- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
#40993792 #22787 üzenetére
Á, nem vagyok én olyan...
Amúgy meg hülye kérdés... Újonnan ennyiért nem kapsz jobbat. Persze kérdés, hogy ha már ennyit rászán az ember, nem érné-e meg még egy kicsit hozzádobni... Szerintem ez az az árkategória, amiért nem éri meg telefont venni. Vagy olcsóbban használt piacról egy jobb teló, vagy hozzádobni még egy kicsit, de én MSM7227A-ra biztos, hogy nem költenék ennyit, sőt...
NG: Szép!
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #22497 üzenetére
Pedig de...
-
kutkut
addikt
Hmm, még nyitva van az óvoda?!
ng: zsótinak igaza van, Kína a jövő
zsóti: ng-nek igaza van, a motonak, rimnek, nokiának nincs annyi plusz iparága (pénze), mint a samsungnak.Szóval, inkább igyatok!
-
kutkut
addikt
Új durcit avatunk?!
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #20767 üzenetére
Mé', ha nem költöd el, visszakapod?! Szerintem nem, én legalábbis sehol nem látom.
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #20765 üzenetére
De ha vesz egy hipernet mediumot, kap 2300Ft kedvezményt, ami valamire el "kell" költeni.
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #20763 üzenetére
Az valami + kedvezmény, 100GB, de csak éjjel használhatod vagy mi.
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #20758 üzenetére
Az se rossz.
Keeperv85: [link] Hipernet medium + Korlátlan böngészés és e-mail és/vagy 100 GB éjszakai adatforgalom?
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #20753 üzenetére
Like díjcsomag -> "Mi történik, ha elfogy a benne foglalt adatforgalom?" -> "további adatmennyiséget vásárolhat." -> [link]
-
-
kutkut
addikt
Natessék!
"I’ve recently had the opportunity to compare the Retina display of an iPhone 4S compared with the MI-2 and hands down, the MI-2 was definitely sharper in quality and overall depth of colour."
Ez is jó:
"The overall feel of the rear cover is very much like a SGS III in terms of the look. However touch wise it is not as slippery and holds well in the hand and doesn't feel like a bar of wet soap ready to fly out of your hands." -
kutkut
addikt
válasz
#40993792 #20433 üzenetére
Bocs, ha (megint) beletapostam a kis lelkedbe.
Najó, egy kicsit tényleg erős voltam...
De most te is azt mondod, mint keep. Én azt elhiszem neked, hogy hibátlanul teszi azt, amit el lehet várni tőle, tényleg azt tudja, amit mondott a gyártó stb.
Nekem a blade kevés. (Talán ezt a szót kellett volna használni.)
Lehet úgy is nézni egy telóra, hogy megnézed, mit hazudott róla a gyártó, majd kipróbálod, és kiderül, hogy nem hazudott, ez egy jó teló - hozza a tőle elvárható szintet, nem hibásodik meg, nem kell folyton szervizbe vinni stb.
De lehet úgy is nézni, hogy mik a te/én/user elvárásai, és ami egy bizonyos szint alatt van, az kevés. Nyilván, ezért többet kell fizetni. De attól még nem lesz valami szar, mert drága.
"Szar" (kevés) valami akkor lesz, ha gyengébb a procija, nem olyan kijelzője mérete (nem felbontás, dpi), érintőfelülete, mint amire "szükséged" van.
Én elhiszem, hogy 30-ért qrva jó teló a blade. De ha én többet is rászánnék egy telóra, akkor vagy veszek 2 bladet (amire nincs szükségem), vagy nézek egy telót a drágábbak közül. Ami ha egy picit is jobb, mint pl a blade, már megéri akár a 2*-es árat is. Nyilván ehhez nagyobb különbségek kellenek, de ha van...
Most olyan ~100k körül van nálam a határ, amiből lehet, hogy pont tudnék venni 2 Grand X-et, de minek?!Ezen az áron vagy veszek egy amoledes Nexust, vagy egy egérmozi i4s-t, vagy bevállalok a Mi2-t. És igen, rizikós a gari... De legalább papíron jó. Amihez elég megnézni egy youtube videót. Ahhoz nem kell több napos, hetes tapasztalat, hogy rájöjj, hogy 4 magos S4 van benne, HD kijelző - 4,3"-on, ami pont ideális számomra.
Ezért lehet, hogy inkább megkockáztatom, mint hogy valami olyan telót vegyek, amivel egyik percében se leszek boldog. A Mi2-vel meg boldog lennék - ha nem hibásan érkezne, egészen addig, amíg el nem romlik.Nyilván nem ezt várnám... De itt legalább van esély, hogy olyan legyen, mint amit szeretnék.
-
kutkut
addikt
válasz
kelzsoca #20428 üzenetére
Na, ez az amit nem fogok csinálni. Akkor tényleg inkább elb*szom a pénzt egy szifonra vagy egy optimus g-re vagy akármire.
A zte kínai és szar. A Mi2 legalább csak kínai.Egyébként, utánaolvastam egy kicsit a telónak (mi1), eddig nem találtam hardveres hibára panaszt.
Azért nem vagyok hülye, tudom, hogy van benne rizikó, még nem tudom...Nagyon felb*sz ez az egész...
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #20417 üzenetére
Már késő, nem lehet visszamondani.
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #20243 üzenetére
Mijuáj fón...
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #20215 üzenetére
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #20213 üzenetére
Ezt most nem értem.
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #20210 üzenetére
S2-re nincs voodoo color? Vagy CMC?
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #20205 üzenetére
Miben volt szar? (Szarabb, mint az sgs?) Fényerőn kívül...
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #20202 üzenetére
S2 mé' nem volt jó?
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #20119 üzenetére
"A nexus alatt a rendes nexust értem,nem a google félét."
Miva'?! -
kutkut
addikt
Jó, vegyetek pattogzós ronda lakkműanyag pen-tile-os szutykot!
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #20103 üzenetére
Kezdjük ott, hogy szerintem manapság nincs qvajó teló...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest