- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Szia Kuresz!
Csináltam nagy ügyesen egy VIVO-s kártyával mpg2-es állományt. Konkrétan a Pál utcai fiúkat húztam be reklámostul, és most szeretném feldarabolni, majd összefűzni és újra darabolni cd méretűre. Azt nem tudom, hogy mivel tehetném meg. Sajnos a bitrátája 2,3 Mbit/s. Így semilyen program nem játsza le, és a Tmpeg-gel nem tudom vágni, mert csak VBR-t vág. Tudsz javasolni vmilyen mpg szerkesztőt?
[Szerkesztve] -
misimagaki
aktív tag
válasz
misimagaki #220 üzenetére
Köszönöm Suste! Most érkezett meg minden.
-
misimagaki
aktív tag
Nekem csak otthon van tmpgenc-em, így nem tudom megmondani a verzióját de este majd csekkolom. Aztán holnap egyeztetek. Apropó a biztonság kedvéért nem tudnád át küldeni mailban a te verziódat?
Én elvileg este 10-ig dolgozom, de mivel holnap reggel jövök elmegyek 7 vagy 8 óra körül. Ez jó. Utalom ezt a hetet, mert pénteken este is itt kell lenni10-ig.
A sok OFF után: tudsz valamit mondani arról, esetleg hogy lehet korrigálni a hang csúszását a virtualdubban? -
misimagaki
aktív tag
Én is úgy gondoltam, hogy nem lehet elrontani, de valakinek kell lenni akinek valamiért nem megy
Egyébként ismeretségi körömben mindig én vagyok, akinek mindig van gyíkja (azért nem annyira súlyos a helyzet). Van, amikor a felhasználó a szűk keresztmetszet, van amikor meg csak egyszerűen csak (SZ)ÁMÍTÁSTECHNIKA.
Tudom, hogy mpg lehet bőven több, mint ami elvileg felfér egy cd-re, csak a kérdésre válaszoltam. Milyen verziószámú Tmgenc-t használsz?
cSOKI
[Szerkesztve] -
misimagaki
aktív tag
Most munkahelyen vagyok, így nem tudom megnézni, de azt hiszem, hogy 795 MB(?), de lehet hogy 852 MB. Szerintem az utóbbi a valószinűbb. Holnap délelött fogok dolgozni, akkor majd többet tudok mondani. Az biztos, hogy a varázsló a végén azt jelezte, hogy nem fogja kihasználni a rendelkezésre álló helyet (95%) 2.0 wizard esetén. Korában már kódoltam a beépített vbr-s beállításokkal mindig csak annyit javított a helykihasználáson, amennyire szükségem volt.
Egyébként rendszeresen levágom az avi-k végét, így mindig nyerek 5-10 percet.
Csoki
[Szerkesztve] -
misimagaki
aktív tag
Köszi!
Majd még próbálkozom. Egyébként Nero-val írtam ki. Megnyitottam, hogy vcd-t akarok írni, és bedobtam az ablakba az mpg-t. Átszámolta (de nem újra) aztán mondta, hogy sok lesz az egy lemezre?!
A hang csúszással már korábban is volt gondom. Lehet azt egyszerűen korrigálni a virtualdubbal? Egyébként emlékeim szerint a forrás videoval rendben volt minden. Kihuztam belöle a hangot, mert mp3 volt. Aztán Winamppal átnyomtam wav-ba és azt tettem a kép alá a tmpenc-ben. -
misimagaki
aktív tag
Szia Kuresz!
Én küldtem Neked mailt az este, aztán rájöttem, hogy nem is lényeges az mpeg2, mert ez mpeg1. Szóval az a gondom megoldódott.....
De:
- kódoltam a 2.0 verzióval egy 81 perces videot, és csak túlírással ment fel egy 700 MB-os cd-re. A hangja pedig kb 2 mp-t sietett. A varázsló egyébként azt mondta, hogy 95%-os lesz a helyfoglalás
- kódoltam a 3.0 verzióval egy 81 perces videot, és csak túlírással ment fel egy 700 MB-os lemezre. A hang ebben az esetben 2 mp-t késett.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest