Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
hmmmm.... bocánat, teszókáim....
Akkor meg Google: Floppy Linux distro => 92700 találat...
Bár ehhez kissé spillernek kell lenni, nem riogatásként mondom, merthogy 1,44 MB-os mini linuxon netet konfigolni, meg mittomén, ami még kell, az nem egér ide-oda -klitty-klatty lészen ám!
Az eredményeket várom, én is kíváncsi vagyok, mi a megoldás!
Esetleg megnézem azt az 1-2 ilyesmim et, amim otthon van, hátha segél...
[Szerkesztve] -
StuFFy
tag
Télleg szét merjem bontani?
Van egy másik Toshiba laptop is, de sztem apám ha meglátná a laptopot+csavarhúzót egyszerre a kezemben, szívéhez majd fegyveréhez kapna. Szal visszatérve a linuxhoz?
Esetleg ha kiszedem a laptopbol be tudom tenni vhogy a pcmbe?
Igaz az, hogy létezik vmi átalakító, amivel pl pcmcialukba be lehet tenni sima IDEs cdt. Mer esetleg egy ilyet szerválnék vhonnan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest