- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #11386 üzenetére
használj SkaTe V2 ROM-ot
ott klappol minden
de ha jól emlékszem IA3 alatt van egy olyan beállítás, hogy megválaszthatod a telepítés helyét (sd, automatikus, belső )
nálam IA3 alatt rendesen bepakolta az ext3 pedig automatikusra állítottamu.i: Nem mindent pakol ext3 csak bizonyos %-ot. Tehát ne várd, hogy minden ott legyen
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #11383 üzenetére
Valami gebac lehet ott a kártyán.
próbálj ki valamit oks ?Az SD- kártyád tedd a telefonodba ( ha ott van akkor tárgytalan )
Kösd össze a gépeddel kábellel USB módban
indítsd el az Easeust
Ha nincs gond a kártyával akkor az easeusnak látni kell mind a kettőt az Ext3 és a FAT32 is.
Amennyiben nem látja akkor ott létre tudod hozni
ugyan az a formula ( de ezt Te is tudod ) elöbb FAT 32 elsődlegesnek , majd az ext 3 szintén elsődlegesnek -
mrskatejoe
aktív tag
azért lesznek meglepik a 4 magos procik terén
de ez nekünk lesz jó
[link]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #11350 üzenetére
Alapból mindkettőtöknek igaza van
( callvote )Valóban kértem , azonban azt is írtam, hogy mivel tudom, hogy elfoglalt ezért nekem az is jó ha kapok egy linket " ahonnan megtudok egy-két dolgot " no nem pont ezeket írtam de ez a lényeg.
Zsoca
"Én inkább a SkaTe rom buherálását javasolnám, egyrészt azért mert abban már minden be van építve, viszont appokat lehet cserélgetni, lehet vele kísérletezni stb."na így már teljes
Köszönöm
(#11357) DessertFox
feltettem a mariskát . Le kellett állítani a pico-t, ugyanis alapnak kérte a SVOX-ot. Ebből gondolom, hogy a pico ebben a konkrét esetben kihagyható mint alap alkalmazás. De gondolom megcáfolnak azok akiknek mélyebb az ismerete ( ha netán rosszul gondolom )
(#11361) bluobluo75
nekem illetve rólam volt szó callvote hozzászólásában a ROM al kapcsolatban
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
DessertFox #11338 üzenetére
#11338) DessertFox
egyenlőre , természetesen semmit sem akarok eltávolítani...csak közzé tettem. Természetesen a ZTE nem HTC...csak vannak hasonló alkalmazások.
...igen a Pico TTs beszéd motor...de ugye van másik is pl.: SVOX Classic TTS ami a Mariska alapja ...tehát aki például úgy dönt , hogy mariskázik
az nyugodtan használhatja ( szerintem alapból ) a SVOX classic TTS-t . De ez csak egy példa volt
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #11331 üzenetére
azért csak megtaláltam
Természetesen annak könnyű és nincs rá szüksége aki ezt "tanulta " de aki annyira átlag alatti júzer annak jól jöhet némi ismeret . Természetesen én sem azt mondom, hogy mindent ész nélkül kell törölni , de legalább van valami sejtésem...tehát a " tudáshoz vezető úton teszek egy lépést "
Szeretnék kicsit segíteni azoknak akik még újak az androidban, illetve lehet azoknak is jól jön ez a cikk akik már régóta romolgatnak
Rövid kis szösszenetben leírom, hogy milyen rendszerprogramokat lehet törölni a telefonról, anélkül, hogy bármiféle hiba felmerülne.
Figyelem, mindenki csak saját felelősségére távolítsa el a neki nem kellő programokat, felelősséget nem vállalok!
A programok eltávolításához, Rootolt telefonra, illetve pl Titanium Backup pro-ra van szükség, meg persze egy biztonsági mentésre a jelenlegi romunkról!
A programok törölhetőek a még fel nem telepített romból is (zip fájl)Nem kötelező minden programot eltávolítani. Kinek mire van szüksége
Jelenleg egy HTC Desire HD telefonom van frissen telepített RunnyDrOiD v5.0 rommal, néhány lentebb írt program, csak HTC telefonokon találhatóak meg!, de a legtöbb az összes Androidon ott ékeskedik.
Aminél tudtam vagy épp nem tudtam hogy mi annál mellé írtam, érdemes elolvasni!
Na szóval nézzük
Először a programoknál megjelenő alkalmazások
Átvitel [transferrunnymede...apk] - Régi telefonunkról lehet át tenni az új telefonra a telefonkönyv tartalmát, naptárbejegyzéseket stb...
Beállítás (HTC)[htcsetupwizard.apk] - Ez az első amit egy friss rom telepítése után látunk, vagy egy új telefon vételekor, itt állíthatjuk be az emaileket, Facebook-ot, android nyelvét stb... Mivel ezt szinte mindenki elvégzi rögtön a telepítése után ezért később nem igazán lesz rá szükségünk
Dokkolási mód [dockmode.apk] - azt hiszem egyértelmű
Fb chat + Widget [htcfacebookchatwidget.apk / htcfacebookchat.apk] - facebook chat, számomra felesleges, ebuddy-t használok
Feladatkezelő - háttérben futó programok bezáráshoz való, törölheted ha mást használsz, pl: advanced task killer
Feladatok [mytask.apk / com.htc.task3dwidget.apk] - ha jól tudom HTC-s program ez is, sok embernek felesleges, törölhető
Feljegyzések [htcnotesprovider.apk / htcrichnoteswidget3d.apk / htcnotes.apk] - mint az előző
Google csevegő [talk2.apk] - Gmailes fiókunkon lévő "ismerősökkel" beszélhetünk
Google search [googlequicksearchbox.apk] - Googleban lehet vele keresni, nem tudom mire jó, böngészőben is megtehető
Gyors keresés [quicklookup.apk] - kereshetünk vele, YT-n, Google-ban Wiki-n, szintén inkább böngésző számomra
Hangtárcsázó [vociedialer.apk]- autóban jól jöhet, nem tudom hogy magyarul mennyire tud, sosem használtam
Hangrögzítő [htcsoundrecorder.apk] - Szerintem szörnyű hangja van a felvételnek, inkább valami alternatíva
Használat monitor [usagemonitor.apk] - adatforgalmat lehet vele figyelni, üzeneteket, stb...-t, biztos van akinek hasznára válik
Helyek - lehet vele éttermet, boltot stb...-t keresni, kiírja a címét
Hírek [htcgreader.apk / htcgreaderwidget.apk] - Híreket olvashatunk, de úgy is leadják este a TV-ben
Hírek és időjárás [geniewidget.apk] - mint az előző
Internet [browser.apk] - GB rom böngészője, szerintem eszméletlen rossz, helyette személy szerint inkább Opera-t használok
Koordináták - Térkép, inkább iGO
Locations [htclocationswidget3d.apk / htcnavigatewidget3d.apk / HTClocationpicker.apk / htclaputa.apk / htclaputainstaller.apk] - navigáció lenne, fizetős ha minden igaz, sosem használtam, inkább iGO
Navigáció - mint a fentebbi
Polaris office - ofisz szerű dolog, meg lehet vele nyitni szöveges fájlokat pl txt
Reader [myshelf_widget.apk / ereader.apk] - olvashatunk könyveket, nem sokat foglalkoztam vele, talán egyszer megnyitottam, csak angol könyvet találtam
Részvények [stock.apk / idescreen_stock.apk] - a számokhoz nagyon buta vagyok
Sim kártya előkészítése [stk.apk] - nem tudom mire jó, megnyitnám "hiba" üzenetet dob, és ha törlöm sincs gondom
Térkép - már megint
Twitter [htctwitter.apk / twitter.apk / com.htc.twitter3dwidget.apk] - nekem bőven sok a facebook is
Voice search [voicesearch.apk] - hang alapú keresés
Watch [watchapp.apk] - nézhetünk jó kis trailereket, meg gondolom pénzért filmeket is, nem tudom van-e magyar
Illetve a többi, ami a menüben nincs benne
A Google Naptár szinkronizálása [Googlecalendarsyncadapter.apk] - Szerintem egyértelmű
Adat barangolás - [htcdataroamingwidgate.apk]
Android élő háttérkép - [livewallpapers.apk]
Beállítások widget [htcsettingwidgets.apk]
Burgundi [burgundy.apk] - HTC felület, én az alapot használom, de lehet letölteni a HTC Hub-ból
Csengőhangvágó [htcringtonetrimmer.apk] - csengőhangot lehet vele összevágni, erre jó a pc is szvsz
Csengőhang widget [htcringtonewidget.apk] - nem tudom mi lenne, nem éreztem hiányát
Data dashboard [htcdatastripwidget.apk] - mint az előző
Firka [mysketcher.apk] - Aki örömét látja benne, az hagyja meg
Flickr [flickr.apk]
Fénysugár élő háttérkép [htclivewallpaperstreak.apk] - élő háttér, utálom, lassítja a telefont.
Gmail [gmail.apk] - ott az alap HTC levelező program
HTC Diavetítéses háttérkép [htcimagewallpaper.apk] - Könyvtárban lévő képeket váltogatja háttérnek
HTC Sense live háttérkép [mode10wallpapers.apk] - Megint élő háttér
HTML megtekintő [htmlviewer.apk] - értelmetlenül állok előtte, mire is jó, html-hez ott az opera
Kék ég [bluesky.apk] - HTC kinézet ismét
Könyvjelző widget [htcbookmarkwidget3d.apk] - HTC-s widget, könyvjelzőket rakhatunk ki vele főképernyőre
Magic smoke háttérképek [magicsmokewallpapers.apk] - Biztos szép lehet
Pico TTS [picotts.apk] - passz
Profil widget [htcprofilewidget.apk] - őt sem tudom
Számológép widget [com.htc.android.fusion.calculator.apk] - szerintem egyértelmű
Toll beállítások [mypen.apk] - őt sem tudom
Trends widget [com.htc.trends3dwidget.apk]
Trimit [trimit.apk] - ha jól sejtem videóvágó
Trip widget [tripwidget3d.apk]
TTS Service [ttsservice.apk] - őt sem tudom
Tőzsdewidget [fusionstockwidget.apk]
Utcakép [street.apk]
Watch widget [htcwatchwidget3d.apk]
Zene megjelenítő háttérkép [visualizationwallpapers.apk]
Élő háttérkép választó [livewallpaperspicker.apk]
Kiegészítést, kritikát, kedves hozzászólásokat, köszönöm-öket, szívesen fogadok.
Aki esetleg mást is szokott törölni, az nyugodtan írja meg, és bővítem a listát, nevével megjelenítve!(#11332) molnarpeter
köszi , de meg van
ha összedobjuk ami van akkor még valami jó is kisülhet
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #11330 üzenetére
Igen
Egyébként sajnos most nem találom de azt hiszem HTC fórumban olvastam. Egy "guru" írta le, hogy a ROM-ból , melyik alkalmazást lehet eltávolítani, melyik a felesleges, valamint "tudomása " szerint mi -mire való.
Gondoltam hátha itt is közkinccsé válik(legalábbis egy része )
de megkeresem az tuti
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bluobluo75 #11328 üzenetére
(#11328) bluobluo75
alapból menni kellett volna
Próbáld meg a beállításoknál azt beállítani illetve kijelölni, hogy szoftveresen kódoljon alapból. Lehet ez lesz a gond.
Nálam ez a van fent és még nem volt olyan film amit nem játszott volna le.Bubus66
ááááá dehogy... Marad az, hogy beiratkozok az " orvosira " aztán megoldom magam
Lecsupaszítom , de ne is kérje senki mert ucccse adom oda és nem is fogom megmondani senkinek mi mire való( na jó csak neked
na meg még egy két embernek )
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #11321 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő
tehát
"(#11319) scyllarus
én is várok veled 1 évet minimum, de az tuti, hogy lesz egy ilyenem "helyesen
(#11319) scyllarus
én is várok vele 1 évet minimum, de az tuti, hogy lesz egy ilyenem(#11324) kelzsoca
...ahogy olvasgattam az a célja a ZTE-nek hogy uralja a közeljövőben a piac 10%. No ehez kellenek az olyan gépek amik jelentősen olcsóbbak mint a piacot uraló más gyártó termékei.
Ez csak nekünk jó.Csendben megjegyzem, hogy minek a 4 mag ? miért ne ha van ....ezek a készülékek már nem a telefonálásról szólnak ...Szerintem minden okos telefon kinőtte a " telefon " címszót
innen már a csillagos ég a határ. Aztán válasszon és vegyen mindenki igénye aszerint
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bluobluo75 #11311 üzenetére
(#11311) bluobluo75
Apaxp jót akart neked
ugyanis
1. [link] itt írtam " de ha gond lenne vele akkor ezt még töltsd le hozzá bluobluo75 "
a link alatt le tudod tölteni a codeket hozzá.2.itt azért írta mert nincs codek telepítve. [link]
megoldás
hagyd fent a mobot és töltsd le a kodeket . Utána indíthatod a mobot.
.
ha annyira nem tetszik tölts le mást ...mondjuk QQplayert
(#11315) callvote
ne hagyd magad szívatni
Állj bosszút !!! Töröld a kis " kotton " szökevényt
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #11299 üzenetére
(#11299) callvote
szerintem tedd a telefonba, ha látni fogja az easus a telefonban akkor a kártya olvasód hisztizik, ha nem akkor az easus (
akkor leszeded és újra teszed )
1x nekem is volt hasonló, de amikor a kártyát bele tettem a telefonba és USB -n néztem , formáztam utána minden rendesen működött
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #11282 üzenetére
(#11282) apeelme
Ebben viszont neked van igazad
Részemről nem kétséges, hogy profik vagytok abban amit csináltok , és természetesen minden elismerésem felétek.
A gondom csak a stílussal volt és ezért tettem megjegyzést.Tapasztalatom szerint nagyon összetett dolog az emberi " Önkifejezés " . Van aki nem is akarja megértetni magát (majd mások megértik ) , de van olyan ember is aki nem tudja megfogalmazni a mondani valóját, mert nem tudja mit mondjon ( mert nem ismeri a témát ).
(#11285) Indiant
még egy pont
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #11275 üzenetére
Nem vagyok átlag (csak átlagon aluli ) user, szerintem Ő sem az , ezért kérdezett . Szar dolog lenne, ha egy egészségügyi panasszal az orvoshoz úgy mennék , hogy kioktat a tudatlanságomról
Majd azt mondja b+ méé vagy ilyen átlagon aluli tanuld meg az Orvostudomány egészét
már bocsi
-
mrskatejoe
aktív tag
Kelzsoca
Esetleg hozzáférhetnék egy "csupasz" SkaTe V2-es ROM -hoz ?
Nálam ez a nyerő. Azért nem akarok egy általad összeállított ROM-hoz piszkálni (csupaszítani ) mert nem mindennel vagyok tisztában. Tehát nem tudom melyik app, vagy program szükséges feltétlenül.
Egy-két fórumban láttam olyat, hogy egy mágus leírta , hogy a ROM-ban melyek azok a programok amik eltávolíthatóak, és melyek azok amik feltétlenül szükségesek , valamint melyik mihez tartozik..stb.
No én ilyen leírást nem akarok kérni, mert tudom sok dolgotok van, viszont szeretnék "felöltöztetni " egy alap romot olyan programokkal ami nekem (az igényeimnek ) megfelelne.Köszönöm
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #11003 üzenetére
Váltsd fel apróba
tényleg nem tudsz ...
no de ha szerencséd van és megtalálom a gépemen akkor eltudod küldeni (talán )
sajnos nem találom a linketbocs
nálam amigo megy, de eszméletlen gyors. Amikor feltettem és nyitott területre (szabadban)
indítottam kb 1 perc alatt fel állt a rendszer. A Skate-nek roppant jó a gps kezelése. -
mrskatejoe
aktív tag
Hali mindenkinek
Olvasgatok más fórumokat , így találtam egy nagyon ígéretesnek tűnő zenei alkalmazást. Még béta verzió, de ha kész akkor fizetős lesz. Szerintem verni fogja az eddigi alkalmazásokat. Akit érdekel itt megnézheti a videót a tesztjéről (nagyon látványos )[link]
Azért is tettem off-ba mert nem igazán megy a témához, de láttam sokan kerestek lejátszót
innen letölthető [link] -
mrskatejoe
aktív tag
Kelzsoca
Lenne egy kérdésem.
Volt a Skate V1- majd a V2. A kérdés az lenne, hogy a V2-ben a V1-hez képest volt valami más ( paraméter ) beállítás a BT-kezelésben ?
Azért kérdezem , mert a V1 alatt a BT headset sokkal hangosabb volt ( emlékeim szerint )Köszi
(#10856) callvote
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Badboys #10846 üzenetére
Hali
Döntően elmondható minden ROM-ról amit Zsocáék alkottak, hogy nagyon jók.
Azt csak Te tudod eldönteni, hogy melyiket használd, ez leginkább a Te beállítottságodtól függ.
Azt tanácsolom, hogy próbáld ki a SkaTe V2 és az IA3-t és eldöntheted melyik maradjon.A v2-t azért ajánlom mert kicsit " konzervatív " Az alap gyári ROM -hoz képest ég és föld a különbség. Nagyon stabilnak ismertem meg, és nagyon kiválóan kezeli a hardvert. Kevés benne a beállítási lehetőség, de ez nem mindenkinek jelent problémát. Az aksival is jól bánik ( de ez is felhasználótól függ. )
Az IA 3 nagyon látványos , sok beállítási lehetőség van, és a leginkább testre szabható ROM.
Fényévekkel megelőzi a " többi " (külföldiek által készített ) ROM-okat.
szvsz mindkettő nagyon jó munka( nálam még mindig a v2 nyerő
)
-
mrskatejoe
aktív tag
Aki le akarja cserélni a laptopját jobb minőségűre az itt megrendelheti
[link]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
2008Kft #10688 üzenetére
(#10688) 2008Kft
Azért hirtelen ne ugorj bele, mert gond is lehet belőle .Fusd még át a hivatkozásokat is.
Nem lenne jó ha túltöltene, bár elméletileg rendelkeznek "védő áramkörrel " kapcsolóval .Az enyémen nem csináltam ilyet, csak lemerítettem, és feltöltöttem. Amikor feltöltött kikapcsoltam és megvártam amíg zöld lesz. Kb még 1-2 óráig töltőn hagytam.
Bagyusz
A hozzászólásokból azt olvastam ki, hogy a kinti T-mobil és Orange szolgáltató támogatja csak, illetve ott megy csak. (nem vagyok jó Angolos lehet rosszul értelmeztem , akkor sory )
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #10634 üzenetére
itt egy ingyenes converter [link]
u.i: én csak azért teszem rendszer alá, mert ha cserélek kártyát akkor is megmarad (vagy behal a kártya )
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Fooler89 #10604 üzenetére
(#10604) Fooler89
több probléma is van
"Fontos még az is, ha 128mb-os system partícióra települ fel a rom, akkor csak 1-2mb szabad hely marad a system-en, viszont a programokon belüli lib mappában található fájloknak is van méretük, így arra mindig figyeljünk oda, hogy az összes lib mappába másolni kívánt fájl össz. mérete ne legyen nagyobb mint a rendelkezésre álló szabad hely, mert abból problémák keletkezhetnek! (adott esetben törölni kell fájlokat a system partícióról pl: csengőhangok, vagy olyan .apk csomagok amire biztos nincs szükségünk és a rendszernek sem a működéshez)"
a TC -nél
"Az .apk fájlokat nyissátok meg egyszerűen Total commanderből, és azonnal látható hogy van -e lib mappa vagy sem.A legjobb ha az .apk fájlokat és a zip állományokat is betársítod a total commanderre (általában windows alól vannak a legtöbben, aki linuxot használ az meg tudja magától is hogy s mint kell csinálnia)"
ha ezeket figyelembe veszed nagy gond nem lehet .
Viszont a lib mappában van másik mappa..az abban lévő file-kat kell system/lib mappába másolni, különben a program indításakor FC-vel kilép az alkalmazás -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
aldebaran #10578 üzenetére
(#10578) aldebaran
Nem
Tiszta telepítés és eredeti ROM
Szerintem egyedi a probléma . Sajnos IA2 alatt sem nagyon szerette a wifit. Viszont IA3 alatt határozottan jobb
Valahol a ruter környékén , vagy a telefon wifijénél lesz a gond. Nem tudom, csak logikázgatok , mert érteni nem értek hozzá . Az sokat javított, hogy a rutert újra indítottam, stabilabb a wifi jel.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Adamis #10562 üzenetére
(#10562) Adamis
Igen
Nálam is hasonló módon oldódott meg ( eddig )
Azt tudtam, hogy ROM probléma nem lehet , így végig gondoltam a lehetőségeket. Arra jutottam, hogy behalt a telefon , vagy valami gond van a ruterrel. A telefonon megszakítottam a wifi kapcsolatot ( töröltem ) , majd rákerestettem. Ekkor már "majdnem " jó volt a kapcsolat. Hagytam a telefont bekapcsolva és kikapcsoltam a rutert. Hagytam hogy feljelentkezzenek ( a többi gép ) Majd megnéztem a telefont.
Most mondhatom, hogy megy rendesen a wifi ( de még tesztelgetem ) -
mrskatejoe
aktív tag
kelzsoca
Kezdek komolyan kétségbe esni
IA3 telepítése előtt SD kártya törlés stb.
Kártyára másoltam IA3 (eredeti ROM ) Tiszta telepítéssel felraktam. Első dolog volt, hogy a wifit bekapcsoltam , hálózatba beléptem. Ezután szinkronizáció, és egy-két beállítás.
Marketből program letöltés ...és itt kezdődtek a gondok. Hosszan vár a betöltésre, hosszú a letöltési idő . Nagy nehezen lejött az airdroid. Kapcsolatot nem tudtam létrehozni. Újra indítás (mondom lehet ez a gond ) ekkor sem jött össze a kapcsolat . A böngészőt elindítottam a telefonon (gyári ) nagyon lassan ment.
youtube szaggat, nem kicsit. Hálózati kapcsolódási hibák vannak, illetve ezt írja kiszóval
mi lehet a gond ? Már azt sem tartom nagyon kizártnak, hogy a telefonnal van a baj , csak ugye V2 alatt megy illetve ment eddig rendesen. Nem értem mi lehet az oka ?
-
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #10518 üzenetére
(#10518) kelzsoca
No ez elég nyomós érv
Azonban egy kis segítséget kérnék, illetve megerősítést. Amint a leírásban olvastam figyelni kell a "bepakolt " programok mennyiségére. Ki akarok szedni belőle csengő hangokat ( felesleges, ha úgysem használom )
szóval kérdés
- ha kicsomagolom a ROM-ot TC-vel, majd kitörlöm a system /media /audio - mappákból azt ami nem kell az így jó ?
- Le akarom cserélni illetve másik file kezelőt rakok bele system /app /FileManager.apk helyett (ES File Explorer 1.6.0.6 Hun by RootRulez) elég ha itt cserélem ki ? Gondolom át kell nevezni illetve nem lehet benne szóköz.
-Ki akarom cserélni a böngészőt is HD dolphin-ra ( de ezt gondolom nem ajánlod )
Ha ezeket megcsináltam akkor TC-vel zip-be csomagoljam vissza úgy hogy a tömörítés 0-ra legyen állítva ?..no és még egy . Nem raktam fel a ROM-ot még tehát nem tudom, hogy az " hírek és időjárás jelentés "benne van-e ? ha igen azt is szeretném eltávolítani . El lehet ? Ez lenne az ? "GoogleCalendarSyncAdapter.apk " ?
köszi a választ
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #10515 üzenetére
Zsoca
Nagy csábítást érzek arra, hogy kipróbáljam
Azonban annyira jó a V2 (nekem ) , hogy kellene egy kis rábeszélés a cserére.
Mint tudod, nekem egy igazi nagy kínom volt az IA 2 -vel az meg a wifi átvitel. Döntően csak wifit használok ezért lényeges. Főleg most, hogy a laptopon van egy megosztott mappa, és ott találhatóak a zenék, filmek....viszont valószínű, hogy csere lesz, mert ugye a kíváncsiság , az újítás viszi előre a világot
Bár még nem tettem fel de én Előre is Köszönöm a fáradozásodat, a munkádat, illetve a munkátokat
-
mrskatejoe
aktív tag
Szép napot és jó étvágyat az ebédhez.
Valami vélemény az IA III-ról ?
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
Na végre
már azthittem, hogy csak holnap lesz fórum.
Tudtok valami olyan app-ot ami tudja kezelni az emelt díjas sms-t ?
Olyanra gondolok mint például a hívás indításnál van , hogy netes hívás vagy mobilos . Ilyen kellene az sms-re is. Elméletileg így kikerülhető lenne a "rossz indulatú program károkozása .
Ilyen program megírásán, vagy alkalmazásán nem gondolkodtatok még ? -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
badmad #10418 üzenetére
(#10418) badmad
A gond az, hogy itt is be kell állítani a nyelvet "Call Announcer"
tehát nem elég telepíteni hanem be is kell állítani . Ha a marketről töltötted le akkor jelölgesd be szinte ugyan azt ami a képen van és ha a " Language "- hez érsz akkor állítsd be a magyart. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #10326 üzenetére
(#10326) joestone
Nekem mint laikusnak úgy jön le, hogy 2 féle verzió van. Ha igen akkor leírnád a különbséget, vagy legalábbis hol lehet utána olvasni ? " Még egy oc teszt verzió felkerül ".
Mint írtam többször nem vagyok egy "android mágus, sem mester " csak érdekel a téma.
Köszi
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #10303 üzenetére
(#10303) joestone
Nálam Te illetve Ti vagytok a Mágusok
Az a sejtésem , hogy ha újra születnék akkor sem érném el a Ti szinteteket
ezért csak megpróbálok értelmesen nézni
és esetleg okosat kérdezni
Bagyusz mesternek
is furcsa volt , lehet azon a részen van a "kutya elásva " tehát itt [link]
ezt csak azért merem feltételezni mert amikor feltettem az IA2 -t akkor nem állítottam még az animációkon (sebesség) és mértem a wifit. Akkor elfogadhatónak tűnt. Később átváltottam az animációt a javasolt gyorsra. No ekkor nem volt stabil a wifi.
Lehet, hogy semmi köze az egészhez ,de részemről egy észrevétel. -
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #10294 üzenetére
(#10294) joestone
+ 1
végre valaki aki érti is , hogy miről beszéltem , nem csak áradozik.
Csak ugye most jön majd a "tömeges betegség " ( jajj tényleg az enyém sem olyan gyors)
(#10296) callvote
megoldottad a telefon kontra számítógép mappás kapcsolatát ? Most kísérletezek egy ígéretesnek tűnő megoldással. Később ha sikerül leírom
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #10250 üzenetére
Nem titok
4K volt az ára .Egyébként én is Kingston vásárlásán gondolkodtam, de a lustaság győzött. Ott volt kéznél a boltban és 4,5 K helyett megkaptam 4K-ban
(#10252) malwy
A wifin kívül én a BT füles hangerejének csökkenését tapasztaltam IA 2 alatt , de ez lehet egyéni panasz .
A Zsoca féle patch javított a wifin , de messze nem hozta nekem a V2-st. Ezért is váltottam vissza, no meg nekem is volt egy hasonló dolog mint az egyik fórumtársnak
csak az én telefonom nem az Ő hugát hívta
hanem mást
-
mrskatejoe
aktív tag
Aki zenét hallgat az próbálta már ezt ? [link]
esetleg ki mit hallott róla mert elég jó referenciákat írnak
köszi
-
mrskatejoe
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Szeretném letölteni az IA 2-ben lévő háttérképet ( a kék témát amiben különböző idomok vannak ) A téma nevét nem tudom ezért írtam körül
Köszönöm
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #10231 üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztési idő de annyira bele merültem Joestone által adott link olvasgatásába .
Szóval :
"szerintem nem okos nagy problémát ami " javítva
szerintem nem okoz nagy problémát ami
-
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
hangyaqtya #10140 üzenetére
(#10140) hangyaqtya
Örülök, hogy segíthettem
A sim kártya "memóriája" szerintem véges
viszont ha használsz névjegy fiókot (google ) oda annyit tehetsz amennyit akarsz.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
schulzz #10137 üzenetére
(#10137) schulzz
"Később át fogok állni galaxy r-re." vagy másikra
szvsz 1-2 éven belül nagy "robbanás lesz a mobil piacon . Ami most valakinek megfizethetetlen, az "nem sokára elérhetővé válik. Itt a két vagy a több magos procikra gondolok. Addig meg bőven jó a Skate. Természetesen nem egy csúcs modern gépezet, de ennyi pénzért ne várjunk mást.Ami még nagy előny ..és az is marad, hogy igen jó és termékeny ITT a ROM fejlesztés, és amint tapasztalható ezek a ROM ok a középszerű alsó határát feltornásszak a középkategória felső határához.
(#10131) maxim01
azért szerezz be egy SD kártyát
kelzsoca jól írta
ennyi erővel feltehetnéd valamelyik ROM-ot . Jobban élveznéd a ROM adta lehetőségeket
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
xtr3m3 #10112 üzenetére
ezt írja : Általános hiba
SQL ERROR [mysqli] Nem lehet csatlakozni a helyi MySQL szerverhez socket '/ var / lib / mysql / mysql.sock "(2) [2002] SQL hiba lépett fel az oldal generálása közben. Kérjük, forduljon a rendszergazda, ha ez a probléma továbbra is fennáll.de keresek
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
schulzz #10109 üzenetére
(#10109) schulzz
a kérdéseidre a válasz :
A gyári rommal hajlandó az akadásra? Általában nem
Filmlejátszásnál akad? A megfelelő lejátszó és kodek csodákra képes
Pl rockplayerrel divx nél? nem ismerem , én moboplayert használok a kodekjével
Az akksi átlagos használattal vagy egy kicsit erősebb használattal kobír egy napot?
bőven kibír 1 napot átlagos felhasználássalA főzött romokkal jelentős teljesítmény javulást lehet elérni? inkább azt mondanám, hogy látványos javulás tapasztalható
Ha jól olvastam akkor a belső mem kibővíthető az sd kártyával amit újrzparticionálunk?
igen , az SD -re egy 512-es ext partíciót lehet feltenni, ezt bármelyik nem gyári ROM jól kezeli.Ez az újrapartícionálás nem ugyan azt az eredményt hozza mint az app2sd progi? NEM
Olvastam, hogy a wifivel meg egy két dologgal felmerültek problémák. A hiba kiküszöbölése folyamatban van de a V2-n nincs ilyen probléma mert jobb a wifi kezelése mint a gyárin
Ezek nagyon jellemzőek? NEM
És végezetül melyik romot látjátok a legoptimálisabbnak?
mindenki saját maga dönti el melyiket használjaNálam a V2 van ismét fent ( nekem ez jobban bejön )
remélem segíthettem ( mondjuk lehetne oldalakat írni pro-kontra de inkább ki kell próbálni
megjegyzem ha tudod mire kell a telefon el tudod dönteni , hogy kell e ? Nem egy nagy durranás, de a legjobb ár érték arányban van. Azonkívül amit tud azt jól tudja. A proci kicsit elavult, de ennyi pénzért ennyi jár. Jól használható egyébként, nálam V2 alatt eddig soha nem akadt. Az aksival is jólbánik nálam 3-4 napig is bírja ( wifit , BT , és mobil adatforgalmat ésszerűen használva )egész jó az aksi kezelése .
(#10110) Zsolt_72
+ 1
gyors vagy
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #10107 üzenetére
(#10107) bubus66
Az a helyzet, hogy a ROM visszarakást ezekért javasoltam :
1. ha mégis látná a gyárival az SD kártyát akkor megvan a hiba
2.. ha mégsem látná és tűnnek el dolgok róla akkor meg a garizáshoz úgyis vissza kell tenni
azt nem próbáltad, hogy az "eltűnt " videó vagy kép megjelenik-e kártya olvasón vagy a gépen ?
u.i: én sem ROM hibára gondolok-tam de az sem esszerű, hogy 3 sd-kártya is azonos időben döglik be. A reális az lehet, hogy a telefon hardvere rosszalkodik -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #10086 üzenetére
(#10086) bubus66
A helyedben én vissza tenném a gyári ROM-t és ha azzal is ezt csinálja akkor garanciában cseréltetném.
szerintem kicsi az esélye, hogy mind a 3 kártya rossz legyen , de így kiderülhet
(#10085) callvote
használjátok a pm-t , akkor senki sem látja nyilvánosan a rosszalkodásotokat
Bad Boys
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
hangyaqtya #10074 üzenetére
(#10074) hangyaqtya
Hasonló feladatok ellátására használom a marketes [link]
wifi segítségével tudsz kapcsolódni, és persze kell hozzá egy böngésző. Ha más jellegű megoldást akarsz akkor olvass vissza kb 15-25 hozzászólást
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Jano_023 #10017 üzenetére
Jano_023
ezt a részét vágom "Fel tudsz dobni több ROM-ot egymás mellé és gondolom indításkor választasz hogy mit indítson, mint mikor Linux és Windows is van a gépeden."
csak azt nem értem minek ? A PC esetében oké
az eltérő oprendszer miatt azoknak akik programoznak stb.. de a telefonnál ?
..aki meg tesztel az úgyis " tiszta telepítést" csinál , mert csak akkor van értelme szvsz -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
skidrowkill #10015 üzenetére
....és a telefonon ebben az esetben mi értelme van ?
nem sok értelmét látom
(megjegyzem elég gyenge az Angol tudásom
)
-
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
tegnap még működött a telefon
ma csak bekapcsol, rezzen egyet és leáll
mit tegyek ???
töltsd fel az akkumulátort
..és mivel ???
vízzel wazzeg
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #9874 üzenetére
bubus66
Maxell 8GB-s (elméletileg class 2 -es ). Ennek az elődje adta meg magát a vásárlás után 1 héttel .
Gondolkodom , hogy 8 GB vagy 16 GB legyen de arra hajlok, hogy marad a 8GB mert ha nagyobb azt úgysem használom ki. Telefon sd kártyán fölöslegesnek tartok nagy mennyiségű adatot tárolni, főleg ha azok fontosak.8 GB -on meg elfér annyi film és zene, hogy hosszabb utazás esetén is elég legyen a szórakozásra. szvsz
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #9859 üzenetére
joestone
+ 1
Pontosan erre gondoltam én is, és szerintem Kelzsoca is erre célzott .
Tehát :
" az írási sebesség class10 esetén , de ahhoz kell egy eszköz is ami képes azon a sebességen dolgozni vele"Kingston-on gondolkodom én is, de elég egy class 6 . Csak azért is ebben a márkában mert a pendrive -m is ez. Kapott eddig rendesen és még mindig bírja.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Indiant #9839 üzenetére
Indiant
Na tessék előléptél
már ez is baj
No a poént félre téve tényleg kíváncsi voltam a Te véleményedre is, és köszi az információt.
Azért teszem mind ezt mert"De ez szerintem csak használat során derül ki, azaz kipróbáláskor."
nem szeretnék olyan dologba belefutni, hogy megveszek egy sd kártyát és nem jó , vagy nem szereti a Skate.
u.i.: volt ugye itt olyan fórumtárs akinek méretben 32 GB-s volt a kártyája és mégsem látta a telefon ( persze, nem árulta el vagy én nem figyeltem, hogy bolti számlás kártyáról volt szó vagy "fűalatt vett " dologról .
szóval Köszi
A másik amiért véleményt kértem azt azért tettem mert ugye szakai fórumról van szó amihez inkább jobban illik egy butának tartott vagy vélt kérdés mint a veszekedés és szájkarate
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged