- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Helló-helló!
Most találtam:
Bővebben: link
(Eladó laptop CD-ROM) -
zLegolas
őstag
Még egy gondolat: az USB él?
Mert akkor arról is tudsz Linux-ot bootolni (pld. pendrive), van ilyen is jópár az általam ajánlott linken! -
zLegolas
őstag
hmmmm.... bocánat, teszókáim....
Akkor meg Google: Floppy Linux distro => 92700 találat...
Bár ehhez kissé spillernek kell lenni, nem riogatásként mondom, merthogy 1,44 MB-os mini linuxon netet konfigolni, meg mittomén, ami még kell, az nem egér ide-oda -klitty-klatty lészen ám!
Az eredményeket várom, én is kíváncsi vagyok, mi a megoldás!
Esetleg megnézem azt az 1-2 ilyesmim et, amim otthon van, hátha segél...
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
-
zLegolas
őstag
Az előbb írtal Live CD-k, tehát erről bootolszt, semmi winyó nem kell, tisztán CD-ről meg memóriából futnak, stb... mindíg van 1-2 ilyesmi nálam
De mást mondok: telepíts rá egy igazi Linux-ot, ott CD-ről bootolsz, és mindent megcsinál a telepítés során, tesztel, mittomén... UHU, SuSE, akármi...
Meg valamelyik PC-s ujságban jelent meg egy ilyen bootolós CD tavaj év elején, mentőöv néven. Minden volt rajta, a CD-ről botolsz, partícionálsz, hdd tesztek, Live Linux-ok, cd-írás, lehalt Winfo$ adatmentése, akármi... igazi nagyágyú! -
zLegolas
őstag
keress rá :
Frozentech.com
Linux Live List
n+1 db-ot találsz, pld Feather, DamnSmall, Slax, stb... -
Jam-Master J
aktív tag
Én freeDOS-t használok...
www.freedos.org -
attavanti
tag
picobsd
-
tildy
nagyúr
-
WN31RD
addikt
Egy lehetőség: Bővebben: link
-
Flashy
veterán
USB-s DOSos bootfloppy se megy?
-
nbk
aktív tag
A megoldás Minix
google-n keress rá.... -
ReJim
őstag
-
StuFFy
tag
Télleg szét merjem bontani?
Van egy másik Toshiba laptop is, de sztem apám ha meglátná a laptopot+csavarhúzót egyszerre a kezemben, szívéhez majd fegyveréhez kapna. Szal visszatérve a linuxhoz?
Esetleg ha kiszedem a laptopbol be tudom tenni vhogy a pcmbe?
Igaz az, hogy létezik vmi átalakító, amivel pl pcmcialukba be lehet tenni sima IDEs cdt. Mer esetleg egy ilyet szerválnék vhonnan... -
StuFFy
tag
Mivel laptop nemnagyon tudom kiszedni a winyot belőle. Tudtok mondani konkrét linuxot, ami kevés kislemezről képes felállni? Linknek is örülnék
Olyan linux is jó, ami hamar megismeri az usbt, és akkor tudnék pendrivéről okoskodni.
-
StuFFy
tag
UP!
-
StuFFy
tag
Sziasztok!
Van egy p2es laptopom, amit leformáztam, de mivel elromlott a cd meghajtója, nem tudom ujratelepíteni. (Szóval most itt a csupasz gép, és a villog a c: > ) Csak kislemez meghajtóm van, az működik is. Hálókártya meg usb van de csak a külső port replikátoron, ezért gond ahhoz is a driver. Már próbálkoztam ilyenolyan bootlemezekkel (lehet, hogy rosszul) és szerintem ezért nem látja a hálókártyát mert ugye nem PCIos.
Én valami olyan linuxra gondoltam, ami néhány flopirol elindul majd a többi adatot vagy erről az usbről vagy netről le tudja szedni. Hallottam már vmi freebsdről meg ilyesmiről de sajna nem tudom melyik a nekem megfelelő.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest