- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Jee hétfőn én is kaptam sms-t erről a számról!
Gratulálok, esélyes vagy a bruttó 1 milliót Ftra! Minden jó válasszal nyerhetsz. Küldd vissza az IGEN szót, s nyerj! Csak 160Ft+40Ft áfa/SMS,info: 06702287516
Szó szerint idéztem. A hibákat nem én tettem bele, hanem benne voltak. -
Drótszamár
őstag
Nem számlázzák ki.
A lehúzós fajtára minden esetben neked kell feliratkozni. Valamilyen kulcsszót kell elküldeni egy számra, és onnantól jönnek az smsek amikért te fizetsz. És a reklámban el szokták felejteni azt közölni, hogy itt nem a küldött sms-ért hanem a fogadottért fizetsz. -
Drótszamár
őstag
Tehát egy hajléktalan nevére igényelek egy ilyen emeltdíjas izét, aztán hajléktalatól veszek egy vodás kártyát, ahol a hangpostára rányögöm a szöveget, aztán valami olcsó sms-es csomagból szétküldök egy rahedli sms-t. Ezek után hátradőlök a székben és nézem, ahogy a kajmán szigeteki bankszámlára csordogál a pézem...
Szép mondhatom. Nem beszélve arról, hogy ha minden 8.-10. ember válaszol akkor már nyereséges a rendszer...
vagy ennyire azért még nem szar a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest