Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cucka

addikt

válasz Raysen623 #12 üzenetére

Ráadásul szintén Trump adminisztráció jeles tetteként most elindult az önkéntes emigrációs program, amivel létszámbeli hiányt fognak generálni a piacon.
    Amerika bevándorlási szempontból a legvonzóbb ország a földön. Ha akkora hiány lesz munkaerőből, bármikor meg tudnak hirdetni egy legális bevándorlási programot, szerintem latin-amerikában lesz 5-10 millió ember, aki másnap csomagolna, ha felajánlanak neki egy amerikai gyármunkás pozíciót.
    Az, hogy jelenleg megpróbálnak kezdeni valamit a kezelhetetlen mértékű illegális bevándorlással, az egy másik kérdés.

A jó amcsi polgár meg kb úgy viselkedik mint a német, nem igazán akar gyárban, szalagmunkásként dolgozni.
    A polgárnak nem lesz más választása. És ne feledd, Amerikában ott a "rust belt" néven emlegetett régió, ami régen prosperáló ipari régió volt, most meg pusztulat és rothadás. Hidd el, nagyon sokan szeretnének ott is egy biztos munkát egy gyárban.
    Én értem, hogy a nyugati parti szójalatte fiatalság elsősorban önmegvalósítani akar, mintsem robotolni egy munkahelyen, csak hát előbb-utóbb szembejön a valóság.

Új hozzászólás Aktív témák