Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
Így igaz, a Celeron-M-mel kevertem össze. Tehát valóban nem kizárt, hogy a 2 mag között van hőmérséklet-különbség. Az persze teljesen jogos, hogy ha egy nagyobb procit akar belerakni, akkor annak nem árt egy jó hűtés.
-
Blackmate
őstag
1. Köszönöm Mindenkinek a helyesbítéseket, pongyola voltam sorry
2. balco: Ezt miből gondolod? A Dothan éppen abban tud ''többet'' a Baniastól, hogy automikusan visszaveszi a proci frekijét ha nem kell annyi erőforrás (SpeedStep), ebből kifolyólag kevesebbet zabál a tápból, amiból pedig a kisebb hődisszipáció következik. Miximális teljesítmény esetén pedig (ha jól tudom) mindkét mag ~27 W-ot fogyaszt. Vagy megint pongyola lennék?
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Szerintem igen
Na most ezzel sokat segítettem
Milyen noteszről van szó? Ugyanis a legtöbb datasheet-jében benne van, hogy milyen procik pakolhatók bele.
Szerk.: Hogy lehet centrino platformos noti? Ugyanis a platform 3 része:
1. Dothan magos CPU (<-- ez nem stimmel)
2. WLAN (<-- ez van benne?)
3. i855 Chipset (ez stimmel)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged