-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
Takilandbau
üzenetére
Nemtudok elszakadni tőletek,pedig már nincs is meg a Skate-em
A remegés kizárólag Ice Armor rom-ok alatt jött elő nekem, tehát szvsz ott kell keresni a hiba forrását,stock rommal tutira nemfog remegni,tegnap teszteltem.CM9 alatt sem remegett. Tényleg; annak a tesztjét annyival zárrnám hogy már közelít ahhoz hogy mindennap használható legyen, de még nem ajánlanám, csak kipróbálásra...Backup-od mindenképp legyen előtte!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A remegés kizárólag Ice Armor rom-ok alatt jött elő nekem, tehát szvsz ott kell keresni a hiba forrását,stock rommal tutira nemfog remegni,tegnap teszteltem.CM9 alatt sem remegett. Tényleg; annak a tesztjét annyival zárrnám hogy már közelít ahhoz hogy mindennap használható legyen, de még nem ajánlanám, csak kipróbálásra...Backup-od mindenképp legyen előtte!