- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
StuFFy
tag
Télleg szét merjem bontani?
Van egy másik Toshiba laptop is, de sztem apám ha meglátná a laptopot+csavarhúzót egyszerre a kezemben, szívéhez majd fegyveréhez kapna. Szal visszatérve a linuxhoz?
Esetleg ha kiszedem a laptopbol be tudom tenni vhogy a pcmbe?
Igaz az, hogy létezik vmi átalakító, amivel pl pcmcialukba be lehet tenni sima IDEs cdt. Mer esetleg egy ilyet szerválnék vhonnan... -
StuFFy
tag
Mivel laptop nemnagyon tudom kiszedni a winyot belőle. Tudtok mondani konkrét linuxot, ami kevés kislemezről képes felállni? Linknek is örülnék
Olyan linux is jó, ami hamar megismeri az usbt, és akkor tudnék pendrivéről okoskodni.
-
StuFFy
tag
UP!
-
StuFFy
tag
Sziasztok!
Van egy p2es laptopom, amit leformáztam, de mivel elromlott a cd meghajtója, nem tudom ujratelepíteni. (Szóval most itt a csupasz gép, és a villog a c: > ) Csak kislemez meghajtóm van, az működik is. Hálókártya meg usb van de csak a külső port replikátoron, ezért gond ahhoz is a driver. Már próbálkoztam ilyenolyan bootlemezekkel (lehet, hogy rosszul) és szerintem ezért nem látja a hálókártyát mert ugye nem PCIos.
Én valami olyan linuxra gondoltam, ami néhány flopirol elindul majd a többi adatot vagy erről az usbről vagy netről le tudja szedni. Hallottam már vmi freebsdről meg ilyesmiről de sajna nem tudom melyik a nekem megfelelő.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Formula-1
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest