Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
válasz
Viktor0610 #9813 üzenetére
Azt gondolom ez így maga a tökély, köszönöm!
Ha az 1.15 ről a váltás előtt csinálok a PTR-böl egy backup-ot, felteszem a FoxPuppy féle 1.19-et, és vissza akarok állni 1.15-re mert nem tetszik az 1.19 , akkor ezt a mentést futtatom a restore-ból és kész ?
-
trouble
senior tag
válasz
Viktor0610 #9803 üzenetére
Most megnyugodtam
.Sajna a tárcsázóban való keresést nem tudom megszokni.
(#9805) Victoryus94 : Nincs Face. acc - om, de a javaslatot azt köszönöm
-
trouble
senior tag
Nova Launcherel szabtam testre a megjelenést. Ma az Időkép frissítése után vak lap maradt a kezdőképernyőn.Azóta semilyen időjárás vidgetet nem tudunk kirakni a kezdőre, mert sem a Nován sem telefon moduljai között nem jelenik meg semilyen időjárás alkalmazás modulja? Köszi.
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #9365 üzenetére
Igen emlékszem rá, majd megkeresem, köszi.
-
trouble
senior tag
1.15 Hunga. rom Még az elején kicseréltem a you tube-t a Laza által javasolt verzióra, eddig működött. De mostantól : Gond volt a hálózattal (410). És ezenkívül semmire nem hajlandó. Valakinek javaslata ?Köszönöm.
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #9327 üzenetére
Rohantam és valóban 2,percenként irogattam bocs.
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #9327 üzenetére
Most már jártas vagyok az etiket ezen részében, köszönöm
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #9197 üzenetére
Hiába csináltam a disable-vel nekem is szivogatja továbbra is az akksit. Ha lefagyasztom a GP -t a Titanium-al, az problémás ?
-
trouble
senior tag
válasz
Victoryus94 #9136 üzenetére
Már az 5.1 használod ?
-
trouble
senior tag
válasz
Victoryus94 #9104 üzenetére
Majd számolj be, köszi. Ha váltok én is valamelyik 5.-re váltanék, de csak ha stabil már.
-
trouble
senior tag
válasz
Victoryus94 #9095 üzenetére
Mi lesz a végcél 1.17 vagy az 5.1 ? Mert én is gondolkodom, hogy belevágok !
-
trouble
senior tag
Lesz időm kifotózom, mert én soha nem tudtam az Es-el fájlrendszer gyökérhez hozzáférni, kiváncsi vagyok mi nem tűnik nekem ott fel, mit nézhetek be ilyen csúnyán ? Azt mindig a Total Commanderel tettem, de sajna onnan nem tudom a változásokat elmenteni pedig az ES szövegszerkesztőt használtam .
-
trouble
senior tag
válasz
Dave Crank #9060 üzenetére
Ez eddig is oK volt, de itt nem tudom hol van a Fájlredszer gyökér ,
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #9054 üzenetére
Megvallom töredelmesen nem tudom az ES-ből hogy lehet elérni a fájlrendszer gyökeret. Köszönöm.
-
trouble
senior tag
Én is azon gondolkodtam, de feljebb "lebeszélődtem" ! Azt írták a többiek, hogy gyakorltilag a kamerája jobb mint az 1.15 alatt, viszont komoly térerő gondok vannak. Én amúgy sem fotózok, viszont nagyon sokat telefonálok, az előző ZTE- től is többek között azért váltam meg mert térerő gondok is voltak
-
trouble
senior tag
válasz
freaghill #9009 üzenetére
Én szinte már csak telón olvasok Ebook-ot, arra is pont jó. Sztem. is jó lehet még a 4.7 kijelző. De én azt tapasztaltam, hogy már nem nagyon van olyan aminek naprakészek a technikai paraméterei. Szerintem a gyártók már nem igen gondolkodnak ebben a méretben, ezért már nem fejlesztenek.
-
trouble
senior tag
válasz
easy...rider #8980 üzenetére
A PoveAmp is csak egy pillanatra akad. Volt fent az Aimp, de valahogy nem sikerült rátalálnom ,hogy közvetlen mappábol tudjak albumokat megnyitni,ezért tütelmetlenségemben leszedtem.De lehet, hogy megpróbálom újra.
-
trouble
senior tag
válasz
Viktor0610 #8925 üzenetére
Hát köszönöm, így már tudom,hogy nekem tök felesleges váltani, mert alig-alig használom a fényképezést ! Nem vagyok egy nagy fotó bubus
-
trouble
senior tag
válasz
Viktor0610 #8923 üzenetére
Köszi.És valami előny, pozitivum a csere mellett?
-
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #8909 üzenetére
Akkor azt lehet a fent lévő PT. Recovery- bö telepíteni.?Most 1.15 hu.van fent.
-
trouble
senior tag
Érdekel ! Magyar ? Hol találom? Gapps külön, vagy része a csomagnak ? Akkor ezt is lehet a PT recoveryböl így : clean instal a new rom , instal zip és kész, ha a gapps külön van akkor azt csak install zip és kész.
Ja és az utosó kérdés.Ezek után is vissza állítható az 1.15 a restor-ból ?
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #8859 üzenetére
Ha mégis akkor meilyen wipe kell a telepítés előtt elvégezni, és gondolom utánna choise zip és betallozom és mehet? Ha mégsem kell akkor a recoveryből készitett backupot a restorbol vissza állíthatom .PhilzTouch a recovery?
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #8856 üzenetére
Hungabongo
-
trouble
senior tag
Csak kapkodom itt a fejem, a sok rom vélemény és tapasztalat kapcsán
Apró- cseprő hibákat leszámítva jól működő 1.15 Hungobungo-t sztetek. érdemes lecserélni, bolygatni. Mert a csere után több nap mire belakom a telót ? Előre köszönöm a válaszokat.
-
trouble
senior tag
Az én tapasztalataim alapján az ájgó hibátlan teljesítményt nyújtott.
Évek alatt fél Európát bejártam vele,sohanem hibázott.Sztem.pontosan: navigáció=ájgó ! De most sajna nem találtam stabilan működő verziót, ezért váltottam a blogtársak tanácsa alapján a HERE-re. Kellemes meglepetés :
- könnyen kezelhető
- egyszerű, célra törő funkcionalitás
- viszont hibázgat apró dolgokban (amerre vinne oda behajtani tilos, balra fordulni tilos stb.)
Ezekkel a hibákkal együtt élve nekem bevált, bár a nagy próba a vadidegen külföldi utazás, ahol nincs tipped sem, egyszerűen mész amerre mondja !? -
trouble
senior tag
Volt valakinek olyan gondja, hogy gmail fióknál a telefonon mentett új névjegyeket nem szikronizálja fel a címtárba, ha a desktopon írok be valamit azt szikronizálja a telefonra ? Csak a google fiók címtár használata van beállítva a telon.
-
trouble
senior tag
válasz
Victoryus94 #8538 üzenetére
Sd 10 class, Samsung. Amitől érdekes, hogy egy ZTE 967S- röl ültem át, három hete, és ott ugyanezzel a felállással semmi gond nem volt. Zenék a külső sd-n, bár szerintem a játszó is ott volt, de semmi dadogás nem volt ?
-
trouble
senior tag
válasz
Viktor0610 #8536 üzenetére
Kikapcs naponta.
Látod az sd story nem jutott eszembe, valóban, a játszók a belsőn vannak, viszont a meglehetősen nagy ( vagy 10 gb ) zene a külsőn ?
Gondolod, viszont minden más hibátlanul működik, semmi megingást nem tapasztaltam 4
szóval melyik a három legjobb off navi ?
Köszönöm -
trouble
senior tag
Volt már szó róla, van valami ötlet :
- idönként orba-szájba megállnak a media playerek ( powerAmp, n7playe) sőt még spotify free is, a bufferek maxra állítva ?
- kinyitásnál nem old ki a lockscreen, azt írja ki nyitás után, hogy mennyi ideig használhatom még zárt állapotban a telefont- minden létező három betüs navi néhány napos használat után not found és egyébb szektor hibás üzenettel meghal
Köszönöm -
trouble
senior tag
Sziasztok.Létezik hátul a kamerán van gyárilag vmi.védőfólia amit le lehet húzni róla, nekem úgy tünik, csak nem akarok neki esni amig nem tudom biztosan, nehogy összebarmoljam ? Ti hogy emlékeztek?
-
trouble
senior tag
Van valakinek javaslata, jó időjárás apk-ra. Nekem jelenleg a Yahoo van fent, de zárt képernyő után, nem frissül az óra. Szép küllemü folyamatosan frissülő( gps nélkül), probléma mentes apk-ot keresek. Köszönöm.
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #8287 üzenetére
1.17 van már ami tud magyarul?
-
trouble
senior tag
Meg lehet valahogy oldani, hogy ne kínálja fel minden minden bekapcsolásnál 1.16 -os ZTE gyári frissítést ? Köszi
-
trouble
senior tag
Sziasztok! Magyaros 1.15 van fent a telefonon. Ma reggel megjelent az értesítési sávban a ZTE 1.16 gyári frissítése. Két kérdés:
. hogy lehet azt onnan eltüntetni ?
. hol lehet megszüntetni(kikapcsolni), hogy ezeket a gyári frissítéseket felajánlja ?
Köszi. -
trouble
senior tag
Valakinek működő 3 betüs navija, mert az enyém ami ment a régi telómon nem jó erre, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- iPHONE 12,13,14,15,16 összes típusához magsafe átlátszó szilikonon tok.
- iPHONE 11,12,13,14.15,16 összes típusához kameravédő üvegfólia.
- iPHONE X,11,12,13,14.15,16 összes típusához teljes kijelzős üvegfólia.
- Baseus 1.5 méteres Type-C-lighting,USB- lighting, Type-C-Type-C gyors töltő kábelek.
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest