- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi 100
tag
válasz
dobobazsy #1049 üzenetére
Szia dobobazsy!
Sokan kezdtük az ejay-el. (kb 20éve) és utána én is az Fl-el próbálkoztam. Szerintem nincs mit szégyenled! Kurva jó vagy!! Ha ezt 20éve kiadod és nem ide születsz, ma azon visítanánk, hogy ez mekkora zene volt!
Az építkezés, hangulata, nincs túl bonyolítva. Pont jó!Sajnos sok sz@r akár külföldi előadó is fel van kapva..pedig hallatszik, hogy tehetségtelenek idegesítő pumpálással, főleg DJ-k elcsúszott hangnemmel hallgathatlanok!
Az FL, meg a Reason hangzásba kb ezt tudja. Azt, hogy ők a tisztább erő teljesebb hangzást mivel érik el (melyik progival???) Azt nem tudom.
De az biztos, hogy ha van még zenéd nyugodtan oszd meg! Nincs mit szégyenkezned. Tehetséges vagy !
Ne hagyd abba! Sok sikert a zenélgetéshez! Nekem tetszett! Köszi, hogy megosztottad velünk!
Csáo!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest