- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Gorky01 #10404 üzenetére
Szerintem is várj vele. Nekem azóta nem csinálja. Ja és nekem volt még egy furcsa dolog mindig 1 percnél jött elő.
Más:
Szeretném megcsinálni azt hogy a telefon bemondja a nevét annak aki hív. Letöltöttem a Name buzz progit de valami nagyon ocsmányan mondja a neveket. Ti mit használtok ilyen célra ?
-
Jano_023
őstag
válasz
Gorky01 #10398 üzenetére
Szia, igen nekem is csinálta a telefon egy két hete. Azon a héten kb. mindennap 2-3X. Ráadásul nekem csak akkor javult meg ha engem hívtak vissza. Zsoca javasolta tegyek fel gyári ROM-ot és nézzem meg ott is, mert ilyet nem tapasztalt még senki. Lehet hogy hardveres. Azóta hogy jelentettem hogy ez a hibája azóta nem csinálja. Érdekes. Én amúgy arra gyanakodtam hogy a mobilnettel lesz valami össze akadása, hogy akkor kapok levelet vagy valami. De ez csak sejtés és az okosak majd megnézik.
A lényeg nekem mostanában nem csinálja. -
Jano_023
őstag
Hali, ha telefont csatlakoztatom a Laptophoz amin Xp van vagy W7 és megosztom a telefonon lévő netet. A Windows tölt le valami drivert vagy van valamilyen progira szüksége ahhoz hogy ez így működjön?
-
Jano_023
őstag
válasz
Davidkasd91 #10287 üzenetére
Köszi az észrevételt! Ha törlöd előle a HTTP-t akkor jó mert rosszul lett belinkelve. Már írtam és javítani fogják. Még egyszer köszönöm.
-
Jano_023
őstag
Hali, egy érdekes kérdésben kérném ki a véleményeteket. A teflonra feltelepített alkalmazások mikor átkerülnek SD-re minden egyes használatkor (olvasás) használják a kártyát és ezzel csökkentik az élettartamát. Mennyi egy SDHC kártya élettartam írás-olvasás szempontjából számosítva és ha így használom a telót akkor mennyi idő múlva készíti ki az SD kártyát ?
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #10018 üzenetére
Bocs azt hittem nem esett le mire jó. De én sem értem mire jó.
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #10016 üzenetére
Ez olyanoknak jók akik tesztelgetni szeretnek. Fel tudsz dobni több ROM-ot egymás mellé és gondolom indításkor választasz hogy mit indítson, mint mikor Linux és Windows is van a gépeden.
De nem tudom működhet-e itt. Zsocájékat kell megkérdezni hogy láttak-e már ilyet. Bár nekem furcsa hogy a telefonon nem lesz annyi hely a 3-4 ROMnak hogy mindegyik oda pakolja a system fileokat. -
Jano_023
őstag
válasz
skidrowkill #10010 üzenetére
Akkor nem megy fel lehet nincsen elég helyed.
-
Jano_023
őstag
válasz
skidrowkill #10008 üzenetére
Mikor elinditod a telepítés akkor kiirja hogy feltette vagy megszakad?
-
Jano_023
őstag
válasz
callvote #9997 üzenetére
Valami programra szükséged lesz a Windows sem a semmivel létesiti a kapcsolatokat. Azért mert nem látsz külön programot mert integrálva van attól még ott van. Az OSI modell meg erős lenne neki. Szóval maradjunk abban hogy tedd fel a telora amit nézni akarsz és kész.
Wow 10.000 hozzaszolas és az enyém.
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Hali, kellene egy kis segítség. IA2 van fent nálam és a következő hiba jelent meg pár napja. Amikor telefonhívást indítok kb. 1perc után elmegy a hangszóró és nem hallok semmit. Utána ha felhívom megint akkor megint semmi, de ha visszahívnak akkor már jó. Szóval szerintetek mi lehet a baj ? Lehet nem is szoftveres hanem a telóval van gond ? Ezzel a hibával vigyem vissza cseréltetni ?
-
Jano_023
őstag
válasz
krisztian112 #9660 üzenetére
Most az eszközkezelőbe menj be és ott látni fogod hogy hiányzik egy driver és azt kellene frissíteni a motorola driverrel ami az első hszben van.
-
Jano_023
őstag
válasz
krisztian112 #9656 üzenetére
Szia olvasd el az első hozzászólást és azok után ha van kérdésed akkor szólj! Ott megtalálod a Motorola Drivert mert neked most azt kellene feltenned!
Más:
Egy kis akku teszt IA 2. 3.-nap után már beállt az aksi.
Van benne nem kevés wifi, olyan 60%-idó alatt ment a 2G email szinkron. Telefonálás összesen talán 1-2 óra. Reggel 15-20 perc zenehallgatás BT headsettel.
Az eredmény: 1.kép, 2.kép -
Jano_023
őstag
Azt hiszem Zsoca írta még valamikor. Az egy dolog hogy TPT-vel hazavágod a telót, a baj az hogy azt nem lehet visszafordítani, sőt a nagyobbik baj az hogy a szervizesek megtudják nézni mi történt pontosan és hopp már ugrott is a csere gari.
Ha egy új ROM-ot és recovery-t tesz fel és azt rontja el, akkor az visszafordítható. Mostanában volt itt ilyen aki leformázta a recvery-t is véletlenül.
Ajánlom olvasd el az 1.hszt-t és ha valami kérdésed van utána is akkor tedd fel nyugodtan. -
Jano_023
őstag
válasz
adamcsik #9400 üzenetére
Én személy szerint nem ajánlom a TPT-t mert tönkremehet a telefonod tőle. Amit tudsz csinálni gyári ROM alatt hogy felteszed a link2SD programot és átteszel pár programot az SD kártyára pl: nagyobb játékokat.
A másik megoldás a már általam említett új ROM feltétele és az EXT partíció használata. -
Jano_023
őstag
válasz
adamcsik #9387 üzenetére
Link2SD-vel lehet rajta egy kis szabad helyzet csinálni. De ha teszel fel egy másik ROM-ot akkor abban van egy lehetőség, hogy ne a belső memóriára rakja a porogikat hanem az SD kártyából lekerített EXT partícióra. És ezt úgy kezeli mint a telefon belső memóriáját (vagyis úgy látja).
-
Jano_023
őstag
Hali, erre kérek segítséget! Már újra raktam a progit akkor sem jó.
Köszönöm! -
Jano_023
őstag
Sziasztok, olyan gondom van, hogy a fényképezőgép a telóban meghülyült kicsit
FX Camera Zoom-ot használok.
A probléma: csinálok egy képet és levág belőle. Vagyis nem is vágja le mert ha gépen nézem akkor jó, csak a galériában nem jó a kép. Mutatom mi a gond.1. kép. Itt a bal felső sarokban láthatjátok milyen az eredeti kép.
2. kép. Itt már láthatjátok, hogy a jobb széléből levágott, nem látszik a telefon rendesen. Ez hogy van és miért ? Valakinek ötlet ? Már mindent állítgattam a programban.
(ja, a gyári fényképezővel minden rendben)
-
Jano_023
őstag
válasz
krisztian112 #9053 üzenetére
Szia, Milyen SIM kártya van benne? APN beállításokat nézted ?
-
Jano_023
őstag
Hali. Segítsetek kérlek. Feltettem az új ROM-ot IA2 és a HOME gombom nem megy. Hol tudom beállítani hogy a kezdő oldalra ugorjon, gondolom az lesz a megoldás, bár fura mert ezt alapból kellene tudnia. köszi
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Boot animációt, hogyan tudok cserélni az új ROM alatt? Valaki írja le. Köszönöm! -
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #8938 üzenetére
Nem értettem félre. Nincs ezzel gond engem is érdekelne a dolog. Csak megjegyeztem.
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #8933 üzenetére
Szegény Zsoca épp most adta ki az új ROMot, és már az újabbat várjatok. Ez igazán elismert, de hagyjátok szusszani egyet. Köszi a munkát holnap fel is dobom az új ROMot.
-
Jano_023
őstag
válasz
Genius007 #8057 üzenetére
A telefon több adatkapcsolati megoldást is tud: 2G (E), 3G (3G), 3,5G (H).
A telefon beállításainál meg tudod adni, hogy melyik legyen a preferált beállítás. Három variáció van : GSM/WCDMA automata, csak WCDMA, csak GSM, GSM/WCDMA WCDMA preferált.
Lehet itt neked más van beállítva. Nézd meg.Saját vélemény:
Én a telót RSS és fórumozásra használom és persze FB-ra és nekem a GSM vagyis a 2G-s sebesség bőven elég. Ha mondjuk te nem mobil oldalakat nyitsz meg és videot is nézel akkor már kell a 3G. Szóval szerintem a 2G-s beállítás elég és még az akksit is nagyban kíméli. De ez csak saját vélemény és az én netezési szokásomnak megfelelő.
-
Jano_023
őstag
Hali, a csendes órák miért nem mennek? Most beállítottam hogy 22-06 között legyen és most is kisördög a telefon max hangon.
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Zsoca cseréltem a V2-őt a Ice-ra és olyan problémám akadt, hogy a Data mappáb bepakoltam egy 100MB-nyi apk-t és ezt a zip-filet. Így már nem volt hajlandó feltenni a ROM-ot azt irta ki hogy BAD és aborted. Ez miért lehet ?
Most sima alapot felengedte de az apk-val bővítettet nem. Ötlet ? -
Jano_023
őstag
válasz
Keeperv85 #7448 üzenetére
Igen rootlot. Kimásoltam mert ugye a telóra csinálta. De amúgy a backup_apps könyvtárat az SD kártyára csinálja, de én kimásoltam mindent. De azokat sem lehet látni abban a mappában. Sőt be is csomagoltattam vele egy zip-be az összeset és a zip file is csak a telefonról látszik. De minden az SDn van.
SZERKESZTVE: Nekem betölti! De itt van még egyszer.
-
Jano_023
őstag
válasz
Keeperv85 #7446 üzenetére
Most ez alapján csinálom.
A gondom az hogy megcsináltam az apk-kat de nem látszanak. Nem rejtett filok csak teleonon látszik és a gépről nem. Ez hogy lehet ? -
Jano_023
őstag
Milyen progival csinálok a fent lévő appokből APK filet ?
SZERKESZTVE:
A fent lévő Marketes progikat is betenném a APP mappába és akkor nem kellene egyesével leszednem őket. Csak valami kell amivel APK-t tudok csinálni belőlük.
-
Jano_023
őstag
válasz
skidrowkill #7435 üzenetére
Ellenőrizted, hogy rendben lejött a csomag és nem sérült-e ?
-
Jano_023
őstag
válasz
DarknessHope #7284 üzenetére
Tenni kell bele egy 3,5 jack dugót és kész!
-
Jano_023
őstag
válasz
DarknessHope #7282 üzenetére
Találtam egy megoldást ami kicsit átveri a rádiót és tudod használni a Bluetooth hedsetet.
Elindítod a rádiót, bedugva a füles a helyére.
Elindítasz egy progit és az átküldi a jelet a BT-be. De sajnos nem tudod kihúzni a fülest, mert akkor megszakad. Kell bele egy levágott Jackdugó
"1) Plug the earphones as antenna. It's needed if not you're not be able to receive any signal or will sound as hell.
2) Start the radio program
3) Route the audio to BT (try with a new app on the market named "Super BT Mono" which could route audio to bluetooth mono earpiece)" -
Jano_023
őstag
válasz
DarknessHope #7280 üzenetére
Igen ezt én is tudom. DE akkor semmi megoldás nincsen rá? Mármint a jelet vehetné a BT egységen keresztül is. Na hátha google tud valamit.
-
Jano_023
őstag
Valakinek van ötlete hogy a BT headsettel miért nem megy a rádió ? És hogy tudom rávenni hogy menjen ? köszi
-
Jano_023
őstag
Milyen ROM van fent ?
Ha az alap abból nem tudsz semmit állítani. Zsoca nem tudom milyen launchert hagyott a ROMjában.
De ha felteszed amit ajánlottam mindent te állíthatsz be: animációkat, hogy mennyi ikon legye egy oldalon (sor, oszlopok), melyik ikon jelenjen meg és melyik legyen rejtett. Kicsit kell vele játszani de olyat csinálsz belőle amilyen neked tetszik.
Azt hittem ilyet keresel. -
Jano_023
őstag
válasz
viperabácsi #7251 üzenetére
Igen most néztem meg, hogy ez nálam kimaradt és Zsocának a leírásában is csak a Win csomag van. Akkor szerintem betettetem az 1.hsz-be ezt is.
A kérésem az lenne akkor hogy aki ezzel (Motorola) a driverrel oldotta meg az írja le kicsit részletesebben, hogy mit és hogy tett hogy a probléma megoldódjon. Nekem simán felment sima driverrel ezért nem tudok erről nyilatkozni. Hülyeséget nem akarok leírni.
-
Jano_023
őstag
Szia, használd a keresőt!
-
Jano_023
őstag
Nyilván nem kell mindenkit visszaigazolni, de azért azt jó lenne tudni pld. hogy a FB milyen jogot formált az általad feltett tartalomra. Arra gondolok pld. ha minden adat amit oda felteszel és megosztod ő úgy veszi hogy az az övé is akkor egy harmadik félnek, mondjuk ilyen hülye telemarketinges cégeknek meg társaiknak simán kiadhatják.
Ez nem biztos hogy így van csak egy veszélyforrás. Másrészt a FB biztonsági megoldásai enyhén szólva is hagynak kívánni valót maguk után. Próbálj rákeresni, hogy bizonyos emberektől mennyi dolláért vehetsz FB azonosítót és jelszavat hozzá. Utoljára amikor érdekelt és találtam akkor 5 dollár volt. Nem biztos hogy ilyen helyeken érdemes megadni minden személyes adatot.
Nekem sok barátom nem is a teljes nevén van fent.
Na ez egy jó nagy kitérő volt. Bocsánat a hosszú offért.jtzk: 1.hsz-ben van egy link aszerint csináld!
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #7212 üzenetére
Engem érdekelne kép vagy video!
Szerkeztve:
Indiant: szerintem ha már fent van google-en és ugye mindenki vagyis az emberek 90% szinkronizál Gmail-el akkor már majdnem mindegy. Lehet az .hsz-ben kellene egy ilyen biztonsági kérdéseket feszegető részt is írni! Nem?
-
Jano_023
őstag
Hali, örülök, hogy jön az új ROM.
Ehhez kapcsolódóan: Valaki egy példa levezetné nekem ezt a ROM-ba történő programok bepakolását. Mert nagyon érdekelne, de eddig nem fogtam neki.
Mert a leírás alapján két eset létezik amikor csak simán bemásolom az apk.-t és kész, de van amikor még valahol vannak fileok és azokat is be kell tenni. Na ezt ha valaki 1-1 példán levezetné akkor abból sokat tanulhatnánk azt hiszem. Köszönöm! -
Jano_023
őstag
Hali, mindenki. Zsoac nagyon örülök, hogy belefogtál a V3-ba. Bár nem tudom mit lehetne ezen javítani.
Nekem csak egy javaslatom van, szerintem érdemes lenne az alap zenelejátszót és video lejátszót kicserélni. Úgyis mindenki kicserélni, de sokan nem tudják eltávolítani és feleslegesen felugrik és foglalja a helyett.Más: Kis kék téma a kék témához!
-
Jano_023
őstag
válasz
foldermate #6868 üzenetére
Szia, olvasd el az első hozzászólást. Abban benne van minden. És még nincsen fent a custom recovery, mert az FTM felirat jött be.
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Nem biztos, hogy igazam van, de a nagy esések akkor láthatók mikor a képernyő ébren volt, ha nem volt maxon a fényes akkor a játék a ludas. A wifi nem ment gondolom játszottál. Mennyi a proci órajele max terheléses?? Mert ugye az sem mindegy. Nem ugyanannyi a fogyasztása ha netezel, vagy ha egy atom játékot tolsz.
-
Jano_023
őstag
válasz
Nincs név #6792 üzenetére
Szia, hála Kelzsocaának a SakTe V2 Rommal nagyon gyors a telefon és egyáltalán nem mondható lassúnak.
A hátlapja ujjlenyomat gyűjtős, de én ezt ajánlom megoldásként: [link], [link]
Ugyanezzel a Rommal az aksi is sokkal tovább bírja, egész napos net mellet, zenehallgatással, telefonálás, RSS olvasás és este Wifi mellet ezt tapasztaltam: [link], [link]Szóval akkura nem lehet panasz.
-
Jano_023
őstag
Hali, feltettem a Blue témát és akku kijelzőt megváltoztattam a battery_mod_3-ra. De nem tudok rájönni, hogy az akku és az idő közötti 12 00 fejér valami mi lehet. Valaki árulja már el. köszi
-
Jano_023
őstag
Zsoca: Szerinted ez a téma szerkesztő mennyire használható ? Tudom, hogy Skate nincsen a választható készülékeke között.
-
Jano_023
őstag
Igértem, hogy teszek fel képet, íme:
(Skate akku, ROM:SkaTe V2, 01.11.6:30-01.12.12:42) -
Jano_023
őstag
Nagyon jól teljesít az akku, a Blade után főleg. Este teszek fel képet. Tegnap reggel 6.30kor levetted a töltőről és ma 13.00 tettem fel tölteni. És közben ment végig a 2G este otthon a wifi, elég sokat telefonáltam is. Este meglepődtem, hogy 52%volt mikor este 22kor lefeküdtem. Később teszem fel a képet is.
A lényeg majdnem kimaradt : SkaTe V2 rom van a telon!! -
Jano_023
őstag
Miért nem tudok képet ide betenni és más miért tud?ezt irja: "A képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig kérjük türelmeteket!"
-
Jano_023
őstag
Kérek mindenkit, hogy segítsetek. Készítettem a fórumhoz egy összefoglalót. Be is tették 1.hsz.nek. Kérlek titeket, hogy olvassátok el és ha tudtok még valamit amit bele kellene tenni vagy valami hülyeséget írtam azt jelezzétek. Szeretném, hogy közel minden benne legyen. köszönöm.
-
Jano_023
őstag
válasz
roli_636 #6346 üzenetére
Hívd fel az ügyfél szolgálatot. Szerintem le van tiltva a neted. Ha beallitasokbol be kapcsolod és nem megy, akkor ott lesz a bibi.
Vagy az APN beállítások Nem jók. Ezt a beállításokban wifi és vezeteknelkuli kapcsolatok - mobilehalozati beállítások -hozzáférési nevek. Ott nézd meg mi van beállítva. -
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #6263 üzenetére
Dobj fel képeket ha tudsz!
-
Jano_023
őstag
ZTEHol találom a T-Flash csomagot ? Egy linket adjon valaki ... köszi
-
Jano_023
őstag
matec7: ADW-ben be lehet állítani: Menü gomb - Egyebek - ADW beállítások - Általános vislkedés - Animáció és hatások - Háttérkép görgetése
tlac: Nekem is Bladem volt. Nagyon jó váltás volt, és eddig nagyon elégedett vagyok. Gyorsabb mint a Blade és a kijelző valami nagyon állat!
-
Jano_023
őstag
Lehet fent több is belőle, mikor megnyomod a HOME gombot akkor kell kiválasztani melyiket akarod használni. Az Android nem futtatja mindkettőt csak amelyiket kipipálod. Annyit még hozzá tennék, hogy gyárilag azt hiszem úgy van beállítva, hogy átlátsz legyen a menü és akkor a háttér látszik. Ha átváltod sima feketére akkor még egy kis sebességhez juthatsz.
kristof_: Pontosan mit nem ismer fel és miért gépről akarod feltenni ? Miért nem a telefonról ?
tlac: Nem gyakori. Én követem a fórumot és nekem is ez a készülék van. Nem porosodik és nem akar a kijelző leesni. Egyetlen hibája van ennek a készüléknek, hogy egyesek a méretének köszönhetően összekeverik egy SII-vel. Teljesítményben nincsen ott, de ez nem is várható el. Attól függ mire szeretnéd használni. Munkához, netezni, emailezni, RSS, valamint telefonálás arra teljesen jó. És ami nekem fontos volt hogy az akku ideje is nagyon jó.
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz
kristof_ #6199 üzenetére
Akkor kérlek így csináld: [link]
Ha megvan a particionálás akkor tedd újra a ROM-ot, a leírások szerint.
Szerkesztve:
Azok alapján ha csinálod menni fog rendesen. Ha fent van, akkor teszt gyanánt tegyél fel egy Angry Birds és nézd meg hogy a 30MB helyett csak 1-2MB fog csökkenni a szabad helyed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged