- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Nah, ha keresem a usereket, akkor mindenkinek jó, ha nem keresem, mindenki sír a wifi miatt... ki érti ezt.
-
kelzsoca
félisten
Már vagyok.
Az jelezzen akinek gond van a wifi-vel....tehát nagyon lassú jelenleg a wifi átvitele.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #10114 üzenetére
Már működik az oldal.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #10069 üzenetére
Egyébként mit szeretnétek csinálni az ext partícióval PC alatt?
-
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #9962 üzenetére
Lehet éppen készlethiány is, tehát mint mondtam, a boltokba nem jut már, de még a webshopban rendelhető, én nem várnék, és a helyedben csak megrendelném webshopon keresztül.
Az árlisták pedig nem adott boltra, hanem "globálisan" készülnek, ha kell akkor berendeled a hozzád közel eső üzletbe a készüléket, hidd el, ez a boltnak is jó, biztos hogy teljesítik, amennyiben nincs valós készlethiány ugye.
-
kelzsoca
félisten
Tehát bekapcsolom,zöld robot középen,utána a fehér ZTE felirat a kínai jellel és utána android felirat amin cikázik a fény-legalábbis olyan a hatása.
zöld robot középen=splash kép
a fehér ZTE felirat a kínai jellel=boot.img kép
utána android felirat amin cikázik a fény=framework animáció vagy bootanimáció -
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #9955 üzenetére
Hát... ha elolvasod az aláírását, akkor láthatod, hogy ez mint opció nem játszik, pedig egyrészt olcsóbb is+kényelmesebb+ingyen házhozszállítják+8 napos elállási jogot is lehet gyakorolni.
(#9956) bluobluo75
Ez úgy működik, hogy van egy központi raktár, innen szolgálják ki a webshopos rendeléseket, ez fő prioritást élvez, készlethiány esetén még a boltokból is visszahívják/visszahívhatják a hiányos készüléket, csak azért, hogy a webshopos rendelés problémamentes legyen.
Továbbá a T-Mobile is, mint más nagy multi franchise rendszerben működnek, tehát az ország főbb pontjain vannak hivatalos üzletek, a többit külsős vállalkozások viszik, szigorú feltételek mellett.
Namost ha éppen ilyen boltba tévedsz be, és nincs az adott készülékből, akkor így jártál
-
kelzsoca
félisten
Ha már így a különböző fájlkezelőkről van szó, a napokban találtam egy ingyenes root explorer alternatívát az xda-n.
Ugyan az alkalmazás megtalálható Marketen is fizetős formában (valószínűleg donate miatt) de az xda-n a fejlesztő maga írta le, hogyan tudjuk reklámmentesíteni a kis appot, így ez szerintem nem számít wareznek.Csináltam is egy kis update pakkot, amit recoveryvel lehet felküldeni a készülékre.
Innen tudjátok letölteni=>Root browser
-
kelzsoca
félisten
válasz
apeelme #9943 üzenetére
Feldobtam, alapból nincs root jog, de a beállítások között legalul lehet bekapcsolni és a rendszert is írhatóvá lehet tenni.
Érdekes megoldás...nagyon ritka ha az alkalmazás nem induláskor kéri be a root jogot, de ezek szerint itt gondoltak a kezdő userekre is....
Sokat fejlődött, mióta utoljára láttam.
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #9930 üzenetére
Ahhoz, hogy a systemben ilyen módosításokat el lehessen végezni, megfelelő fájlkezelő is kellene....
Pl: root explorer.
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #9927 üzenetére
Milyen rom van fent?
Ne kelljen már mindenért könyörögni, legközelebb az ilyen hozzászólásokat át fogom ugorni, és nyugodtan más is tegye meg, mert hiányos, félinformációra nem lehet választ/segítséget adni, és ne nekünk kelljen már harapófogóval kihúzni a kedves userből az információkat.
Példa arra, amire nem fog válasz menni:
Miért nem kapnak a programjaim superuser jogot? Valahol be tudom állítani? Csak a Chainfire 3Dkapot más nem.
És amire érkezhet válasz:
Miért nem kapnak a programjaim superuser jogot? Valahol be tudom állítani? Csak a Chainfire 3Dkapot más nem, xy romot használom.
(#9928) apeelme
Az a nagyobb baj, hogy azt se tudjuk milyen romot használ, így nem lehet segíteni
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #9925 üzenetére
Ott a superuser ikon, ott nézd meg mi a helyzet, olyan nincs hogy az egyik alkalmazás kap a másik nem...
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #9868 üzenetére
Nem feltétlenül arra, mert a class10-es kártya csak a nagy fájlok mozgatásánál gyors, ha sok kis fájlt kell mozgatni be tud lassulni, ezért ajánlott az arany középút a class6.
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #9844 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #9823 üzenetére
Azért ha lehet valami márkásabb kártyát nézz, minimum class4, de jobb a class6, class10 már nem kell ,mert az kis fájlok mozgatására lassú.
-
kelzsoca
félisten
Nézd meg a tesztnél, egyébként a Skate házát dolgozták át, illetve a többi dolog is a Skate hozadéka szvsz. (kamera, érintőpanel, lcd panel, akksi stb.. le merném fogadni még a hangszórók meg ami nem SoC-ot érintő változás az is 1:1-ben megvolt már.
(#9813) foldermate
Keresőt miért nem használod?
(#9814) badmad
Szerencséd volt
(#9819) Indiant
Sajnos nincsenek meg a hardveres követelmények.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Norbeee01 #9803 üzenetére
Hamarosan érkezik a ZTE Tania, igaz nem Androidos, de ez bizonyos szempontból még jó is, egy átlag ember nem fogja hetekig-hónapokig tanulni az Androidot, és annak minden előnyét-hátrányát, egyszerűen egy olyan készülékre van szüksége, amit kivesz a dobozból, és azonnal tud használni általános dolgokra.
A kulcs tehát nem is feltétlenül a hardverben, hanem a szoftverben van, nem véletlen akkora a sikere az Apple készülékeknek, és már a WP7-es telefonok is rendben vannak.
Ha megjelenik a Tania, szerintem próbaképpen teszek vele egy kört (persze az androidos cuccok is megmaradnak
)
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #9776 üzenetére
Csak mellékesen mondom, hogy a szolgáltatók, és a ZTE is figyelemmel szokta kísérni a topicokat (igen, ezt is) ahogy akár a szervizeléssel foglalkozó E-Care Solution is nyomonköveti (ők még facebook-on is fent vannak)
Tehát az ilyen garancia kijátszása, és hasonló sztorikat nem ártana kerülni, ez egy nyilvános fórum, bárki olvashatja!
Illetve a ZTE-től tudom, hogy szigorodnak a garanciális dolgok is, a "csak ránézek, és már csere is" nem biztos hogy mindig működni fog.
A garanciajegy áthúzása csak egy pillanat
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #9702 üzenetére
Lényegtelen, hogy mit írnak oda, free shipping vagy gift, mivel a DHL hozza be az országba, azonnal fennakad a vámon, ahol bizony ki kell perkálni az áfát, különben nincs csomag.
A telefon 287 dollár, ez a mai középárfolyamon nézve: ~63.000Ft+az áfa 27%, lehet számolgatni, hogy mennyiért lesz nálad egy noname és ismeretlen, és garancia nélküli készülék, aminek a supportja -1
Amit esetleg ilyen téren be lehetne vállalni az a MIUI telefon, mert ott a support biztosított.
(#9703) Razorstar
A rom családcentrikus
-
kelzsoca
félisten
válasz
krisztian112 #9635 üzenetére
A root-al nem tudod tönkretenni, viszont ha már teljes joggal turkálhatsz a készüléken, akkor akár tönkre is teheted, ha más nem a szoftvert biztosan.
MD5 ez esetben nem szükséges, kárt nem tudsz vele csinálni, és ha jól emlékszem nincs is MD5 számsor megadva a letöltés mellé a recoverynél.
-
kelzsoca
félisten
Most, hogy mindenki kiírta magából a problémáit, vissza is térhetünk a szakmai részhez.
Első körben az a kérdés, aki felrakta a kis wifi patch-et, változott -e, ha igen milyen irányba a wifi sebessége.
-
kelzsoca
félisten
Megkérem az urakat, hogy ne offolják szét a topicot, mert a végén a moderátorok tényleg bezárják.
Köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #9590 üzenetére
akkor a régi b/g-s routerrel hogy mértem olyan sebességet mint amit kapok is? 40/20 90%ban mindig megvolt.
Kérlek ne keverj be azzal, hogy egy router mit tud hozni, és egy routerre csatlakozó gagyi wifi adapterrel rendelkező eszköz mire képes.
Mert hát azt azért remélem belátjuk, hogy ebben meg az összes telefonban ilyen kis nudli wifi egység van....
-
kelzsoca
félisten
Wifi patch=>letöltés
-
kelzsoca
félisten
Mindenki nyugodjon meg, hamarosan jön a javított verzió.....
-
kelzsoca
félisten
Mindjárt ránézek, mi lehet a gond....kis türelmet.
-
kelzsoca
félisten
Csak az teszteljen és az tegye fel a kis cuccot, akinek valós problémája van a wifi-vel IA2 alatt
-
kelzsoca
félisten
Ice Armor II. wifi teszt csomag=> letöltés
Megkérek mindenkit, csak akkor tegye fel, ha IA2 rom alatt nem azt a sebességet tapasztalta mint gyári vagy gyári romból készült társainál.
Egyéb esetben a csomag telepítése felesleges.A kis csomagot a rom telepítése után kell feltenni, szokásos recovery-s telepítéssel, majd tesztelni ezután a wifi sebességet, és az észrevételeket ide várom, köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
Aki tesztre jelentkezett, tegye meg, hogy telepítse fel az IA2-t, köszönöm.
Mindjárt adom a kis csomagot, amit recoveryvel kell ráküldeni a romra.
(#9522) callvote
A CM rom azt mondanám, hogy nem kezdő usereknek való, hiszen olyan mértékben testreszabható, hogy az már túl bonyolult egy átlag usernek (ettől eltekintve megtanulható-megismerhető)
(#9525) bubus66
Hát igen...ez is benne van.
Tanulni viszont sosem késő -
kelzsoca
félisten
Keresek pár usert, akiknek IA2 alatt problémás a wifi
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #9494 üzenetére
Urak!
Elkezdtem az IceArmor témát tovább csinosítani, ezúttal ikonok terén történt változás.
Sajnos a különböző launcherek hiába témázhatóak, ha több alkalmazáshoz sincs meg az aktuális ikon, és felemás lesz a látvány.
Így néz ki most=> képek
Ha tetszik ez a vonal, akkor akit érdekelne, írja le, hogy mik azok az alkalmazások, amit minden rom telepítésnél biztosan felrak a készülékre (csak a fontosabb alkalmazások)
És akkor a témával cseréltetem ki az adott app ikonját (ebből a fajtából ~1200db áll rendelkezésemre) -
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #9457 üzenetére
Most úgy áll a helyzet, hogy a MIUI-val nem lehet tudni mi lesz, és CM9-et, ahogy a CyanogenMod Team halad, úgy halad Tilal a rommal, illetve ide még a 3.x-es kernelt várják.
Ezek mellett van a hivatalos 2.3.5-ös gyári rom, és az ebből készült custom romok, illetve a CyanogenMod 7-es, amivel Tilal már nem foglalkozik tovább, és ő is az Ice Armor szériát ajánlja, tehát ez a vonal a miénk lett így.
Illetve van még egy Ligux vonal, ebből kijött már pár beta, szintén CM7-ből egy másik team által elkészített romcsaládról van szó.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #9454 üzenetére
Itt vannak azok a készülékek, amire van MIUI=>link
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #9452 üzenetére
Még a forrás sincs meg, de ha meg is lesz, közel sem biztos, hogy megoldható a MIUI, nem véletlenül nem készült nyilván eddig csak ARMv7-es SoC-al szerelt készülékekre.
(#9451) bluobluo75
Az alap gyári szoftverrel sincs semmi probléma, egy launcher csere is sokat tud dobni a dolgokon, a felhasználók csak kis százaléka az, aki szoftveresen piszkálja a készülékét. (~6-8%)
(#9454) skidrowkill
Soha nem volt Blade-re, maximum egy felskinezett valami, de sok köze nem volt a MIUI-hoz.
-
kelzsoca
félisten
Pedig egyszerű a képlet, ha akár csak a gyári romot rootolod, már nincs is garanciád, tehát a készülék addig nem garanciális, ameddig nincs teljesen gyári állapotban.
Az, hogy van lehetőség a visszaállításra, nem zárja ki azt a tényt, hogy bármilyen root vagy ez feletti módosítás után már nem garanciális a készülék (még ha ez ideglenesen is van így, akkor sem)
ui: az egész addig nem érdekes nyilván, ameddig hibátlanul működik a készülék, a helyzet inkább akkor érdekes, ha valami oknál fogva meghibásodik a készülék, és nincs lehetőség a gyári állapot visszahozására otthoni körülmények között, de a szervizben még látható nyoma van a módosításnak/módosításoknak. (ez főleg firmware csere)
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Ha hazavágja a telót akkor úgy is mind1
Annyira azért nem mind1, hiszen a garanciáztatás során 1 pillanat alatt áthúzzák a garanciapapírt, ha a készülékből idegen firmware-t tudnak kiolvasni a szervizben
...............
A TPT-ről pedig annyit, hogy az első Skate-em éppen egy gyári, módosítatlan firmware felrakása során ment tönkre, tehát tégla lett belőle.(#9420) Norbeee01
Nem használok backup alkalmazásokat, én a tiszta telepítés híve vagyok, viszont egy wipe után, ha nem rendszerre van telepítve a TB, annak le kellene mennie, a többi utólag telepített alkalmazással.
-
kelzsoca
félisten
Mert csak a Smart Store-ban tudod megvásárolni, sehol máshol.
Nem véletlenül kerül 55k-ba az a vodás telefon
(#9315) Indiant
Láttam már, illetve többen is privátban kerestek, hogy a független vodás Skate-re feltehetik -e nyugodtan más szolgáltató szoftverét, mert nem szeretnék lezárni a készüléket
-
kelzsoca
félisten
1-2 felhasználó jelezte, hogy küldene egy kávéravalót (donate) de nem rendelkezik paypal számlával, így visszakerült egy hazai megoldás is a lehetőségek közé.
A donate természetesen nem kötelező dolog, csak egy másik lehetőség megköszönni a telefonba/szoftverekbe fektetett munkám/munkánk.
A hozzászólást azért tettem off-ba mert nem kapcsolódik a szakmai tartalomhoz, így értelemszerűen további, a témával kapcsolatos hozzászólásokat ne írjátok ide a topicba, aki reagálni szeretne a fent linkelt hungariandroidos topicot megnyitottam.
Köszönöm! -
kelzsoca
félisten
válasz
atus7377 #9253 üzenetére
A felsorolt format parancsok értelemszerűen formázzák az adott rendszerpartíciókat.
Ahhoz hoz egy romot tiszta telepítéssel tudj feltenni ezeket kell leformázni: boot, system, cache, data, ez után vagy előtt nincs szükség wipe-ra.
(#9248) mikiking1991
A történet egyszerű, vagy felteszed a recovery-t, és aztán a root csomagot, vagy nem lesz rootolt a készüléked
-
kelzsoca
félisten
Ezzel a SoC-al tudták tartani azt az árat, amit meghatároztak.
Egyébként sokat is késett a készülék, valamikor nyáron már fogtam egy mintadarabot a kezemben, és csak év végén jelent meg, akkor már csak arra volt elég, hogy a kifutó Blade-et váltani tudja.
ui: ilyen hülyeségen meg nem kell veszekedni
-
kelzsoca
félisten
Mi történt vele?
A firmware ugye nem volt semmilyen formában piszkálva?
------------------------------------------------------------------------------Szürkévé változik a statusbar:
Ha van az adott launchernél wallpaper hack (háttérkép hack) azt kapcsold ki, amelyiknél nincs, ott a magas megjelenést kell bekapcsolni.
pl: ADW EX=>MENU-Egyebek-ADW Beállítások-Általános viselkedés-Rendszerbeállítások-Háttérkép Hack
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #9006 üzenetére
Hiszen az átlátszó
Nyilván a launcher a hibás, megmondod melyiket használod?
-
kelzsoca
félisten
válasz
hunaqua #8950 üzenetére
A próba verzió-nál főleg az alulfeszelt kernel volt a kérdéses, de a bizonytalan működés (alacsony órajelen=>alacsony feszültségen lefagyott, magas órajelen normál feszültségen=>lefagyott)
Ezért ez kukázva is lett.
Aki még nem cserélte volna le a friss verzióra a teszt verziót, az mindenképpen tegye meg!
(#8947) bubus66
Csak külön patch-ként lesz elérhető, mert azon volt a nyafogás, hogy miért nem az eredeti animáció, hát most az maradt
(#8949) Indiant
Köszönjük a javítást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Könyvajánló
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest