- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Itthon a gyereknek egy régi i5-ös gépébe volt berakva, amíg megmaradt a vga egy gép megszüntetésből és gond nélkül mentek a játékok vele, 300-320W körül volt a gép fogyasztása.
A 3080 miatt cserélnem kellett a seasonic focus plus platinum 650W-os tápot, de nem a kicsi teljesítménye miatt, hanem a védelme aktiválódott vga terhelésre, még 50% tdp korlátozás esetében is, erről sok gondot olvastam neten. Cseréltem egy seasonic prime platinum 750W-ra, teszt erejéig beraktam mellé még a 3070-et is és a kettőt terhelve együtt is vitte a táp. -
macilaci78
nagyúr
Alacsonyabb terhelésen romlik a hatásfoka, így ha sosincs kihajtva, akkor van gazdaságosabban üzemeltethető tápegység is.
Persze ha akár csak egyszer is kell a kakaó, akkor a kisebb teléjesítményű táp nem opció.Cs1csó: a több VGA-s, GPU-s rendszerek oly módon szimpatikusabbak lennének, hogy egy bizonyos terhelés fölött helyezi a gép áram alá a további komponenseket. SLI és Crossfire vonalon is meg lehetne csinálni. Igen, hely kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest