, már le is fagy. sebaj, vissza állítottam az alapórajelet 133MHz ra és így stabilan megy majdnem 1.5GHz-n. már csak azt nem értem hogy miért fagy ki ha 166MHz-n van, ugyanis elvileg minden a helyén van. elképzelhető hogy valami hardware hiba, bakakált az alaplapnak valamije vagy a procival van valami, vagy szar a hűtés...
egyébként a lapom: Soltek SL-75FRN3-L típusú.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
rájöttem hogy hogy lehet állítani, éljen, éljen. a probléma már csak az hogy ha 166*11 re van állítva akkor gyakorlatilag nem kapcsol be, mármint a windows még elindul, de mire betöltene minden program, már le is fagy. sebaj, vissza állítottam az alapórajelet 133MHz ra és így stabilan megy majdnem 1.5GHz-n. már csak azt nem értem hogy miért fagy ki ha 166MHz-n van, ugyanis elvileg minden a helyén van. elképzelhető hogy valami hardware hiba, bakakált az alaplapnak valamije vagy a procival van valami, vagy szar a hűtés...
egyébként a lapom: Soltek SL-75FRN3-L típusú.