- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glatius
őstag
Különben is:
-
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #3852 üzenetére
Akkor most szállóige-gyanús gondolataim következnek:
-Az irgalmas szamaritánus ne legyen bunkó!
-Ha én belepofázok más dolgába, nem sértődöm meg ha válaszolnak, akárhogy is.
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #3849 üzenetére
De most télleg!!!
A hülyegyereknek nem működik a gyári megoldás.... vagyis az alkalmazás nem hozza azt amit a gyártó igért neki.... és a fórumot piszkálja ahelyett, hogy a supportnak írna... és valaki az ő nevében lebassza a fórumot, hogy fújdecsúnya fiúk vagyunk.... -
Glatius
őstag
válasz
pista59 #3846 üzenetére
Merengsz? Meredten hemperegsz, kezedbe szesz, szemed keresztbe, szellemed egekben repked fellegek felett, kedved tespedt, eszedet elengedted messze...
Egyes emberek lesnek, nem szeretnek, egyebek meg veled nyelnek. Ehelyt ez egy eleget emlegetett tett, de egyes esetekben megteszem mert kellemes. -
Glatius
őstag
Hmmmm Szerkesztesz egyet, felflesseled, s te leszel leg e-sebb ember.Eszes-tele-terefere-szerkezet melyet te e-vel tele-remekelsz. Esetleg lesz, egyet megveszek!
Penge: Keleten keletkezett fekete tele-terefere szerkezet eszperente rendszerrel. Kezedben negyvenegyezerrel megveheted, zsebre teheted, brekeghetsz netezhetsz vele, reggel felver, este elszenderget. Szekereden ezer helyre elvezet. Tehetne egyebet?
-
Glatius
őstag
válasz
NoMagix #3825 üzenetére
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szilikontokban volt, és antireflex kijelzővédő lap is van rajta így egy android matrica is takarja a ZTE feliratot... a lényeg, hogy az én telefonom HTC nek lett minősítve, pedig aki értékelte, az tapasztalatból tudja, hogy a ZTE egy szar...
-
Glatius
őstag
Szesztelen emberek sem csesztetnek, megnyekkent Penge helyett kellemesebbeket brekeghetsz. Nem vernek fejbe mert nem nem e helyre rendeltet fecsegsz, de mert vedelsz (nem keveset) esetleg fel lehetsz hergelve. Serrel terhelt beled sem lesz megvetve. s hegy-levet vedelve sem helytelen cselekedeted. Nekem kellemes lett kedvem, mert reggel egy embert ecsetelhettem, melynek esze gyermeteg, Penge helyett kedvenc szerkezetet sejtett kezejbe tett ZTEhelyett
Szesz legyen veled!
-
Glatius
őstag
Pálinkás jó reggelt! - hogy a témánál maradjak...
Asszem itt kell elmesélnem a tegnap esti élményemet:
Egy volt kollégával futottam össze, hívtak, elővettem a Blade-et. Elkérte, megcsodálta, 5-6 percet tapicskolta és mikor visszaadta, azt mondta, hogy:
-Qrva jók ezek a HTC-k, tegnap volt a kezemben egy ZTE telefon, hát az annyira kínai szar....Azt tanácsoltam neki, hogy inkább igyon, mert az esetleg meglátszik rajta, nem úgy mint a hat elemi....
-
Glatius
őstag
válasz
pista59 #3749 üzenetére
Nálad is súlyos a helyzet..... nem preventáció, hanem prevenció... de tény, hogy nagyon elkésett....
Bakker.... intravénásan nem érzed az ízét... kimaradsz abbból, hogy a hűvös buborékok tettre kész tömege jóleső hűs érzettel árasztja el a gégédet, a lelkedet pedig ezer hegedű zsongása árasztja el. Butulni persze lehet tőle, de mi nem azért iszunk....
-
Glatius
őstag
Jó reggelt!
Tegnap egész nap vízben voltam, és úgy leégtem mint az állat. Sörben fürdés esetén ezt a mellékhatást még nem jegyezték fel... valószínűleg a sör jobb mint a víz.Ráadásul az orális rehidrációnak is sokkal kellemesebb eszköze mint a dihidrogén-monoxid...
-
Glatius
őstag
válasz
Luissimo #3650 üzenetére
A Facebook egy virtuális hely, ahol:
-Semmi sincs, csak amit odavisznek
-Senki sem önmaga, hanem ami szeretne
-Nincs igazság, nincs hazugság csak állítás
-Semmi sem tilos, ha elég hülye vagy
-Semmi sem muszáj ha elég eszed van
-Semmi sem meglepő, mert ezt a helyet azért csinálták, hogy mindenki jól érezze magát, és lehessen szarral etetni! -
Glatius
őstag
válasz
#40993792 #3558 üzenetére
Hidegre a topikot????? Megjöttt a Jeges jelentem!
Hogy ne csak a szesz legyen megint nézzétek meg:
Azért csak a helyükre kerülnek a dolgok... Kommentelni most nemigen tanácsos....
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #3535 üzenetére
De ha eltipegnék a modkerbe, megint csak a Blédesek lennének a bunkók.... Szánalmas népség! De most kezdek csak aggódni, még valami bajom is lehet belőle, hogy linkeltem a tiltott hsz.-t...
-
Glatius
őstag
Igyunk arra, hogy a GT 540-es topicban függetleníteni is szabad....
-
Glatius
őstag
válasz
#40993792 #3424 üzenetére
Például a pákozdi csata is annyi volt, hogy a menetoszlopban közeledő Jellasics értesült, hogy szemben szétbontakozott tűzkész magyar tüzérség van tüzelőállásban, egyszerűen hazament, mert esélytelennek látta a harcba bocsátkozást. (Okosan tette.) Mivel a magyaroknak még össze kellett cuccolni, lekésték az üldözést is, Bécs alatt kerültek a közelükbe... akkor meg a mieink csináltak "Hátra arc!"-ot.
Állítólag volt egy haláleset is, a pákozdi egyik figyelő kiesett a templomtoronyból. -
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #3414 üzenetére
November 17...és valaki örülni fog a Pengémnek.
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #3412 üzenetére
Casus bibendi:Elfogyott a Trénél a nexus S.
Gratulálok akinek sikerült, én továbbra is a Pengére iszom.Persze ilyenkor jön az agymenés: A penge olcsó és használható, a Nexus is olcsón megvehető lett, a huavei isw "szaré'-hugyé'" kínál pengénél sokkal jobb vasat... ha ez tendencia, akkor még muszáj várni pár hónapot.
Ez olyan mint amikor megjelent a C= VIC20...4KB RAM-mal bűn drágán, aztán amikor kijött a C= 64 és $C000-tól FFFF-if lehetett programozni, értéktelen szutyokká vált.
Hadd jöjjenek csak a farokhosszabbítós magtárak, legalább az emberi léptékű vasak ára elfogadható lesz. (Mert egy HTC Desire nem megvetendő, még akkor sem, ha nem HD.) -
Glatius
őstag
válasz
pista59 #3362 üzenetére
Na ja! Ritkán foglalkozik az ember fraktálgeometriai alkalmazásokkal okostelefonon...
Egész egyszerűen beteges ötletnek tartom ilyen eszközre tenni olyan alkalmazást, amit már érdemes megosztani két processzormag között. Általában külön üzemel a GSM adapter, erre nem kell szót vesztegetni. Sok készüléken külön RAM modul is van hozzá. Általános feladatokra elégnek látszik 800-1000MHz és egy jó grafikai processzor még kellhet a 3D alkalmazásokhoz. A többi pedig parasztvaku, e-penis, és egyéb galádságok.
A svájci bicska utódja a kínai telefon: RDS rádióval, rádióadóval, sokkolóval, mini házimozival, lézerágyúval és FM babaőrrel...
-
Glatius
őstag
Az a SE X8 egy visszafejlesztett olcsóság.
A penge pedig a maximum amit ilyen vasból ki lehet hozni.!
Az egyiket azért csinálták, hogy a csórókat is le lehessen húzni a Pengét meg hogy nekünk is JÓ kütyü legyen a zsebünkben.
Jelentem befejeztem!Nem a söröcske beszél ám belőlem... pedig suttog ám!
Igyunk az X8-as telócskának megszavazott 2-es személyi számra!
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #3300 üzenetére
Még mézzel is vállalható... de a méz az nagyon jó kell hogy legyen, ha egy kicsit is bűvészkedett vele a méhész, zavaros lesz a pálinka, mint amit felvizeztek.
Egyébiránt verőfényes jó reggelt! -
Glatius
őstag
válasz
Winner_hun #3294 üzenetére
Egy szerény félisten.... biztos még száraz szegényke
)
Vagy túl sokat ivott... mi az hogy öcskösnél a Penge???
-
Glatius
őstag
Egy recept a legelvetemültebbeknek:
Errefelé szokás csinálni paprikaágyon érlelt pálinkát. Kell hozzá egy liter megfelelő törkölypálinka, (52+ %-os) és 5 szem méregzöld cseresznyepaprika, kettévágva. Egy edénybe téve hagyni kell őket 3 hétig barátkozni.... akkor jó, ha szép zöld, ha úgy néz ki mint az ólommentes benzin. Étvágytalanságra a legjobb orvosság, reggeli ébresztőnek utolérhetetlen, és ha valaki nem számít rá mit kap, még az unokáinak is mesélni fogja.Még előtte vagyunk a törkölypálinkának, ezért nehéz cseresznyepeprikát szerezni, mire lefő a törköly, ezért cserépben kell nevelgetni....
-
Glatius
őstag
Tegnap 4 teljes órát szoptam a Blade miatt. A routeremen próbáltam firmware frissítést, és az istennek sem ismerte fel a becsatolt fájlt. minden elérhető verziót megmutattam neki, és mindet alkalmatlannak találta.... amíg ki nem csomagoltam. Hát ki a f@sznak jutna eszébe, hogy a letöltött .zip -et ki kell csomagolni???
-
Glatius
őstag
válasz
pista59 #3086 üzenetére
Jaj a szörnyek... csak a pontosság kedvéért
Nem is az efcé hiányzik... de mit kaptunk helyette???
-
Glatius
őstag
válasz
Fireman67 #3005 üzenetére
A defektes guminőt különleges extra testnyílás opcióval reklámozhatod, az elnyalt fagyit egy megismételhetetlen orális élménnyel lehet vonzóbbá tenni, a hósugárzó hűtőgép pedig önmagában is felkelti az érdeklődést.... szerintem ne add fel!
A napelemes éjjeliedényt a gyógyászatban lehet használni, örül a kórházigazgató, ha nem kell éjjel villanyt gyújtani a kacsahordozáshoz.
-
Glatius
őstag
válasz
Fireman67 #3002 üzenetére
Nem újdonság ez, egy kis teljesítményű mikrohullámú adóról (mikrosütőcske) beszélnek, hol nem hőenergia, hanem villamos energia formájában van kicsatolva a bevitt energia. Ha a sugárzás nyalábolt, akkor nincs sok értelme, mert még inkább helyhez kötött mint a kábel, ha pedig gömbsugárzó, akkor szánalmas hatásfok, és eszméletlen elektroszmog...
-
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #2994 üzenetére
Nincs igazad, a remény sosem hal meg.... csak a reménykedő.
-
Glatius
őstag
Egy "Gázturbina" menüpont még elférne az Extra beállítások között...
és lehetne almenüje, hogy indítás, utánégető leállítás... -
Glatius
őstag
Ha nem is termeli az energiát, nekem 40 óra után 29%-on van az akku... tehát egy átlagos éjszaka még kijön belőle.
Ha nem is olyan mint a 2.2 már nincs olyan nagy étvágya.
Vagy alkohollal menne??? BioPenge?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest