Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz blagolf #42 üzenetére

Ismerősöm Xiaomi telefonja...

Na végre megjött az ismerősöm azt mondja tipusú okos hozzászólás is! Nyilván neked is van ilyen irányú tapasztalatod, akkor miért nem azt írod? :U Ha nincs, akkor minek is írsz fogalmatlanul? Ez is kb olyan, mint amikor azt olvasom, hogy a MIUI milyen szar, ha rákérdezek, mi vele a bajod....válasz: nekem semmi, de ismerősöm mondta! :N

Semmivel nem tartósabbak más márka telefonjai, család nőtagjai is nyúztak már jó párat MI Lite 5G van éppen kb 3 éve fiatal lány használatában, semmi baja, pedig ha valakik képesek nyírni a mobilokat, akkor ők azok! :D Nekem jelenleg megvan két előző Xiaomim is, mind tök újszerű állapotban vannak. A jelenleg használt 12X másfél éves és tök újszerű állapotban van, akku kapacitása 93%-os, de ez szerintem normális napi többórás intenzív használat mellett. Gyári fólián azért gyűlnek a microkarcok lassan....

Kiderült, hogy mikor debütál a Xiaomi 13T sorozat

Itt azt írják, hogy 13T Pro-ként jön ez a teló Európába, eszerint mégse Poco lesz...

Ez alapján a compare alapján kicsit változni fog azért... úgy látszik, mintha a 13 Pro paramétereit írták volna be.

Új hozzászólás Aktív témák