- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
Ma voltam bent a T-Mobile-nál mert a Skatem kijelzője poros és recseg a hangszoró a szervizes rá sem nézett meg rendelte az új Skatet. Azt mondta pár nap és megjön. Mondtam neki hogy én azt hittem ki tisztitja de az volt a válasz hogy nem nyulhatnak hozzá. Kiváncsi leszek mikor csörögnek.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom SKATE-GingerXperia V30 Final
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21147 üzenetére
Én nem vettem észre külömbséget majdnem teljesen ugyan az csak a 4.3 as romban nincs rádió.
-
angelius
aktív tag
Fel lett töltve a Skate-x8droid-10.2-final-cm7.2 rom.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21123 üzenetére
A letöltés felé van írva az hogy "Habrán mas" ami azt jelenti hogy "Nem lesz több".
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21120 üzenetére
Az van oda írva hogy elvileg nem lesz több belőle.
-
angelius
aktív tag
A MokeeOS Evolution | V1.0 |CM7.2|
és a Skate ZenceFil V1.0 mind a kettőben van magyar nyelv és mind a kettőben van téma váltó. A zence nem is olyan rossz egész gyors csak nem lett pl a névjegyzék sem lett megváltoztatva de jó próbálkozás. -
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21115 üzenetére
Szerintem van benne de akkor kiderül ha fel lesz telepítve.
-
angelius
aktív tag
És még egy újabb rom MokeeOS Evolution | V1.0 |CM7.2|
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21103 üzenetére
Én nálam most a Paranoid Jelly 1-es rom van fent egyenlőre jó a pure perfomencel együtt müködnek. Eddig barátok.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom Skate ZenceFil V1.0
-
angelius
aktív tag
Nem vagyunk barátok a Jenkins 4.2.2 es rommal sokszor fagy meg nálam és elég jól is merül a Slim Bean is fagyogatott de az nem merült ennyire. Azt hiszem megválunk egymsától
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21084 üzenetére
Nem lehet telefonálni addig még az engedélyt meg nem adjuk rá.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom Port optimus nexus-zte kíváncsi leszek ha fel lesz töltve
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21080 üzenetére
Lehet fel kellene raknod a Tiny Call confirmet ebben belehet állítani pin kódot is és azzal kezdeményezni hívást.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21063 üzenetére
Örülök hogy tudtam segíteni. Tiri mester megint alkotott: jellydroid cm7
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21061 üzenetére
Beállítások telefonról build számot meg kell nyomni vagy 4szer és előjön egy plusz menü ott lehet húzni a procit.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21055 üzenetére
Érdekes mert nálam az van fent. És nálam szuperül megy.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21053 üzenetére
Itt van a stabil 4.2.2. Fagyi romjára én is kíváncsi leszek.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21051 üzenetére
Én pont ezért nem telepítettem a nightly verziót nálam a stabil van fent.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21048 üzenetére
Van egy újabb Jenkins 4.2.2
-
angelius
aktív tag
Nekem is volt ilyen ez azért van legalábbis nálam hogy volt feltelepítve a Next Launcher és mikor töröltem hagyott hátra egy kis file-t. Nekem az sd exten volt total commanderben megkerestem az sd-ext könyvtárat és aminek a neve Next launcher töröltem ezután feltudtam rakni.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21036 üzenetére
Én nekem sem volt gapps pedig kipróbáltam hozzá két fajtát. Szerintem lehet hogy TPTZni kell mert maga a 4.3 as rendszer 200 mega és szerintem emiatt nem telepíti fel a gappsot. Nekem sem volt hiba üzenet. De Adamis biztos tudja a választ mert neki volt gapps.
-
angelius
aktív tag
Itt az újabb 4.3
-
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
Tiri már hozzá nyult a CyanMobile eXperience romhoz. Lehet hogy neki is megtetszett.
[link]
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20962 üzenetére
IOS 7 romban több volt a magyar fordítás morelocalnak köszönhetően itt még a holo lockscreenél is angol marad. De egyenlőre tesztelem.
-
angelius
aktív tag
Itt a Rom Galaxy-zte-S3 cm7dx Final verziója.
-
angelius
aktív tag
Felraktam tegnap este a Slim Bean romot mert már régen volt fent. Felraktam hozzá a Pure Perfomences és gyorsabban bootol be gyorsabban áll fel a rendszer is. A Jenkins romnál bizonyított a P P így kíváncsi leszek hogy a Slim Beannél is teszi e a dolgát.
Felraktam IOS 7-es romot is biztonsági mentés céljából szeretem az IOS 7-es romot csak sajnálom hogy nincs benne magyar nyelv.
@ADAMIS akármelyik Gappsot telepítettem fel a 4.3-as romhoz nem volt fent semmilyen google cucc. A Jenkins 4.2.2-es rommal sem volt gondom csak kevés volt a beállítási lehetőség így ment fel a Slim Bean mert abban több lehetőség van hiába fogyókúrázó rom. -
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #20912 üzenetére
Nem jutottam odáig hogy ébresszen mert már nem volt fent a rom. Nekem egy bajom volt hogy gapps nincs hozzá. Felraktam azt a gappsot amit a modacora feltettek de nem telepítette fel. Nekem nem volt a rommal bajom. Most a Jenkins 4.2 es romját tettem fel abból is a stable változatát. És hozzá pure perfomancet majd meglátom mit fog majd csinálni.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #20893 üzenetére
Na vissza raktam a sima CyanMobile eXperience mert a másikat kikapcsoltam és nem tudtam bekapcsolni. Felraktam hozzá a Signed_Fly-On_Mod™_V4.0-Beta4.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20896 üzenetére
Én is így jártam mikor először állítottam vissza az IOS 7es romot. Újra kellett raknom.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20870 üzenetére
Felraktam a romot, launcher az Sony és a rom gyorsabb mint a sima. Majd kiderül milyen lesz.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20864 üzenetére
Nekem linkel mindent az ex particióra. Nekem is kiírja azt a hibát de eddig nem okozott gondot. Ahol te nézted szerintem csak a INT2EXT el fogja kiírni hogy mennyi az ext partició. Fagyi mester a int2ext+ írja.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20862 üzenetére
Innen letudod tölteni ha kell még CronMod-INT2EXT
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20860 üzenetére
Az IOS7 stabil kis rom nagyon szerettem csak hát nem magyar nyelvü. Fent volt a morelocal 2 de hát nem az igazi és beállitások tényleg nem sok volt. De ennél a CyanMobile eXperience romnál van rendesen beállitási lehetőség még majdnem el lehet veszni benne. Vizslakutya a link2sd-nél van auto linkelés funkció. Na meg néztem Fagyi megjegyzését szerintem arra utal hogy ha fel van rakva int2ext+ külön akkor müködik a rommal.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20855 üzenetére
Én is így jártam amikor hívtak hogy nem tudtam felvenni néztem mint a moziba. De fel lehet venni a home gombal mert az erintő kijelző kivan kapcsolva de ezt vissza lehet kapcsolni. CynogenMod beállitások Hívások és azon belül érintőképernyő bekapcsolása. Az én véleményem szerint az egyik legjobb rom lett amit csináltak eddig.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20853 üzenetére
Nekem a link2sd vel szuperül megy, egy csomó feltelepitett alkalmazás után is a belső memóriában 140 mega van. És nálam nem akadozik.
-
angelius
aktív tag
Erről hallott valaki CyanMobile eXperience
-
angelius
aktív tag
Adamis Sajna tényleg nem ismeri fel a sim kártyát a 4.3 as rom nem értem hogy lehet így kiadni romot hogy pont a legfontosabb dolog nem müködik benne.
Az IOS 7 es rom nekem is bejött de én link2sd-vel használom. Espier launcher mellé még felraktam az Espier Screen Locker-t ami teljesen testre szabható.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20771 üzenetére
Már régebben is használtam a Espier Launcher de ennél a romnál tökéletes. Szerintem jobban testre szabható mint bármelyik IOS launcher,
-
angelius
aktív tag
Adamis a JB 4.3 milyen? Látom nincs benne fm. Milyen gapps kell hozzá?
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20751 üzenetére
Nekem is fent van pár napja. Espier lunchert használom hozzá. Tényleg jó és az akksi kezelése is jó.
-
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
Felraktam újra a Rom IOS7 (iphone) cm7 de most nem változtattam meg a cm7 témát, így nem tapasztaltam újra indulást. Szépen és gyorsan pörög. Most pár napig tesztelem. Persze nincs benne magyar nyelv de a MoreLocale 2 feltettem és jó pár dolog magyar nyelvű lett.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20705 üzenetére
Nem hiszem hogy Tiri direkt csinálná hogy pin kódot kér. Mert más romja volt fent és annál nem kért pin kódot.
Érdekes mert nekem volt fent a MIUI Final verziója jó pár napot és nem kért hitelen pin kódot. -
angelius
aktív tag
Egy Újabb Mokee rom
-
angelius
aktív tag
Tiri nem pihen egy percet sem
H3 BLUES S3
-
angelius
aktív tag
És ime egy újabb rom SuperManMod
-
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
válasz
psyho85 #20653 üzenetére
Mert van annál újabb is ezt rakd fel ez müködik.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb [Rom]
-
angelius
aktív tag
válasz
schellj #20605 üzenetére
Felraktam a Miui Viperát.Csak kinai nyelv van benne de telepítettem a Morelocale-t és félig angol félig magyar nyelvet kapot. Így nem sokáig volt fent.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #20603 üzenetére
Felraktam a ROM GALAXY-mooke romot de annyira nem hatott meg, én a Mokeeos 1.10 es romot nem annyira kedveltem mint a 0.3 ast. De van egy másik új rom is ZTE SKATE MIUI VIPER4 2.3.7
-
angelius
aktív tag
válasz
schellj #20597 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Most a Rom Galaxy-zte-S3 cm7dx van fent ebben minden mükszik és szépen muzsikál.
-
angelius
aktív tag
válasz
schellj #20593 üzenetére
A CrossBreeder az teljesitmény növelést csinál a romnál. Én megvoltam vele elégedve a [Miui V5 ] rommal egyedül a radió nem ment. De amúgy nagyon jó.
-
angelius
aktív tag
Tegnap elérhetővé tette tirimosqui CM7....MIUI v5 .VERSION FINAL . Fel is raktam egész gyorsan felment. A beállitások az maradt angol nyelvü de minden más magyar. Szépen szól a zene rajta, viszont a rádió csak sistereg nem tudtam semmit behozni rajta, próbáltam törölni és felrakni egy másik radió appot de nem jártam sikerrel. Nagyon gyors és úgynézem megbizható tesztelem aztán majd meglátom mi lesz.
-
angelius
aktív tag
Slim Bean FBlacktől. 4.1.2-re épül a rom ezért ebben sok minden müködik ami a 4.2.2 es rendszerben nem megy.
-
angelius
aktív tag
Android 5.0 ha minden igaz októberbe jön és gyengébb okos telefonokon is menni fog.
-
angelius
aktív tag
Felraktam a Rom Galaxy-zte-S3 cm7dx tényleg nincs benne magyar nyelv. De felraktam a MoreLocale 2 nevü progit és teljesen magyar nyelvü lett. Egy hibát véltem felfedezni a rádiónál nem találtam egyetlen egy csatornát sem. De egész jó nézki bár én nem nagyon vagyok odáig a samsung feelingért.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Túraautó topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged