- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
relic
tag
Egyébként itt lehet kapni az új ATI & NV Silencer-eket: [L]http://www.freeweb.hu/ttskft/eleres.htm[/L]
Úgy tudom, h jelenleg csak az ATI Silencer 1 & 4 kapható.
Egyébként itt a teljes leírás ezekről a hűtőkről: [L]http://pcmoddingmy.com/content.php?review.81[/L]
[Szerkesztve] -
relic
tag
válasz
duracell89 #54 üzenetére
A hűtő alapba nem fedi a ramokat, szal sztem 8db-ot kalkulálj be. ;) Én a Kronosba vettem egy Titan hűtőszettet, mert csak ahhoz volt ramborda. :Y
-
relic
tag
Attól van, mert kib****tt hosszú a borda. Ezért jó az új ATI Silencer & NV Silencer. Sztem ezt fogom most megvenni, de előtte eredményeket nézek. Egyébként nekem most vmiért már csak 440/760on stabil, pedig az elején sokkal jobbat hozott ki, na mind1. Lényeg, h az újabb változat sokkal valószínűbb, h jobb. Bár előbb kellenek róla tesztek. :D Amúgy nekem most így ezeken a frekiken 59-60 fok alapjáraton. A gyári hűtővel 80 fok körül mozgott. :o
-
relic
tag
En csak azt tudom mondani h az egyik legjobb befektetes az Arctic Cooling VGA Silencer. Nekem rev2-es van es felszereltem a Sapphire 9800Pro-ra. En highon hasznalom, mivel nem veszem eszre a kulonbseget a sok venti mellett.
De most hihetetlenul meglett huzva a kartya, es nagyon stabil. Pont 475/800on ketyeg a 9800Pro a gyari 380/680 helyett es hihetetlen gyors. :)
Ez a huto nagyon megeri, mert olcso es iszonyu nagy teljesitmenyt lehet kihozni a kartyabol.
Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Nyaralás topik
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Goddess of Victory: Nikke
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest