- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem is kikapcsolásra gondoltam. Hanem valami olyasmire, mint a nVidia féle UC akarna lenni az nVidia szerint.
Azaz átalakítja a kódot, hogy a kártya azt jobban fel tudja dolgozni.
Általában a +4 pipeline azért nem teljesen rossz.
Ezt valahogy úgy képzelem (lehet, hogy naívan) ha tudjuk, hogy az egyik pipeline-nak valamivel gondja van, de mást viszont gond nélkül meg tud csinálni, akkor csak olyan feladatokat osztunk ki neki amivel nincs gondja.
Ne adj isten ha tudom, hogy mit ront el, akkor úgy alakítom át számára a bemenő adatot, hogy helyes eredményt kapjak.
Ha nem kapcsolható ki teljesen, akkor esetleg elképzelhető, hogy lehetne neki valami kamu feladatot adni, ami nem módosítaná a végén megjelenő képet. De a másik három pipeline viszont hasznos feladatot végezne.
Vagy valami hasonló.
Szerintem nem lehetetlen, csak épp nem éri meg.
Valószinűleg az ATI is megírhatta volna a drivert/BIOS-t, hogy mondjuk kettessével legyenek ki-be kapcsolhatóak a pipeline-ok, de nem érte meg foglalkozni vele. -
Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest