- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
pista59
őstag
válasz Aftereffect #5993 üzenetére
Azért a T-Mobil oldalon ott van a szoftver frissítés ikon. Biztosan működni is fog.
A győztes féreg irtó baktérium
-
dtomas
csendes tag
Hi
Eddig tűrtőztettem magam de most nem bírom tovább. Kb 3 hete vagyok blade tulajdonos. Hibái ellenére teljes megelégedettséggel használom amire való (telefonálás ,internet stb. )
Komolyan összehasonlítható egy 250000 -es és egy 40000 es telefon (független árak). Mert ha igen akkor és a blade szerintem állja az összevetést , ki az a marha aki nem ilyet vesz.Nekem megfordult a fejembe a szifon4 is (gondoltam ha ez még sem jön be nem adom alább) De köszönöm szépen van hova tennem azt a 230000 ft. (Nekem a blade 10 ropimba került (aranykártya pontok stb) Tehát akibe van egy kis jó érzés az ne vegye fel a kesztyűt iphon kontra blade mert a zte fényévekkel nyeri ezt az összehasonlítást ár/értékben Ez van .[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Köszönjük Emese. Akár át is mehetsz a szifon topikba, és ott nyomd ezt a dicsőítő maszlagot.
Személy szerint én a büdös életbe soha nem vennék ipone-t. (igen, megtehetném ha akarnám) Csak el kell dönteni hogy veszek 1 túlárazott átlagos tudással rendelkező divatphone-t, vagy kicsit körülnézek és feleannyiért találok sokkal jobb alternatívát is.
Igen, volt már nálam ájfón. (3G és 3GS is) -
Ren Hoek
veterán
Applenel mindig is kényesen ügyeltek arra, hogy egyszerű, átlátható, automatikus és felhasználóbarát legyen a cucc. Bekapcsolod és működik. Valakinek ez kell, valakinek meg az, hogy kicsit molyolgasson a cuccal, és teljesen a saját igényeire szabja, mint az androidot. Személy szerint, én nem akarok súlyos 10 ezreket fizetni a kényelemért, amit kis időráfordítással meg tudok csinálni. (Megnyomok 2 gombot és ugyan úgy megy)
iPhone célközönsége a pénzes átlag user, aki kevésbé ért a technikához. (De kedves lány ismerősömből ítélve, aki sikeresen össze vissza nyomkodta, majd resetelte a telefonját mert szerinte lassan telepítette az új OS-t.... minden elveszett belőle, recovery se működött - Nah nekik még iPhone se való )
(#5996) djozsi: Igen ezzel teljesen egyetértek. Lehet szarul kalibrált, de egy telefonnál ez nem lehet szempont.. Max ha ezen kellene mutogatnom webdizájnokat. (Ilyen felhasználásra is gondoltam..) Csupán megmagyaráztam, hogy egy grafikus miért kényes erre... mert tudom milyen az, amikor megcsinálunk egy 1 millás megrendelést, és puncirózsaszínben jön ki... Na ilyenkor ölni tudnék
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Kicsit zavarban vagyok. Általános az androidos témákban az ilyen álcázott apple reklámozás, vagy csak minket ér a megtiszteltetés?
-
Glatius
őstag
A teljesen zökkenőmentes működéssel valóban dicsekednek néhányan... én láttam már mást is. Az összes többi pedig vagy megér 100K-t, vagy nem.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
Aktív témák
- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- Path of Exile 2
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- BestBuy ruhás topik
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...