Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majci
tag
USBDeview-val szedd le az usb drivereket a gépedről, majd csatlakoztasd a skate-et, arról elindul a telepítő, ha végzett indíthatod a rootoló progit, akkor szerintem megint keresni fog a neten drivert és közben felfogja ismerni a telefont rendesen. Nálam így működött mikor a recoveryt raktam fel. Ezt a rootolást még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Disney+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest