Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismerősöm Xiaomi telefonja...
Na végre megjött az ismerősöm azt mondja tipusú okos hozzászólás is! Nyilván neked is van ilyen irányú tapasztalatod, akkor miért nem azt írod?
Ha nincs, akkor minek is írsz fogalmatlanul? Ez is kb olyan, mint amikor azt olvasom, hogy a MIUI milyen szar, ha rákérdezek, mi vele a bajod....válasz: nekem semmi, de ismerősöm mondta!
Semmivel nem tartósabbak más márka telefonjai, család nőtagjai is nyúztak már jó párat MI Lite 5G van éppen kb 3 éve fiatal lány használatában, semmi baja, pedig ha valakik képesek nyírni a mobilokat, akkor ők azok!
Nekem jelenleg megvan két előző Xiaomim is, mind tök újszerű állapotban vannak. A jelenleg használt 12X másfél éves és tök újszerű állapotban van, akku kapacitása 93%-os, de ez szerintem normális napi többórás intenzív használat mellett. Gyári fólián azért gyűlnek a microkarcok lassan....
Kiderült, hogy mikor debütál a Xiaomi 13T sorozat
Itt azt írják, hogy 13T Pro-ként jön ez a teló Európába, eszerint mégse Poco lesz...
Ez alapján a compare alapján kicsit változni fog azért... úgy látszik, mintha a 13 Pro paramétereit írták volna be.
-
pusszycat
nagyúr
Az én Mi 11 LIte 5G már három éves körül van, de úgy megy mint első nap, akku remek, kinézet 100% Csak már nem kap új android verziót ezért lesz lecserélve 1 éven belül kb. Amit szeretnék, rejtett kamera, kijelző alatti ujjlenyomat szenzor, vékony káva, közép kategória, 170 gramm. Nem sok ilyen van, ezért várok még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest