- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
badmad
kapod a jó tanácsokat, de azért szerintem ne kapkodj.
Lehet, hogy "csak az SD-d falcolt be , ha ez így van akkor azt még lehet pótolni.
Ha nagyon beázott és tényleg jelez az indikátor ( bár ezt nem ismerem ) akkor mindegy mi van rajta .
ellenőrizted az sd kártyád ?Keeperv85
...ezt az indikátor dolgot kifejtenéd ? ha nem puplikus akkor jöhet priviben is
por alakú vagy impregnált a dolog ? -
bubus66
nagyúr
Szia próbáld meg a T-Mobil oldalán a frissítést ahhoz nem kell memória kártya meg van a leírás is. De én úgy tudom beázást nem hiszem hogy garanciába meg csinálják mivel a tehibád az. Itt a link tedd vissza a gyári recoveryt és utána csináld mert a FTM fel irat csak akkor jön be. Igen ahogy olvasom erre biztos, hogy nincs garancia max pénzért meg csináljak. De azért ezt meg próbálhatod ha minden képpen vissza akarod vinni, de mivel ugrott a gari mindegy milyen ROM van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ellenőrizted az sd kártyád ?