- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #11663 üzenetére
Mondtam hogy felesleges módosítás (ami ráadásul az üzemidőre is negatív hatással van) csak már nem tudnak mit kitalálni a külföldi modder társak, és ilyen dolgokkal próbálnak valami újat behozni.
El kell fogadni hogy ebben a SoC-ban nincs több lehetőség, amit ki lehetett hozni, már ki lett sajtolva ebből a vasból.
-
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
attilav2 #11604 üzenetére
Azért hihetetlen hogy a voda nem veszi fel a rendes kínálatába.
Miért vennék, a Telenor se vette csak, az előző ZTE készülékekkel is csak a baj volt, ráadásul a SKate már egy régi SoC-ra épülő modell, ami lassan kifutó széria, én sem venném fel a szolgáltatók helyében...
(#11605) callvote
Nincs benne, de kiszedheted egy Skate romból és fájlkezelővel a megfelelő jogosultságokat ráadva (rw-r-r) a system/app mappába másolva, már működik is (igen, az óránál található időjárásnál is onnan szedi az infókat)
-
kelzsoca
félisten
válasz
macilacus #11556 üzenetére
Az még messze van, hogy a most még csak bemutatott, sok esetben nem is végleges szoftverrel rendelkező készülékekből, itthon is megvásárolható telefon legyen. (szvsz. év közepe-vége felé)
Főleg ha abból indulok ki, hogy már a nyáron volt a kezemben egy Skate teszt verzió, de maga a készülék csak év végén lett hivatalosan is kapható...
Továbbá a szolgáltatókon is múlik, melyik modellt veszik be a kínálatba (a ZTE még mindig csak szolgáltatókkal áll szóba)
Így könnyen lehet, hogy a most bemutatott készülékek között lesz olyan is, ami kis hazánkban nem is lesz kapható.
-
kelzsoca
félisten
válasz
alansmithee #11513 üzenetére
Ami miatt tartok a skate-től az az hogy ha én most telefont veszek ennek a szerelemnek ki kell tartania 2 évig ezért jó lenne valami olyat beruházni amit 3 hónap után nem akarok a földhöz csapkodni mert nem megy rajta semmi.
Amiért ne ezt válaszd:
A félelmed nem alaptalan, ez a készülék már egy eleve elavult SoC-ra építkezik (ARMv6) 2 évre én biztos nem választanám, ha arról lenne szó, hogy most kellene vennem Skate-et.
Átlagos használatra rendben van, illetve az ára kompenzálja a hátrányait, de csodát nem kell tőle várni, lassan ez a készülék is kifut, és átveszik a helyét a modernebb készülékek (akár házon belül is)
Amit ki lehetett hozni a készülékből az jórészt már ki is lett hozva, komoly fejlesztések-lehetőség ebben a telefonban már nincsenek (hivatalos Ice Cream Sandwich sem várható)(gyártói oldalról a készülék támogatása=0)
Ha játékra is használnád, főleg a friss játékokra gondolok, érdemesebb szétnézni ARMv7-es készülékek között, vagy várni a friss felhozatalra.Amiért jó választás lehet:
Általános használatra teljesen rendben van, illetve akkor is, ha tudod hol vannak a készülék határai, ha nem tudod, gyorsan csalódás lehet.
Árban, ennyiért, ilyen készüléket (újként) nem kapsz más gyártótól.
Hazai és külföldi modderek foglalkoznak a készülékkel, és kialakultak már közösségek a telefon köré, így az ilyen szintű támogatása rendben van, többféle szoftver közül lehet válogatni, amivel a készülék tudása kiaknázható, mondjuk egy gyári rommal szemben.
..........
ui: a fent említett 3 másik készülék hardverben erősebb, ha viszont a nagy kijelző számít 4.3" akkor csak a Skate az, ami ekkora kijelzővel rendelkezik, a többiek 4" vagy 3.7"-on versenyeznek, igaz erősebb hardverrel, és jobb kijelzővel -
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #11483 üzenetére
Egy téma azért nem két perc, és Skate mellé még egy tucat eszköz van, amire megy a fejlesztés, nem tudom megígérni, hiszen a v2-as romot sem folytatom.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
DessertFox #11435 üzenetére
A rendszer része, nem távolítható el.
-
kelzsoca
félisten
Mivel mostanság sok a feszültség, holnap este 6-tól az off topicban indul a:
Zsáótika show
A téma:
Ma beszólok apeelme-nek!!
Mindenkit várunk szeretettel.
ui: hasonló show már volt korábban a feszültségek levezetésére, akkor én voltam a főszereplő és a blade topic userei vettek részt benne, mivel az akkor humorosan és sikeresen lezajlott, megrendezzük újra.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #11334 üzenetére
Ez a lista maximum HTC topicban állja meg a helyét 95%-ban olyan alkalmazás csomagok vannak említve, amivel egy ZTE user talán soha nem fog találkozni.
Ha már ilyet szeretnél, akkor nagyobb segítség ez lehet=>>[link]
Ez már jóval közelebb áll az igazsághoz
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #11295 üzenetére
Ha a win látja, esetleg próbáld meg ott formázd le, és aztán nézz rá az alkalmazással.
Vagy ha jól rémlik Sajátgép-jobb klikk-Kezelés fül alatt nézz rá.
(#11297) Regiee
Netet is adtál a készüléknek?
(#11296) mrskatejoe
Ha valaki figyelmes, és tanulékony (ráadásul érdekli is a téma) sok dolog ráragadhat akár itt is (persze ehhez meg az kell hogy folyamatosan kövesse a topicot)
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #11285 üzenetére
Korábban hasonló párbeszéd volt már blade topicban is, így most csak linket adok: [link]
=========================
Továbbá általánosan elmondható:- Okoskodni, fikázni, savazni, támadni, nagyokat bemondani bárki tud, ahhoz nem kell semmi, viszont érdemben segíteni, hozzászólni, javítani, a közösséget segíteni, valamit letenni az asztalra stb.. már nagyon kevesen képesek (hazai és globális szinten)
=========================== -
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #11283 üzenetére
Esetleg ez: Mobo player
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #11276 üzenetére
Az orvos-beteg és rom modder+user kapcsolat között vannak hasonlóságok
- Elmész az orvoshoz, megkérdezi mi a panaszod (log-ot kér)
- Te elmondod (hibakeresési módban futsz, és felvázolod mi a problémád)
- Az adott infó alapján az orvos megpróbálja kitalálni mi a bajod (futásidőben megvizsgál)
- Megtalálja mi a probléma és mondjuk ír fel gyógyszert (kapsz patch-et) -
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #11222 üzenetére
Ott van a Vodafone Smart Store, bárki bemehet, aztán 55k-ért elhozhat vodás feltöltőkártyával egy független Skate-et.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11165 üzenetére
Az hogy kalibrálni kellene a proximity szenzort még nem jutott eszedbe?
-
kelzsoca
félisten
Urak!
Kezd kicsit sok lenni az OFF, ez szakmai topicban nem igazán megengedett, általános beszélgetésre a ZTE Blade off topicot nyugodtan lehet használni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11138 üzenetére
Mondjuk az összehasonlító képeket nem úgy szokták csinálni, hogy a skate-nél még kutya van, a satio-nál meg macska, vagy ennyivel jobb lenne hogy a kutyából macskát készít, mert akkor veszek egy satiot én is
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11119 üzenetére
Még az elején, ezt tudtam lőni a Skate-el: kép
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11013 üzenetére
960x800-as kép kell.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #10969 üzenetére
Gyári romokban? a power menüben??
Mobilnet bekapcsolása?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #10941 üzenetére
Csak sima patch lesz, és nem másik rom.
-
kelzsoca
félisten
Tillaz - Atomanti v7 verzió
- Airplane módban a: (nincs szolgáltatás) helyén ez jelenik meg: kép
- A framework és a systemui még mindig bugos
- Nincs alapból fájlkezelő -
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #10917 üzenetére
Most nézem az aláírásod.....
Sikerült boltból végül venni Skate-et?
Egyébként ismerkedni az Androiddal a gyári rendszer is teljesen jó, a launcher csere valóban nem árt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #10912 üzenetére
Én is class4-es kártyákat használok, nincs is értelme komolyabbat venni (nekem) mert hullanak mint a legyek, de az ajánlott valóban a class6-os.
A class10-es inkább akkor ha nagyobb fájlokkal szeretnél dolgozni, de kis fájlok mozgatása esetén nem éppen ideális. -
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Itt vagyok, olvasok
A tilal féle MIUI romot csak erősen unatkozó, vagy kísérletező felhasználóknak ajánlom, itt is a haladó userek előnyben.
Az egész project úgy halad, ahogy a CyanogenMod és MIUI team halad a rommal, senki ne gondolja hogy tilal vérprofi lett, vélhetően erős mentora lett: TomG. személyében (Tom Giordano - being my mentor in developing for ZTE devices and basically being a general legend)
Tehát van egy CM9 alapokra épülő MIUI, ezt igazította hozzá a Skate-hez, és van egy régi kernel (2.6.35 kernel) amitől az egész nem több mint egy keverék (3.x-es kernel kellene)
Ezen dolgok természetesen semmit nem vonnak le tilal munkájából, csak jó ha tisztán lát mindenki.
(#10858) mrskatejoe
Nem volt változtatás.
-
kelzsoca
félisten
Nah ki az aki felrakta a tilal féle MIUI romot?
Nálam van egy kis probléma
E/libEGL ( 114): validate_display:188 error 3008 (EGL_BAD_DISPLAY)
Végülis csak a kijelző nem működik az esetek 95%-ban.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #10780 üzenetére
Nem nagyon akarja megosztani, de ha kirakja a romot, és nem mellékeli a forrást, nagyon hamar boncasztalra tesszük (a romot és nem tilal-t
) és kiderül minden
-
kelzsoca
félisten
válasz
scyllarus #10767 üzenetére
Szerény a gyerek, büszkén kijelenti, hogy a világon először neki sikerült(?) ARMv6-ra MIUI-t tenni...
Még nem néztem nem hogy a romot, de a topicot sem, sőt a repo-t sem, legutóbb még csak forrás foszlányok voltak fent, ezek szerint már kikerült a teljes forrás, forrás hiányában semmit nem lehetett kezdeni eddig ARMv6 alá, persze az amit most csinált is kérdéses milyen formában-miként működik, és hogy hozta össze...
IA3-ra lesz még egy patch, csak most készítem a modaco-s verziót, ők még eddig nem kaptak IA3-at.
-
kelzsoca
félisten
Nem tudom linkelte -e valaki: review.cyanogenmod.com
Jobb oldalt és Translators.
-
kelzsoca
félisten
Ez azt jelenti, hogy ROM csere után letölthetőek a Marketről az eddig megvásárolt alkalmazások?
Igen, ott lesznek a saját alkalmazások között, onnan tudod őket telepíteni.
Láttam, hogy van olyan Backup lehetőség, ahol az alkalmazások lementhetők. Ha egy ilyet ROM csere után visszateszek az működni fog, vagy jobb, ha mindent ismét a Marketről telepítek?
A biztos mindig a tiszta telepítés, de akár backup alkalmazást is használhatsz.
A ROM csere után már nem lesz szükségem a Link2SD-re ahhoz, hogy használja a rendszer az Ext-et?
Ha van ext partíció az SD kártyán, és ez után teszel fel egy olyan custom romot, ami támogatja az ext partíciót, akkor nincs vele több dolgod, használni fogja.
-
kelzsoca
félisten
válasz
2008Kft #10532 üzenetére
Megjegyzés: engem egy dolog zavar egy kicst ebben is meg a másik kettőben is..mégpedig: nem tudom kikapcsolni a USB-s Hibakeresést...
A Beállítások-Alkalmazások-Alkalmazásfejlesztés menüpont alatt:
Alapból be van kapcsolva az USB hibakeresés és az alatta lévő USB hibakeresési értesítések..
Először szedd ki a pipát az USB hibakeresési értesítések mellől, majd vedd ki a pipát az USB hibakeresés mellől is, és a probléma megoldva
Egyébként mi a helyutánzatok kezelése? Erre még nem jöttem, rá...
Mondjuk fényképezéskor fake gps helyzetet határoz/ment el meg a kép mellé.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #10528 üzenetére
Én azt javasolnám, hogy módosítás nélkül rakd fel a romot, ha tetszik és azt hozza amit elvártál tőle, akkor készíts egy saját csomagot belőle a leírt módon.
ui: egyébként ha windows és TC, nem kell kicsomagolni sem, egyszerűen megnyitod a zip fájlt (megnyitod nem kicsomagolod)
Ezzel a módszerrel törölsz, beleraksz stb..és mehet fel a telefonra.
Ugyan ez egy eléggé kezdő megoldás, de kárt nem csinálsz vele, a csomagot aláírni sem kell, a recovery itt nem követeli meg, tehát nagy problémát nem tudsz csinálni appok hozzáadásával/törlésével.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #10516 üzenetére
Bagyusz kollega még kiadás előtt tesztelte, és maximálisan kihasználta nála a wifi-t.
-
kelzsoca
félisten
válasz
HowardStern #10503 üzenetére
Ugye nem az SD kártya elejére csináltad meg az ext-et?
-
kelzsoca
félisten
===========
Ice Armor III.
=========== -
kelzsoca
félisten
ICE ARMOR III. changelog:
- Add safety net for notification swipe handling.
- Furtherly fix up notification swipe handling.
- Fixes FC on boot when lockscreen disabled- a phone.apk-ban:
Beállítások - Hívásbeállítások - Feketelista - Felugró ablak
- WiFi javítás (lényegében ez miatt kell az új rom, ez a fő oka az IA3 érkezésének)
- IceArmor és IceArmor Lite téma javítások
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #10413 üzenetére
Értem én , hogy szeretnétek zseblámpát , de erre a célra a nexust használom ,így nagyon nem érint a téma.
Csupán korrigáltam egy vélhetően téves hozzászólást, amit keep kollega írt le, mert szinte biztos vagyok benne, hogy a hátsó led folyamatos világítására gondolt, amiről korábban már beszéltem vele, mivel neki nincs Skate-je, és tisztában van a fényképezéskor működő led-el, az általad készített romokkal szintén nincs tapasztalata, kizárásos alapon arra gondolt, amire én ráválaszoltam.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
tboldi #10385 üzenetére
Ha a recovery-ből telepítős root update-ed tartalmát belemásolom egy romon belül a megfelelő helyekre, működni fog a dolog?
Azt csak root alatt tudnád megoldani, de nyilván éppen root előtt állsz, tehát nem, csak recoveryvel lesz/lenne megoldható, illetve tudni kellene hogy milyen fájlrendszert használ a tablet, mert közel sem biztos hogy yaffs2, lehet ubifs, ext3, creamfs stb.., és ezt a scriptben be kell(ene) állítani /főként a mountolás miatt/
Ha én készítek egy javítást/módosítást és rendesen update.zip-nek nevezem el, akkor műküdni fog ezzel a recovery-vel is?
Nem a név számít, hanem a tartalom, ami az ilyen gyári recoverynél szintén a scriptek, megfelelően felépített könyvtárfa, és az aláírás, ami nélkül ez a recovery elhajtja a kész csomagot.
Ez egyébként milyen gép? Concorde?
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #10382 üzenetére
Ne nekem akard elmondani mit tesz egy launcher csere
Aki gyári romot használ, és NEM SZERETNE semmiféle változtatást, csak azt hogy az app drawer-ben a görgetés, vagy egy menübe lépés folyamatosabb vagy gyorsabb lenne, lecseréli a launchert.
--------------
A wifi közben szépen működik, így lehet (de nem ígérem) hogy holnapra lesz egy IA3-as verzió. -
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #10380 üzenetére
Mivel a legtöbbet a launcherrel érintkezik a user, ezért igen, meghatározó egy rom működésében.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #10352 üzenetére
Rendszerpartícióra fastboot-al írj fel ilyen dolgokat, vagy futó rendszer alól terminálból, vagy végső esetben recovery-t recoveryből frissíts le, csak a művelet után ne indítsd újra recovery módban, mert az nem lesz szerencsés.
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #10348 üzenetére
Mint ahogy Joe már leírta, semmi sem olyan egyszerű mint gondoljátok, egy ilyen módosításhoz újra le kell forduljon a rom, a különböző mókolások nem működnek, és nem is szeretnénk ilyen módon megoldani...
(#10349) skidrowkill
Nem hinném hogy bármi újat tudnak behozni, szvsz. felesleges felrakni, de hol olvastad hogy ezzel a kombóval kell felrakni??? ez a kikapcsolt állapotban a TPT funkciót aktiválja be.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #10323 üzenetére
Szerintem egy kicsit ismerkedj a Cyanogenmod forrással, mert a leírtakból nézve nem igazán vagy tisztában azzal-mi hogy van megoldva, bár a ZTE-s kernel behozása, és egyéb rendszerközeli fájlok bemókolása a CM romba, nem tudom hatással van -e ezekre a dolgokra.
Ext-et alapból nem támogatja egyik CM rom sem alapból, ahhoz általában a Darkthermor féle A2SD-t szoktuk integrálni, a cache-et pedig a DATA-ra irányítja át.
Igyekeztem belerakni az összes cm csicsát , így belekerült a témaválasztó is ha valaki egyedi kinézetet szeretne tenni rá.
A T-Mobile theme engine az egyik olyan extra opció, amiért sokan szeretik a CM romot, ez nem nevezhető "csicsának"
A wifi normális működése szép volt, csak kérdés hogy ezt miként vagy minek árán oldottad meg, mert mi csak a CM forrásból dolgozunk és a problémákat is forráson belül oldjuk meg, ha megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest