Új hozzászólás Aktív témák

• Wilika

aktív tag

Sziasztok!
    Barátnőmnek tervezem odaadni a telefonom, hogy legyen egy normális droidos készüléke, és elérjük egymást egyszerűbben/olcsóbban, mint SMS-ben. Meg hogy Instagramozhasson :D
    Ám ő igen türelmetlen fajta, és a 2.2 is némileg idejétmúlt, valamint az is zavar, hogy alig pár program telepítésével megtelik a telefon, "áthelyezés SD kártyára" ide, vagy oda.
    Kicsit visszaolvasva láttam itt, hogy ICS-ből nincs olyan rom, amin minden működne rendesen. Ez továbbra is így van? Youtube-on nézegettem (többnyire orosz) videókat, amelyekben nagyon látványosan futott az ICS a Blade-en. Gondoltam, hogy (ha egyáltalán rájövök, hogy miként, mert úgy tűnik megöregedtem és lassulok) felteszek egy ICS-et a telefonra, picit megemelem az órajelet és akkor öröm van. (már csak azért is, mert az ICS-nek az alap felülete is tök szép és használható)

Vagy inkább legyen elég a GB?
    Tudtok romot ajánlani? (olyat amiben minden működik (még a tethering is, mert a tabletet arról szoktam etetni))

Vagy inkább hagyjam a francba, örüljek, hogy van egy 2.2-es, hibátlanul működő Bladem, és ne kísérletezgessek ha nem vágom. :D

Új hozzászólás Aktív témák