- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5G-s páncélnak ára van
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
tomgabor #15975 üzenetére
Backup megvolt, restore-nak mi értelme mert azt akarja feltenni amit az előbb mentettem le? - azt mondja készíts mentést (backup), és nem azt hogy készíts mentést és állítsd vissza...ott pedig a CWM-ben ha megnézed akkor a backup and restore a menüpont neve ami alatt a backup menüpontot választva készül el a mentés...
Ami itt van alul az egyértelmű, de jól értem amit most backupoltam azt később recoveryből feltehetem és a gyári 2.2 lesz rajta és utána már csak a gyári recovery kell felvarázsolnom rá ugye? - igen.
-
Psychonaut
veterán
válasz
tomgabor #15975 üzenetére
Készítsünk mentést az aktuális romról: backup and restore/backup
Ez csak a tajekozodasban segit, a menu "backup and restore" menupontjabol a "backup" opciot kell kivalasztanod. Szamomra egyertelmu.Ami itt van alul az egyértelmű, de jól értem amit most backupoltam azt később recoveryből feltehetem és a gyári 2.2 lesz rajta és utána már csak a gyári recovery kell felvarázsolnom rá ugye?
Ha nem particionalod at, akkor igen, pontosan. De szerintem a TPT-s megoldas egyszerubb, mert az a teljes gyari allapotot allitja vissza, es korulbelul ket gombnyomas. De azon, hogy melyiket valasztod, raersz majd akkor gondolkodni, ha valamiert vissza kellene vinned gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest