- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek tervezem odaadni a telefonom, hogy legyen egy normális droidos készüléke, és elérjük egymást egyszerűbben/olcsóbban, mint SMS-ben. Meg hogy Instagramozhasson
Ám ő igen türelmetlen fajta, és a 2.2 is némileg idejétmúlt, valamint az is zavar, hogy alig pár program telepítésével megtelik a telefon, "áthelyezés SD kártyára" ide, vagy oda.
Kicsit visszaolvasva láttam itt, hogy ICS-ből nincs olyan rom, amin minden működne rendesen. Ez továbbra is így van? Youtube-on nézegettem (többnyire orosz) videókat, amelyekben nagyon látványosan futott az ICS a Blade-en. Gondoltam, hogy (ha egyáltalán rájövök, hogy miként, mert úgy tűnik megöregedtem és lassulok) felteszek egy ICS-et a telefonra, picit megemelem az órajelet és akkor öröm van. (már csak azért is, mert az ICS-nek az alap felülete is tök szép és használható)Vagy inkább legyen elég a GB?
Tudtok romot ajánlani? (olyat amiben minden működik (még a tethering is, mert a tabletet arról szoktam etetni))Vagy inkább hagyjam a francba, örüljek, hogy van egy 2.2-es, hibátlanul működő Bladem, és ne kísérletezgessek ha nem vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Synology NAS
- Be is futott a Honor GT Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest