- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
barnam_ #1960 üzenetére
Tipp: nem árt megnézni a megtalált kérdésekre a válaszokat...
És AZT mégis hogyan ??
Szerintem kétféle fórumlako van:
1, aki a legfrissebb, legutólsó poszt-tól olvas visszafelé
2, aki a legrégebbi poszt-tól haladva olvas előrefeléés van a kettő közötti, aki nem is olvas vissza, és a keresőre azthiszi, hogy az egy interaktív játék...
-
tariattila
veterán
válasz
barnam_ #1871 üzenetére
és EarL...
teleport... régi szép idők... autóstól teleportáltam haza... (szerencsére másnap kiderült az autó parkolási pozíciójából, hogy valószínűleg nem én vezettem...és a kulcsa sem volt meg)
RAM felezés...
kb C16 áhhhh inkább egy ilyen tologatós számológép szinten lehettem amiről elvesztek a fagolyók...és az az egy ami megmaradt az is meg volt szorulva a rúdon
-
Ronam
addikt
lehet nem kellett volna folytatni ezt a nevetséges vitát,de senki nem mondta meg neki a magáét.pedig az ilyen emberek megérdemlik,van 1-2 ilyen suttyó aki élvezi hogy szítja a balhét.maradt volna inkább csöndben,vagy ha már annyira a rangjára veri,legalább a keresőt tudná használni rendesen,de az sem megy neki.
-
kerekparos
csendes tag
FLB R9b Hun a sok appal szabályosan lett telepítve, aztán a frisítésel lustaságból, hogy a programokat ne kelljen menteni és vissza telepíteni fölül irattam. Telepitettem azt is recoveriből, csak előtte nem formáztam és töröltem. A Loucher Pro-ban a 3D gyorsítást bekapcsoltam és az ablak megnyitó csuszkákat 10-re állítottam. Ezzel a ódszerrel azFLB R8 Hun-nál, 600-as processzor sebességen 447-et ért el. A magyarított Louncher Pro nagyon tetszett. Azért irattam fölül ott a javítással. Ott müködött, itt is mükszik. Kijavította a tárcsázót és az opera is elindult.
-
Glatius
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest