- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
2,1-2,2-re (mar ha van olyan 100-as FSB-sben) erdemes, mert kb. annyi teljesitmenytobbletet kapsz, mint amekkoraval magasabb az orajel. De ugye az EIST miatt pedig uresjaratban nem igazan no a fogyasztas, szoval akksiidoben kb. ugyanott leszel. Szvsz ha mar olcsok lesznek a 100-as FSB-s Dothan-ok, ekkora leptekben mar megerheti valtani.
-
zfarkas
senior tag
A 15'' sokat zabal. Nekem 14'' gepem van, 1,6 Banias procival es freki csokkentessel sikerult mar elernem, hogy 8-9W korul fogyasztott a gep bekapcsolt (de minimalis fenyerore kapcsolt) kijelzovel. Ez olyan 4,5-5 ora uzemidot jelenthet.
Esetleg probald ki a Centrino Hardware Control (vagy valami ilyesmi) progit, volt rola egy hir itt a Ph-n, szerintem nagyon jo progi! Ezzel lehet mindenfele okossagot csinalni, diszket leallitani, frekit valtoztatni, stb. Szerintem sokat segithet. -
zfarkas
senior tag
Hogy sokkal jobb lenne, azt nem mondanam. Ha jol tudom, a Banias magos procik 600MHz-ig tudjak levinni a frekit, mig a Dothan magos procik 400-ig.
Szerk: de ez nem feltelen jelent sokat, ha a hosszu akksiidore mesz. Az sokkal fontosabb, hogy hany volton megy a proci (es hogy mekkora a noti kijelzoje). A proc feszultseget meg lehet csokkenteni, jo esellyel olyan 20%-al is le lehet vinni...
[Szerkesztve] -
zfarkas
senior tag
Nem kell bocsanatot kerni, en is sokat olvastam a temarol, azert ismerem kicsit jobban.
BTW miert akarod lecserelni a Banias procid? Nem eleg a kraft? Vagy csak olcson jutsz hozza egy Dothan-hoz? Szerintem ha most nincs, aki megvenne a Banias procid, akkor nagyon nehez lesz eladni... -
zfarkas
senior tag
Na akkor tisztazzuk:
Centrino: Banias (1M L2 cache) vagy Dothan (2M L2 cache) magos proci, az FSB 100MHz, a chipset 855xyz, es WLAN
Sonoma: 133MHz FSB, Alviso lapkakeszlet (915xyz), Dothan proci, WLAN
Tehat ha Neked 855GM chipseted van, akkor egy olyan Dothan procit tehetsz bele, ami 100MHz-es FSB-t hasznal. -
Blackmate
őstag
Szerintem igen
Na most ezzel sokat segítettem
Milyen noteszről van szó? Ugyanis a legtöbb datasheet-jében benne van, hogy milyen procik pakolhatók bele.
Szerk.: Hogy lehet centrino platformos noti? Ugyanis a platform 3 része:
1. Dothan magos CPU (<-- ez nem stimmel)
2. WLAN (<-- ez van benne?)
3. i855 Chipset (ez stimmel)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Napelem
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest