- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- 2000000
- (téma lezárva)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Jelenleg már 3.185.000 felett jár a számláló, a totyik régen aktualitását vesztette, nem is értem Dannnnn hogyan talált rá.
Zártam. -
BenJoe
senior tag
-
dannnnn
senior tag
-
V.ki
aktív tag
-
dj.saabe
aktív tag
-
dj.saabe
aktív tag
aha utána kicsit filozoláltam és rájottem én is
-
VladimirR
nagyúr
szamold at ujra azokat a 0-kat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
dj.saabe:
egyreszt az ismertseg biztos, hogy nincs 50%, masreszt mutatok neked szivesen olyan temat, amiben hetek, honapok ota nem kapok valaszt - de meg ha valaszt kapsz is, az nem feltelen jelenti aztr, hopgy megoldast is
masfelol kozelitve pedig azt tudnam elmondani, hogy valahol sajnalatos is, hogy szinte csak olyan kerdesek kerulnek elo, melyek megvalaszolasa nem tart tovabb, mint a valasz begepelese (roszabb esetben bemasolasa) - ezzel nem arra kivantam celozni, hogy zseni lennek (pedig vagyok
), vagy hogy a tobbiek mind hulyek, hanem arra, hogy a kerdesek (s veluk sajnos a topicok) tobbsege a lustasag eredmenye, ugyanis minimalis utanakeresessel (akar egy manualban, akar a guglin, vagy akar itt a ph-s kereson) megoldhatoak lennenek ezek a problemak - szoval mindenki kap most tolem egy ilyet: 
-
Cathfaern
nagyúr
-
Vangelis
félisten
200k szép
-
dj.saabe
aktív tag
ez jó
olvastam hogy valki ezt irta '' nemnagy forgalmú eg forum de jó'' azúta eltelt 3 év és most olyan ismert forum hogy csak na ha kérdezel valamit rossazbbik esetben is amx 1 nap és kapsz is választ.
pedig hja megnézzük a magyarországon internetezők kötül szerintem legalbb az 50% nem ismeri a ph-t -
Cathfaern
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
hungeek
senior tag
google-ban keress rá

Bővebben: link
[Szerkesztve] -
atus7377
tag
-
Cathfaern
nagyúr
-
dj.saabe
aktív tag
méág mindig látezik ??
milyen cimen megnézéném -
VladimirR
nagyúr
-
RAM
őstag
It's precious like a pearl.
-
Slax
senior tag
-
csudri
őstag
-
Alvin_ti4200
félisten
-
lamadou
senior tag
-
Loretto
veterán
-
rdi
veterán
-
sirály12
őstag
Bocs a szerkesztésért, de a képre gondoltam, vagyis ami írva van rá.
-
Deathcourier
aktív tag
-
Deathcourier
aktív tag
Nem vagy függö

-
sirály12
őstag
-
sirály12
őstag
Valamiről lemaradtam. Ki/mi az-az RGB?
-
Alvin_ti4200
félisten
Nem sikerült tartani az 1%-omat

-
Tuib
aktív tag
Gratula. nem is tudom, mióta olvasom ezt az oldalt. Ugye régen Abitplus volt asszem,
aztán volt rios is mielőtt prohardver lett... Az biztos, hogy közel 3 éve vagyok regisztrált tag. Szeretem ezt az oldalt, sajnálom, hogy egy ''métely'' támadta meg , de bízom benne, hogy ez a nagyszerű forumozó közösség sikerrel fogja venni az akadályt.... 
Tuib -
dj.saabe
aktív tag
ahh nagyon király és az illető aki irta a hsz-t kapott valami ''ajándékot'' ??
off
mi az az RGB ?? már sok helyen olvastam róla de nemtudom. -
Horbal
őstag
-
maniac
senior tag
hmmm vazze ram is ramjott a paranoia - na jo en alapbol paranoias vagyok, de telleg az az rgb gyerek jutott eszembe, asztem most idoutazo gepet akar csinalni...
-
VladimirR
nagyúr
-
szekreny
tag
-
Horbal
őstag
Vaze frászt kaptam ezt többet ne csináljátok...

-
Som@
őstag
-
VladimirR
nagyúr
nagybetusek a hozzaszolasban latnak nemi plusz infot is, mint (MOD) gomb, (DEL) gomb, az elkoveto ip-je es a hozzaszolas id-je
pl.: Bővebben: link -
Digital
addikt
-
szekreny
tag
Nálam se látszik semmi, csak egy hozzászólás.Hol lehet megnézni?
-
VladimirR
nagyúr
-
tiv83us
veterán

/OFF
Kezdunk mar egy kicsit tenyleg paranoidok lenni az RGB-jelenseg ota, mert ahogy meglattam ezt a topikot, engem is hirtelen elfogott a ''szokasos erzes'', amit mar sokan ateltunk ugye
[Szerkesztve] -
Out
addikt
-
Loretto
veterán
-
Out
addikt
-
Elrood
őstag
-
mormota
senior tag
ebből is látszik, hogy a ph egy dinamikusan fejlődő közösség
gratula minenkinek hozzá
[Szerkesztve] -
emvy
félisten
Gratula mindenkinek, túl vagyunk a 2000000. hozzászóláson.

Bővebben: link
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2667v4 (8c/16t, 3.2/3.5GHz), 128GB RAM, 4x1G, áfás
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne ijesztgessetek!
Amúgy inkább 2.000.000-nak kéne felírni, így kiolvashatóbb! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Uramisten, alig bírtam abbahagyni a röhögést,ezt lenyúlhatom aláírásnak?

Na mind1. Azért grat!(és látom hogy egy újonc-é volt a 2M-dik. Mázli