Hirdetés

Aktív témák

• cspety

tag

Van egy 1600+ -os AMD Xp procim lassan már két éve. Az utóbbi két hónapban a win folyamatosan fagy bootolás közben(kb a 25 restart után áll fel a rendszer). Először azt hittem vmi win probléma, ezért win reinstall, majd egy másik vinyó beköt de az is fagy. Ram-ok kiszedése próbálgatása az sem segített. Kiszedtem ma az összes kártyát ( hang, tuner, háló) maradt a videó de az igy is fagyott. Jó akkor egy másik videókártya, na mi történt az is fagyott. A fagyás mind win2000 mind win xp -nél a boot képernyőnél történik. Eleinte a tuner-nál kezdődtek a fagyások de egy másik tuner progival ez megoldódott, de most mivel a win is fogyamatosan fagyott már nagyon untam. Utolsó ötletként az alaplamon, ami egy ECS k7vta3-as jumperrel visszavettem az fsb-t 100MHZ-re így most a proci csak 1050+-os ként mőködik. A boot egyből jó lett, többször is próbáltam. Proci hiba lehet, a sok tv-től lehet hogy megfáradt szegény :)), vagy az alaplap is ludas esetleg. Másik alaplapot még nem próbáltam mivel az nincs kéznél. Ha vkinek van vmi jó ötlete vagy hasonló tapasztalata az legyen szíves ossza meg.

Aktív témák