- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
nggabi #11478 üzenetére
Pár dolgot kiemeltem:
A készülék méretei 126x65x12 mm és kereken 170 gramm. Ez így papíron leírva elég brutálisnak tűnhet azonban élőben kézbe véve a gépet rögtön rájövünk, hogy bizony egy nagyon komoly kütyüvel van dolgunk.
Milyen furcsa is egy SGS után, nemde?
A hátlap a HTC-től szokatlanul nem tartalmaz fémet
Egy kis SGS feeling sosem árt...
A mai kor igényeit a beépített technika teljes mértékben ki tudja szolgálni, lagokat még elvétve sem tapasztaltam rajta.
Ellenben a Samsung telefonokkal....
A beépített A-GPS szépen teszi a dolgát, már az első bekapcsolás után is volt megfelelő jel.
A teszt alatt a gps jel folyamatos volt, nem szakadt meg egyszer sem.Gondolom furcsa lehet, hogy egy GPS úgy működik ahogy kell
Az evo már az a kategóriájú telefon amit csak megvesz az ember és kibontva a dobozból egyszerűen csak használja. Nincs szükség semmi hókuszpókuszra
Ennyit az SGS-ről, nincs több kérdésem.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #11384 üzenetére
Hú tényleg, ma majdnem elfelejtettem kötöszködni
No lássuk a photoshop mester milyen hibákat követett el:
- Az óccsó felirat mögött jól látszik az elmosás.
-A képernyő bal szélén látszik az illesztés ( ami valszeg automatikus tool-al ment, me' randa a széle )
- A zeppül körül látszik a fehér pixeleken, hogy vágott.
Asszem most így hirtelenjében ennyi is elég, hogy a kóreai-tajvani telós vendégünk ideges legyen
Pista:
a zemberes vedelés...Zsolt: Meg sose lehet túl sokat se... ez egy nagyon fontos axióma
Phű de sokat írkálok... Lehet hogy képes vótam a zalkohol nékű becsípni?
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #11379 üzenetére
Hát én a mini hangerő-növelésben segítettem, csakhát a zuraság ugyebár még mindíg nem merte kicserélni azt a zegy szem fájlt, mert heccből odaírtam, hogyha felrobban, akkó mégsem hasonlít!
Am a közlemény posztolása után olvastam a posztodat... Nem vagyok én gonosz...
...olyan nagyon!Szerk:
Látom szereted a hekket... A telóra is kétfélét raksz...
Érdekes, mert állítólag a hal okosít, te pedig most váltod le a syxalagot.
Látszik némi összefüggés -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #11376 üzenetére
Deeeee azééééért iiiiiiiiiisss!!!
Váó, skate képet updatelsz? Végre iszol eleget?
Akkor ezexerint müxödik a fotósbolt... Aw aw... Rossz elöérzetem támadt...Zakadémikus sorstársaim!
Úgy tűnik, hogy syxalagos vendégünk nem szereti az állandó idegesítő kérdéseket. Ezért aztán, ha túl sokattrollkodiktartózkodik itt, akkor ezzel a módszerrel esetleg egy időre vissza lehet zavarni a helyére, anélkül, hogy megsértődne. -
r4z
nagyúr
válasz
nggabi #11348 üzenetére
Gyenge, rólam egyenesen autót neveztek el...
-
kelzsoca
félisten
válasz
nggabi #11344 üzenetére
Az egyik kispajtásodnak megjelent egy irománya: Android 4.0.3 ICS SGS-re
Idézek egy fő kérdést:
Akad a gyári launcher ha belépek az appokhoz, mit tegyek?
Trololo
-
Luissimo
veterán
válasz
nggabi #11299 üzenetére
ami IGAZ az IGAZ, nemlehet tagadni :
"Blade névre hallgató készüléket, amely szökőárként söpört végig az androidos világon. A népszerűsége egy nagyon egyszerű receptre épül: az akkoriban jónak mondható tudású készülék roppant olcsón került a boltok polcaira, az ár-érték arányáról pedig azóta is legendák terjengenek a füstös kocsmákban és pókhálós fórumtémákban. A többi pedig már csak történelem: a blédizmus szinte vallássá nőtte ki magát..." -
tboldi
nagyúr
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #11269 üzenetére
Toljad papuskám, lehet hogy még csak tanulok, de syxalagra is már főzöm itthonra a rumot... Ha nagyon akarod, közzéteszem a fórumon is....
Am syxalagon mik az ajánlott sysctl beállítások memóriakezeléshez és tcp pufferhez?Majd pár év múlva szeretnél még újra ilyen fiatal lenni
Az én osztálytársnéim még mindíg szépek...Na, hogy ne légy olyan szomorú, majd ha megvénültök, akkor megpróbálom becsempészni a zegész társaságot valami jóféle buliba. Mondjuk valszeg rögtön kiszúrnak majd, de majd ezen ráérünk akkor gondolkodni
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #11265 üzenetére
Hányszor mondjam még el, kiskorú egyének nem fogyaszthatnak alkoholt. Amit meg dugiban árulnak, az valszeg vmi selejtes syxalagos sör.
Különben is a sör a zutolsó a listán. Amire kéváncsi vagyok az a jóféle magyar bor. Meg aztán a magyar pálinkának nincsen párja.[link]És megkérlek, ne homarazd le a Zakadémikusokat, ez nem a syxalag on topik.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #11241 üzenetére
Hááát, GNU free-t értesz? Nem ingyenes, de a forráskódja ott van minden példányban, csak ismerni kell az assemblyt.
Aztat még nagyon jó lenne megtanulni. El tudnátok képelni, milyen lehet az, hogy BÁRMILYEN operációs rendszeren BÁRMILYEN problémát meg tudtok oldani BÁRMELYIK szoftverben? Aaaz aztán az igazi nagy királyság... Csak ne lenne ilyen rohadt sok utasításkészlet.... x86,itanium,x86_64,arm,stb...#11245: Amilyen a zöregnek volt? Oké...
Am málunk van egy hp probook 6550b, nagyon durva nagyképernyős laptop, még sose sikerült 100%-ig kihajtani... Egyetlen baja a wifi-kártya, de feltételezem, te nem akarsz rajta se wifit törni, se hackintosh-al kísérletezni, úgyhogy no problem. -
Glatius
őstag
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #11236 üzenetére
bsod...
Csak hogy örülj, a windows8-ban már nem lesz kékhalál. Helyette benyomták a fekete halált. Tök jó, mert ugyanúgy bsod a rövidítése
Am ha ennyi gáz van vele, miért nem nyomsz rá valami *NIX rendszert?
Eddigi talasztalataim alapján a zablakos rendszert mazoistáknak találták ki, meg maradi, "technofób" vénasszonyoknak, akik nyafognak, hogy nem tudnak A4-es papírra A3-as méretben nyomtatni, mer ez a hülye gép már megin nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest