- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
anonymus89 #29794 üzenetére
A custom romok függetlenítik, nincs ebben semmi varázslat...
-
icemad
nagyúr
válasz
aytukabozs #29642 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy menü gombot is nyomni kellett a hangerő+powerhez... De régen volt már...
-
icemad
nagyúr
válasz
axlfsi #29171 üzenetére
Nézz rá ezzel a programmal: Wakelock detector. Nem tudom, hogy a 4.4.2-t támogatja e, de egy próbát megér.
-
icemad
nagyúr
válasz
Vikunya #29124 üzenetére
USB hibakeresést bekapcsoltad? Másik usb port? USB3.0 portokat sem nagyon szereti. CMD-t rendszergazdaként futtattad?
Esetleg még ez a leírás is segíthet: [link]
Talán még a z4root programot kipróbálhatnád, rootolod vele a telefont. Utána meg rom manager-rel ráteszed a custom recovery-t. Bár ehhez egy hozzáértőbb emberke is hozzászólhatna, mert ebben az utolsó ötletemben nem vagyok biztos...
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Lehet, hogy hülye kérdés, de aki a recovery felrakással kínlódik, az milyen oprendszert használ? Mert én semmilyen win 8-al nem tudtam felrakni, sőt 64bites win7-el sem. Talán ez is egy lehetséges probléma lehet. Xp-vel nem volt gondom.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Óraszinkronra itt egy jó program, de root kell hozzá: [link] Automatikusra kell állítani a szinkront, akkor minden netre kapcsolódáskor szinkronizál és eléggé pontos is.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. IA2-ről váltanék valami újabbra. Van olyan JB rom amiben az usb tethering működik? Esetleg a wifi tethering? Konstakang féle 4.1.1-et nézegetek, ahhoz milyen partíciókiosztás ajánlott?
-
icemad
nagyúr
válasz
Thrawn #22542 üzenetére
Skypeból nekem a legújabb van fent playről, és megy rendesen. Az egyetlen hiba, hogy akkor rakja telefonhangszóróra a hangot, ha létrejön a hívás. Addig kihangosítva megy. Én hívás előtt lehalkítom, így lehet használni akár irodában is. Vibert még nem próbáltam így, valaki tesztelhetné.
-
icemad
nagyúr
válasz
stickyfinger #22497 üzenetére
Szia. Nem tudom, hogy segít e, de hátha. Kollégámnak a Bladeje egyik napról a másikra, nem jelentkezett fel a hálózatra. Kipróbáltunk vele mindent, amit csak lehetett, format, rom csere, stb, de egyiktől sem javult meg. Gondoltam kiveszem belőle a memóriakártyát. Nem tudom honnan jutott az eszembe, de működött. Kártya nélkül, vagy másik kártyával hibátlanul ment. Az az egy kártya akasztotta ki. Szóval én megnézném memóriakártya nélkül is a helyedben.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Kipróbáltam egy 4.0.4-es romot. Előtte tptvel beállítottam a partíciók méretét. A rom fel is ment, de a Gapps már nem. Terminálban leellenőriztem a partíciók méretét, de ott még a régi adatokat mutatja. (138mb System, stb.) Vagyis nem sikerült az átméretezés. Most megpróbáltam újra particionálni, de nem indul a Tpt, csak a zöld robot vigyorog büszkén. Sima bekapcsolásnál, elindul a rendszer. A tpthelperrel próbáltam újra leszedni a fájlokat, de azt írja kikapcsolásnál, hogy nem támogatott rom. A rom verziója: aokp remix 08 10. Várom az ötleteket.
-
icemad
nagyúr
válasz
kasza blanka #20684 üzenetére
Én Optimus 3D-nél tapasztaltam ugyanezt. Én csak egy megoldást találtam rá. (lehet, hogy van más is.) Szóval memkártyáról biztonsági mentés készítése, sms-ek, telefonszámok lementése, stb. Utána recoveryben memóriakártya formázása, wipe-ok, rom újrarakása. Ez nagyon drasztikus, de nekem megoldotta a problémát. Ha valaki tud más megoldást az ne tartsa magában. Gondolom ebből kiderült, hogy nálam a memóriakártyán lévő fájlok kavartak be...
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Bladere tudtok olyan programot, amivel másik androidos cuccot lehet távirányítani? Androidos tv box-hoz kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest