- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok! Létezik Skate-re működő zseblámpa progi ami a villanót kapcsolja? És letöltöttem az app2sd free-t, de nem tudok átpakolni az SD-re semmit, amit eddig nem tettem volna meg telefonon: beállítások-alkalmazások-alkalmazások kezelése-Az SD kártyán (itt már be van pipálva minden), de így is csak 23MB szabad hely van a Belső tárhely-en :S.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun #742 üzenetére
Adobe Flash Player 10.3 néven.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun #740 üzenetére
Nem mutatja a térképet :S. Én csak simán feltelepítettem az .apk filet, kell esetleg még valamit csinálni a flash elindításához?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun #733 üzenetére
Nem tudom mi a flash tartalom, de a wizzair.hu megy. Meg pl. a vatera.hu is
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun #723 üzenetére
Szerintem települt rendesen, ott van alkalmazások között. Más...ha küldesz oldalakat megnézem mennek-e
.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun #718 üzenetére
Maxthon-al próbálom, azt írja, hogy Get ADOBE FLASH PLAYER.
-
vrsptr
aktív tag
Hát nekem nem akar menni a flash a happystudio.com-on. :/
Létezik olyan progi, amivel a gyári Monte Carlo ROM-on lehet állítani a CPU teljesítményét?
-
vrsptr
aktív tag
Mert pl. a happystudio.com oldalon mindig flash-t kér :S, nem akar menni. Pedig a 10.1 és a 10.2-vel is próbáltam.
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok link-elni a flash 10.3 telepítőjét ZTE Skate-re? Köszi
-
vrsptr
aktív tag
válasz
kelzsoca #610 üzenetére
Üdv.
Sikerült a ROM felrakása, minden oké, még a CM7est is megnéztem, de nem jött még be. Maradtam a gyári Orange ROM-nál, csak ez UK-s verzió (OUK_P743TV1.0.0B05), több olyan progi is van benne, ami itthon nem megy (angliaiak), de találtam SK-s változatot, csak itt a zip fájlban máshogy vannak a cuccok, valaki ránézne, lehet-e ezt átcsinálni, hogy felrakható legyen. Vagy hogyan tudom feltenni? Köszönöm.
Ez az SK féle Orange ROM (OSK_P743TV1.0.0B04):
http://ceco.sk.eu.org/omc/OMC_StockROM_OSK_P743TV1.0.0B04.zipés mág találtam hozzá való valami clockworkmod-ot is:
http://ceco.sk.eu.org/omc/OMC_OSK_P743TV1.0.0B04-clockworkmod.zipmeg valami superboot-ot is:
http://ceco.sk.eu.org/omc/OMC_OSK_P743TV1.0.0B04-superboot.zip -
vrsptr
aktív tag
lehetséges valahogy törölni a root-ot? Mert Recovery reset után is ott van a Superuser.
-
vrsptr
aktív tag
Hát nem javult meg a WiFi egy Recovery reset-el, most honnan szerzek Orange Monte Carlo gyári ROM-ot (szlovákiai) :S.
-
vrsptr
aktív tag
-
vrsptr
aktív tag
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok!
Root-olni szeretném a Monte Carlo-m (ZTE Skate), de ezzel a módszerrel nem megy: http://androidunderground.info/zte-skate/zte-skate-root-olasa. Újraindulás után csak a zöld Android logó jelenik meg. Tudnátok segíteni?
-
vrsptr
aktív tag
Hello! Ahogy nézegetem, nekem tökéletes választás. Végre Windows mobile-ról(Omnia II) Androidra válthatok nagy kijelzőn és az ár messze elmarad az Omnia II árától (1,5 éve).Én Szlovákiában veszem 89€ (kb.27000Ft) áron, 2 év hűséggel 12,09€(kb.3600Ft) havidíjért, ami persze nem részletfizetés a készülékért, hanem perceket, sms/mms foglal magában, szóval lebeszélhető. Itt Orange Monte Carlo néven fut, természetesen az Orange szolgáltatónál. Különben itt 200€-s ár van feltüntetve kártyás csomag esetén, ami ugye 60000ft :/.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest