-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adammer
csendes tag
válasz
macilacus #12386 üzenetére
Helló!
Én a Navfree-t használom, nekem eddig megfelelt. Mondjuk nem olyan mint a hárombetűs, de általában nagyjából tudom merre kell mennem, és így megfelel.
Pl. tudom, hogy az M0-áson gyorsabb, mint amit ő ajánl, akkor arra indulok, és ha rajta vagyok akkor ugye meg már onnan tervezi, szóval oké.
Mondjuk a cél kereséséhez kell net, de ha elmented a kedvencek közé mondjuk otthon a wifinél akkor már tudni fogja mindig.szerk: most látom, hogy magyar kell. Ebbe elvileg van magyar, de gyakorlatilag angolul van minden, hiába állítom arra. Bár a frissítése még nincs fenn, egy próbát megér, nem bonyolult. :S
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
macilacus #12386 üzenetére
Aura sygic-tökéletesen megfelel a célra.
Azt hiszem vagy egy 7-vagy 10 napos próbaverziója...utána meg kell venni..de megéri
Én 4 évet használtam mielőtt áttértem a három betűsre,és addig egyszer sem volt rá panasz...
De avval a problémával állok most szemben én is hogy kevés a hely..lehet hogy vissza fog kerülniKelzsoca
Ez melyik táblagép?
lehet marhaságot kérdezek,de a kernel nem portolható? Mint a rom?<--ez nagyon zárójeles
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest