Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Peli76
csendes tag
Az a gondom a legújabb kelzsoca féle rommal hogy ha rámegyek a hívásinfóba egy névre az utolsó hívások közt nyomva tartom valamelyik néven az ujjam és kiválasztom hogy névjegy megtekintése akkor egy teljesen más névjegyet hoz be.
Csak nekem van így vagy ez tök normális?előre is köszi a válaszokat
-
Peli76
csendes tag
Felraktam a FLB-R8_HUN_update_full-t. Minden ok is vele nagyjából. Annyi hogy ha olyan programot használnék ami a telefonszámokkal kapcsolatos az nem mindig megy. Pl egyedi csengőhang nevekhez, vagy a full screen caller id. Ezek egyszerűen nem mennek, vagy éppen nagyon ritkán. Pl utóbbi az ékezetes nevekkel nem megy, a sima egyszerűekkel igen.
Olvasgattam a fórumot visszafele de nem találtam róla semmit.
Van esetleg valami megoldás?köszi
Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest