Hirdetés
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Raysen623 #12 üzenetére
Ráadásul szintén Trump adminisztráció jeles tetteként most elindult az önkéntes emigrációs program, amivel létszámbeli hiányt fognak generálni a piacon.
Amerika bevándorlási szempontból a legvonzóbb ország a földön. Ha akkora hiány lesz munkaerőből, bármikor meg tudnak hirdetni egy legális bevándorlási programot, szerintem latin-amerikában lesz 5-10 millió ember, aki másnap csomagolna, ha felajánlanak neki egy amerikai gyármunkás pozíciót.
Az, hogy jelenleg megpróbálnak kezdeni valamit a kezelhetetlen mértékű illegális bevándorlással, az egy másik kérdés.
A jó amcsi polgár meg kb úgy viselkedik mint a német, nem igazán akar gyárban, szalagmunkásként dolgozni.
A polgárnak nem lesz más választása. És ne feledd, Amerikában ott a "rust belt" néven emlegetett régió, ami régen prosperáló ipari régió volt, most meg pusztulat és rothadás. Hidd el, nagyon sokan szeretnének ott is egy biztos munkát egy gyárban.
Én értem, hogy a nyugati parti szójalatte fiatalság elsősorban önmegvalósítani akar, mintsem robotolni egy munkahelyen, csak hát előbb-utóbb szembejön a valóság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest