- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
válasz
Neurotoxin #16 üzenetére
A fenti hozzászólásod teljes első bekezdésében.
Tehát abban, amiben leírom, hogy szinte biztos vagyok abban a Sony is elkövette már azt a bűnt, hogy felvásárolt egy céget és exkluzívvá tett valamilyen címet? Ahová odaírtam, hogy azok akiket ez hátrányosan érintett, azok nem voltak felhőtlenül boldogok ettől?Pontosan tudod, hogy melyik cégről beszélek...
Ja. És pontosan tudom azt is, hogy soha nem hivatkozik így rá senki. Szerintem te sem halnál bele, ha kiírnád végig a Microsoftot vagy MS, esetleg M$ rövidítéssel hivatkoznál rá. Előszörre gondolkodóba estem mégis mi a fenéről beszélsz. -
ergoGnomik
tag
válasz
Neurotoxin #12 üzenetére
Te papolsz most arról, hogy ki melyik cég felé van érzelmileg elköteleződve, de kőkeményen véded a Sonyt a hozzászólásod első felében?
Erre kérlek mutass rá hol csináltam! Nem állt szándékomban. Mind a kettőt pont lesz.rom. Nem konzolok, primitív kazuár játékokkal játszom néha.Mi a hasonló helyzet?
Ezt a kérdést nem értem mire vonatkozik.Nyilván közben a Micro se hülye, hogy ezt a fejőstehenet kivezesse a konkurens platformról, nem a pénze ellensége.
Microsemi? micro:bit? Microtik?Egyébként ezt felelősséggel akkor lehet kijelenteni, ha láttál már erről hiteles elemzést. Egy ilyen kivonuláson rengeteget meg lehet spórolni. Fejlesztési és támogatási költségek, marketing, jogdíjak a Sony-nak. A felszabadult erőforrásokat meg fel lehet használni másra, ami esetleg a későbbiekben jobban fog jövedelmezni. És ezek még csak azok, amiket én hozzá nem értő is látok. A MS sem hülye, végig gondolják mit miért tesznek.
-
udash
csendes tag
válasz
Neurotoxin #4 üzenetére
"egekig felmagasztalt "exklúzívok!!!44!!!"
szinten zenesz. ezt sem ertettem soha. mindig elhangzik, hogy hu, meg ha. mintha attol lenne jo egy jatek, hogy sony exkluziv. biztos jok, de nem ettol. lol az egesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest